BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Var gibi gözüküyor inşşallah hamilesinizdir güzel haberler alın belirtiniz varmı acaba
İnşallah hepimize nasip olur göğüs hassasiyeti ve 2 gündür yan ağrılarım var kas ağrısına benzer ve lekelenme 2 gündür 25 26 ekimde ovülasyon testi pikti o iki günü değerlendirebildim ama bilemiyorum keşke olsa

Aynı belirtiler bendede var bel ağrısı sol kaşık batması göğüs ucu hassasiyeti uyku hali artı med test yaptım iki tane ve silik belirgin çizgi çıktı 10dakikada baktım o yüzden güvenemiyorum umutlanmak istemiyorum bu test çok yalancı pozitif çıkarmış bende yeni öğrendim ama bilemiyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Canım benimde beta
Canım benim beta 240 çıkmış cok mu az değeri adet döndüm 24 gun normalde şu an net 12 gunluk falan
Adetinin üzerinden 12 gün mü geçti? Hemen canını sıkma belki geç döllenme olmuştur umutsuzluğa kapılma

İnanirmisin benim de göbeğim yan taraflari sanciyor bende öyle düşünüyordum acaba göbeğim mi düştü diye acaba hamilelikten mi 1 Kasımda hamile olmam gerekirken olmadım ve hala adet görmedim ağrılarim falanda kesildi sadece akıntım var iki gün önce test yaptım negatifti bir test tek var elimde onuda Pazar günü değerlendirmek istiyorum yada pazartesi bilmiyorum ya

Arkadaşlar sizce tam pik gün mü yoksa henüz koyulaşma yeterli değil mi

Eklentiler

• 1000079913.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 73
Benim de 25 26 27 Ekim pik görünüyordu 26 yı değerlendirebildim inşallah olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…