BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Belki de oldu ama tutunamadı canım nerden bilebiliriz ki.
Hiç bilmiyorum ki canım belkide çünkü pempe akintindan üç gün sonra kahverengi akıntı başladı üç gün sürüp regle döndü, geçen ay hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür belki ondan dedim, bu ay neler bekliyor bizi bakalım 😇

Hiç bilmiyorum ki canım belkide çünkü pempe akintindan üç gün sonra kahverengi akıntı başladı üç gün sürüp regle döndü, geçen ay hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür belki ondan dedim, bu ay neler bekliyor bizi bakalım 😇
Hsg den sonra kimyasal gebelik yaşayan çok fazla insan var. Bence kesin bir şeyler olmuş bu ay ve diğer ay vücut buna güzel hazırlanır kaçırma değerlendir

Merhaba kızlar benimde bat 5 kasım ama günlerdir deli gibi adet ağrısı çekiyorum dğn test yaptım negatif bugünde test yaptım negatif kan ver dedi çevrem ana bence erken daha olsada çıkmaz diye düşünüyorum kalça bel kasık göbek ağrısı çok tuhaf şekilde yaşıyorum. Oğluma kitap okurken birden ağlamaya başladım normalde adete yakın duygusal veya gergin olurum. Göğüs uçlarımda çok ağrıyo ve turşu çekiyo canım. Adet olcam desem 8 gğn var ve beb 1 haftadır bu belirtileri yaşıyorum.
Bat a daha çok var canım varsada çıkmaz zaten az daha sabret

Hsg den sonra kimyasal gebelik yaşayan çok fazla insan var. Bence kesin bir şeyler olmuş bu ay ve diğer ay vücut buna güzel hazırlanır kaçırma değerlendir
Evet duyuyorum hep inşallah bende onlardan biri olurum ☺️ Bu ay yumutalamam 18 i gösteriyordu ama 19 u değerlendirebildim kismet artık

Kızlar bat 10 Kasım görünüyor uygulamada ancak pcosum var ve ovulasyon testine de geç başladım sizce şuan durum nedir ben anlayamadım
Koyulasmaya baslamıs ama daha var zamanı ıkıdı aynı renk olmalı aynı koyulukta pcosta bazen yumurtlama olmadıgıda oluyor bende pcosum

Kızlar dpo 7 den bildiriyorum adet ağrısı gibi ama daha hafif kasık ağrılarım var ve ara ara çok sık değil akıntım var aynı olanlar var mı ne durumdasınız bat 6 Kasım bu arada ilk defa adetimden bu kadar önce böyle ağrılar hissettim hadi hayırlısı birbirimize umut olalım🙏🏻❤️🤰

Bende yumurtlamadan bir iki gün sonrasından beri kasık ağrısı batması çekiyorum dpo kaçtayım bilmiyorum tam pik yakalayamadım çünkü ama bat 30 31 ekim 1 kasım
Şiddetli baş ağrısı benim regl belirtim bugün çok ağrıdı herhalde yarın olacağım ama kasık ağrım hiç geçmedi.

Benim de bat 6 Kasım aynı şeyleri yaşıyoruz 🌸 20 Ekim pik günüydü. 21 de silikleşti. Biz 18,19,20 i değerlendirdik umarım tutmuştur 🥰 çatlamadan sonra ilk iki üç gün kasıklarımda batma sızı ve yoğun bir akıntı hissettim. Şimdi ara ara sol kasığıma ağrı giriyor ama bu ay hep ağırlık sol kasıkta gibi. Ay bilmiyorum şu an pek akıntı yok gibi sende şu an belirtiler var mı ? Umarım tutunmuştur ikimziinde 🥰
Kızlar dpo 7 den bildiriyorum adet ağrısı gibi ama daha hafif kasık ağrılarım var ve ara ara çok sık değil akıntım var aynı olanlar var mı ne durumdasınız bat 6 Kasım bu arada ilk defa adetimden bu kadar önce böyle ağrılar hissettim hadi hayırlısı birbirimize umut olalım🙏🏻❤️🤰

Benim de bat 6 Kasım aynı şeyleri yaşıyoruz 🌸 20 Ekim pik günüydü. 21 de silikleşti. Biz 18,19,20 i değerlendirdik umarım tutmuştur 🥰 çatlamadan sonra ilk iki üç gün kasıklarımda batma sızı ve yoğun bir akıntı hissettim. Şimdi ara ara sol kasığıma ağrı giriyor ama bu ay hep ağırlık sol kasıkta gibi. Ay bilmiyorum şu an pek akıntı yok gibi sende şu an belirtiler var mı ? Umarım tutunmuştur ikimziinde 🥰
Benim adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı var şiddetli değil ateş basıyor arada akıntım var beyaz ama oda çok değil ilk defa Ovulasyon denedim umarım tutar dua edicem ikimiz için🥰❤️

Bende yumurtlamadan bir iki gün sonrasından beri kasık ağrısı batması çekiyorum dpo kaçtayım bilmiyorum tam pik yakalayamadım çünkü ama bat 30 31 ekim 1 kasım
Şiddetli baş ağrısı benim regl belirtim bugün çok ağrıdı herhalde yarın olacağım ama kasık ağrım hiç geçmedi.
Baş ağrısı erken gebelikte te oluyormuş umarım hamilesindir

Ben dayanamayıp ovülasyon testi yaptım ilk denemem olduğu için elimde gebelik testim yokdu sipariş verdim awox ama hala gelmedi
image.webp
adetime 7 gün var bu şekilde çıktı

Back
X