• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benimde adetim 9 10 Kasım gibi olması lazım çok erken dimi test için olsa da çıkmaz herhalde 25 26 yumurtlama idi

günaydınnnnn :) bende bugun ovulasyon denicem aslında pek sevmıyorum stres yapıyor ama benım son 3 aydır dongum allak bullak oldugu ıcın anlamıyorum artık:(

buarada artımed ovulasyon test tecrubesı olan var mı? bızım burdakı eczanelerde hep ondan var:(
Ben de artımed kullandım, ilk kez denedim ovulasyon testi, önce negatifti sonra hafif bir ağrı hisettim ovuslasyon zamanına da uyuyordu pozitif çıktı 2 gün sonra da tekrar negatif oldu bana kalırsa doğru

Yumurtlamadan sonrakı 13. Gun genelde en erken nadıren 12 lerde poztıf görende duydum benım catlama 24 bende 6 kasımda yapıcam 🙂
Benim de 24 ü ilk kez deniyorum 1 yıllık evliyim .akıntım var bayağı iğne batması ve bel ağrısı hissediyorum hatta sıcak basması da çok oluyor ama göğüslerimde hiçbir değişiklik yok o beni çok umutsuzlaştırdı çünkü hemen herkes göğüslerde hassaslaşma dolgunlaşmadan bahsetmiş 😢

Kuyruk sokumu ve hizasında ağrı şeffaf akıntı ve göğüs hassasiyeti var. Regl olmama 4 gün kaldı. Yarın kan testi ile bakıcam erken gebelikte çıkmadı bişey. Umarım boşa gitmez çok umutlandım 🥲

Benim de 24 ü ilk kez deniyorum 1 yıllık evliyim .akıntım var bayağı iğne batması ve bel ağrısı hissediyorum hatta sıcak basması da çok oluyor ama göğüslerimde hiçbir değişiklik yok o beni çok umutsuzlaştırdı çünkü hemen herkes göğüslerde hassaslaşma dolgunlaşmadan bahsetmiş 😢
Ben dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23

Ben dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23
İnşallah ilkte kolaylıkka nasip eder Rabbim. Ben burada gebelik testinin de yanlış sonuç çıkarabildiğini öğrendim 3 4 farklı marka sipariş ettim boşa ümitlenmekten çok korkuyorum, bir yandan da günler geçmiyor 🐣

Back
X