- 20 Ekim 2025

- 103

- 27

- 13

- 26

Değerlendirdim canım sende değerlendir22sini de değerlendirdiniz mi benim de aynı test aynı görüntü fakat dünü kaçırdım maalesef yani bugün böyle çıktı yarını da değerlendirmeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlendirdim canım sende değerlendir22sini de değerlendirdiniz mi benim de aynı test aynı görüntü fakat dünü kaçırdım maalesef yani bugün böyle çıktı yarını da değerlendirmeli miyim
Adet günü mü yaptın testi canım? ağrıların ne zaman başladı? çok soru soruyorum ama içim kıpır kıpır oluyor elimde değil maalesef
İnşallah inşallah. Takviyeyi kaç aya yakın kullandınız acaba. Pcos değilmişim ikisi farklı zaten doktorum da çok güzel açıkladı bunu ama ben takviyeyi kaç ay kullanayım diye sormayı unuttum büyük ihtimalle 3 ay kullanacam tabi gerek kalmaz o kadarınaÇok teşekkür ederim daha çok yeni inşallah güzel ilerler süreçederim tabiki sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun size de
benim bir arkadaşım pcos ama çok fazlaydı gebelik için imkansıza yakın demişti doktoru 1 sene içerisinde hamile kaldı darısı size inşallah tez zamanda sağlıkla
![]()
Ben 1 ay kullandım ama daha önce düzensiz kullanmıştım yine toplam 2 kutu diyebilirim. Bana da doktorum 3 ay demişti.İnşallah inşallah. Takviyeyi kaç aya yakın kullandınız acaba. Pcos değilmişim ikisi farklı zaten doktorum da çok güzel açıkladı bunu ama ben takviyeyi kaç ay kullanayım diye sormayı unuttum büyük ihtimalle 3 ay kullanacam tabi gerek kalmaz o kadarına
Canım seninle günlerimiz aynıydı bende sabah yaptim benimde çok çok silik çıktıAz önce ben dayanamayıp tekrar test yaptım kızlar silik çizgi var gibi marka freely emin olamadım![]()
Sanırım adet gününü beklememiz gerekecek bende emin olamıyorum ya var mı yok çook silik çünküCanım seninle günlerimiz aynıydı bende sabah yaptim benimde çok çok silik çıktı
Erken vermişsin canım kanı biraz daha bekle benim bat 1 kasımdı hala olmadım iki kere silik çizgi gördüm ama yinede kan vermedim bekliyorum beklemek zor evet ama kesin sonuç için beklemek en iyisiBat 6 kasım. Bugün kan testi verdim 2.30 çikti yani gebelik yok. O güne kadar değişir mi ki acaba bütün belirtileri yaşamıştım![]()
Fotoğrafi var miAz önce ben dayanamayıp tekrar test yaptım kızlar silik çizgi var gibi marka freely emin olamadım![]()
Gözle ve ışıkla görünüyor ama fotoğraf ta belli olmuyorFotoğrafi var mi
Ne zaman test yaptın benimde bat 1 kasimdi ama korkuyorum test yapmaya çünkü geçen ay kimyasal gebelik oldu ya yine olursa diyorum.oyle birşey varsa en azından adet oldugumda gebelik olduğunu anlamam sürekli sancılarım var adet gibiErken vermişsin canım kanı biraz daha bekle benim bat 1 kasımdı hala olmadım iki kere silik çizgi gördüm ama yinede kan vermedim bekliyorum beklemek zor evet ama kesin sonuç için beklemek en iyisi
Bugünki testimde negatif fakat hala regl olmadımHemen hemen aynı günlerdeyiz bende gecikmenin ilk günündeyim normalde göğüsler erken şiserdi regl günü biterdi bende de regle iki gün kala başladı ve içleri yanıyor sanki o kadar sızlıyor ilk kez böyle hissediyorum gecikmemidir pozitif midir bilmiyorum, okuduğum kadarıyla göğüsler kesinlik değil herkeste farklı oluyor ayy inşallah vardır![]()
Bata 2 gün ve 1 gün kala yaptım sanırım çol silik var yok arası çizgiler çıktı beklemedeyim o yüzdenNe zaman test yaptın benimde bat 1 kasimdi ama korkuyorum test yapmaya çünkü geçen ay kimyasal gebelik oldu ya yine olursa diyorum.oyle birşey varsa en azından adet oldugumda gebelik olduğunu anlamam sürekli sancılarım var adet gibi![]()
Benim 3 gün var canım bende korkuyorum ve bekliyorumBata 2 gün ve 1 gün kala yaptım sanırım çol silik var yok arası çizgiler çıktı beklemedeyim o yüzden
Benim 1 kasımdı geçti ama bekleyeceğim bende sabırla 10 gündür adet olcakmışım gibi hep kasıklarım ve belim ağrıdı bazı geceler kramplar girdi sağ kasığımda karıncalanma var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor emin değilim belki stressel gecikmedir bekleyeceğim o yüzden kan içinBenim 3 gün var canım bende korkuyorum ve bekliyorum
Benimde öyle şuan bile adet olacakmişim gibi kasıklarım agiriyor ve bat 1 kasimdi acaba var mı ya bundan 3 4 gün önce sürekli beyaz kaygan sıvı gibi akıntım oluyordu ve arada bir kasıklarım hala agiriyor da bilemedim ya hamile kalsan bir dert kalmasan bin dert belirsizlik varsa adet olsam da kurtulsam dion şaştik kaldık vallaBenim 1 kasımdı geçti ama bekleyeceğim bende sabırla 10 gündür adet olcakmışım gibi hep kasıklarım ve belim ağrıdı bazı geceler kramplar girdi sağ kasığımda karıncalanma var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor emin değilim belki stressel gecikmedir bekleyeceğim o yüzden kan için
Beklemek çok zor insanın hep kafasının içinde ama beklemeden de olmuyor benimde akıntı vardı kesildiBenimde öyle şuan bile adet olacakmişim gibi kasıklarım agiriyor ve bat 1 kasimdi acaba var mı ya bundan 3 4 gün önce sürekli beyaz kaygan sıvı gibi akıntım oluyordu ve arada bir kasıklarım hala agiriyor da bilemedim ya hamile kalsan bir dert kalmasan bin dert belirsizlik varsa adet olsam da kurtulsam dion şaştik kaldık valla
İlişki sonrası 10-14 gün gibi süre sonra çıkıyor bencebende ilk defa ovulasyonu takip ettim. Bat 10 kasım. Bugün kan vermem gerekti. Hazır kan vermişken gebelik varmı diye onada baktırdım ama daha sonuclar çıkmadı.. gebelik olsa bile çok mu erken kan verdim acaba?
Belli olmuyor o canım kiminde adetten sonra çıkıyor kiminde öncesinde döllenmeye bağlıbende ilk defa ovulasyonu takip ettim. Bat 10 kasım. Bugün kan vermem gerekti. Hazır kan vermişken gebelik varmı diye onada baktırdım ama daha sonuclar çıkmadı.. gebelik olsa bile çok mu erken kan verdim acaba?