canim o adet geciktirici hatırladığım kadariyla eczanede çalışmıştım ordan biliyorum kullanmayi bıraktığında adet olursun ama duzensizlik varsa donguyude duzene koyar dongun bozulmaz duzene girer olmazsa ovulasyonla takip yaparsin bu ayKızlar iyi geceler, galiba benim adet söktürücü olarak kullandığım ilaç adet döngüsünü bozuyormuş, muhtemelen sabaha regl olucam ama ben aralıktan çok umutluydum şimdi çok strese girdim ya döngüm bozulursa ve sağlıklı bir yumurtlama yaşamazsam diye eşime de zorla takviye veriyodum daha söylemedim bile döngümün bozulma ihtimaliniprimolut N bu arada ilacım
gercekten cok guzel olur yeni yil yeni baslangiclar ilac gibi gelir hepimizeAminnn inşallahçok güzel olur yeni yıla hamile girmek
Allahım nasip etgercekten cok guzel olur yeni yil yeni baslangiclar ilac gibi gelir hepimize
amiiinnAllahım nasip et
İlk olacak evet yaşım 27. 2 yıldır evliyim 3. Ay denememizamiiinnsenin ilk cocuk mu olucak yasin kac canim
dpo 6ya girdim(tahminime gore) belirti olarak da yani sayilir mi simdiden belirti bilmiyorum da yumurtlamadana beri gecmeyen bi gogus agrim ve siskinligi var ara ara kasik agrilarim oluyor kisa sureli bugun karin alt bolgesinde de agrim olmaya basladi bide bel agrim var ve fazla olmamakla birlikte hafif bi akintim var beyazimsi kremsiYa bi şey soracam belirtin var mı hiç? Dpo 5 ti demi bugün senin
yaa ayni yastayiz bende 1.5 yillik evliyim 10 aydir deniyorum ilk olucak benimde insallah nasip olursaİlk olacak evet yaşım 27. 2 yıldır evliyim 3. Ay denememiz
Benim de dpo 6 ya girdim, bel ağrısı var birkaç gündür bugün bi de ağrı geldi karnıma adet olacakmış gibi karnım yanıyo gibi de oluyor yüzüm de sıcak basması var 2 gündürdpo 6ya girdim(tahminime gore) belirti olarak da yani sayilir mi simdiden belirti bilmiyorum da yumurtlamadana beri gecmeyen bi gogus agrim ve siskinligi var ara ara kasik agrilarim oluyor kisa sureli bugun karin alt bolgesinde de agrim olmaya basladi bide bel agrim var ve fazla olmamakla birlikte hafif bi akintim var beyazimsi kremsi
Ay inşallah olur bu ayyaa ayni yastayiz bende 1.5 yillik evliyim 10 aydir deniyorum ilk olucak benimde insallah nasip olursa
bende sicak basmasi yok suanlik yani daha erken mi bu belirtiler icin bilmiyorum sanki idrara bu gece fazla çıkıyor gibiyimBenim de dpo 6 ya girdim, bel ağrısı var birkaç gündür bugün bi de ağrı geldi karnıma adet olacakmış gibi karnım yanıyo gibi de oluyor yüzüm de sıcak basması var 2 gündür
ay insallah ya , neler yapmadim ki artik olsun istiyorum eger tutarsa ayrintili anlatacagim insallahAy inşallah olur bu ay
Ya benim 2 saatte 3 kez tuvaletim geldi az önce ama üşümekten de olabilir ona bi şey diyemiyorumbende sicak basmasi yok suanlik yani daha erken mi bu belirtiler icin bilmiyorum sanki idrara bu gece fazla çıkıyor gibiyimama henuz erken bence ya bu kadar erken belirti verir mi bilemedim
ay ayni durumdayim ya bir yudum su iciyorum yarim saate tuvaletteyim, evde sicak simdi usutme de yok bilemedimYa benim 2 saatte 3 kez tuvaletim geldi az önce ama üşümekten de olabilir ona bi şey diyemiyorumbacaklarıma şimdi sızlamalar geliyor gidiyor
Ama şöyle bi şey eğer döllenme olmuşsa en erken dpo 6 da yerleşme başlayabilir diyor internette en geç de dpo12 de
Yani bilmiyorum ben de tam şimdiay ayni durumdayim ya bir yudum su iciyorum yarim saate tuvaletteyim, evde sicak simdi usutme de yok bilemedimbide cok afedersin gaz sıkıntısı basladi bende bugun, gogus agrimin gecmemesi bi suphelendirdi bugun beni chat bunun progestan yuksekligi oldugunu söylüyor normalde regl oncesi baslar ve reglle birlikte kesilir ama ilk defa yumurtlamada basladi ve geçmiyor daha da hassaslasti, sence ufak ufak artik verir mi belirti diyosun
benimde gogus ve bel umitlendirdi nedenseYani bilmiyorum ben de tam şimdihiç yaşamadım gebelik çünkü
Bu ay olur inşallah
Benim göğsümde hiçbir belirti yok olmadı yani bu ay aynı duruyor
Sadece karın ağrısı bugün geldi ve devam ediyor adet olacakmışım gibi gerçekten bu bacak sızlamaları da. Bel ağrım kasıkta böyle burkulma gibi değişik bi ağrı oluyor anlık. O gaz bugün ben de yok ama birkaç gün öncesinde çoktu. Bilmiyorum bugün ki ağrı beni biraz ümitlendirdi ya
Off evet maalesefbenimde gogus ve bel umitlendirdi nedensebata da daha var nasil beklicem 1 hafta gecmiyor da zaman
Ya söyle ki hem adet geciktirici hem söktürücü duphaston ile benzer mantıkmış ben zaten ekim ayında geciktirici olarak kullandim ama dengesiz kullandım 10 ekimde en son regl oldum sonra 20 kasıma kadar olmadım testler de negatifti aile hekimi ilacı dengesiz kullandipim için olduğunu söyledi simdi elinde varsa 5-7 gün düzenli kullan adetin sökülür dedi gerçekten de şuan sökülüyor muhtemelen ama korkum bu ay da düzensiz olmak, bilmiyorum ya ovulasyon testi de beni çok strese sokuyor çok beklentiye giriyorum bu konu öyle canımı sıktı ki gözüme uyku girmiyorcanim o adet geciktirici hatırladığım kadariyla eczanede çalışmıştım ordan biliyorum kullanmayi bıraktığında adet olursun ama duzensizlik varsa donguyude duzene koyar dongun bozulmaz duzene girer olmazsa ovulasyonla takip yaparsin bu ay
necbur bekliycez napalimmmmm bir haftacik var gecer yaaOff evet maalesef
canim hic strese girme belli ki bi duzensizlik oluşmuş bence ovulasyon testi yap ki normalde hiç önermiyorum kendimde yapmiyorum soranlara da yapmayin diyorum ama senin durumun farklı iki aylik bi düzensizlik mevcut söküldükten sonra ovulasyona basla ve düzenli takibi yap zaten duzene giricektir sen sadece strese girip acaba yunurtladimmi kacirdim stresine girmezsin ve döngün ne durumda onu gormus olursunYa söyle ki hem adet geciktirici hem söktürücü duphaston ile benzer mantıkmış ben zaten ekim ayında geciktirici olarak kullandim ama dengesiz kullandım 10 ekimde en son regl oldum sonra 20 kasıma kadar olmadım testler de negatifti aile hekimi ilacı dengesiz kullandipim için olduğunu söyledi simdi elinde varsa 5-7 gün düzenli kullan adetin sökülür dedi gerçekten de şuan sökülüyor muhtemelen ama korkum bu ay da düzensiz olmak, bilmiyorum ya ovulasyon testi de beni çok strese sokuyor çok beklentiye giriyorum bu konu öyle canımı sıktı ki gözüme uyku girmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?