Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Son 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canım

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Benimde bat 2gun sonra rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Son 14 günlük süre hemen hemen her kadında sabit en fazla 1 2 oynama ile ama başlangıç değişebilir deniliyor sondan saymak mantıklı geliyor bana sen ovulasyon testi yaptın mı bugün canım
evet civcivellam yaptım silinmeye başladı sanki biraz. zaten daha da koyusu çıkmazdı benden :))) ekliyorum görsel yorumlar mısın

evet ya bana da ayni seyleri söylüyor ve evet en zoru o arada beklemek zaman gecmiyor sanki

bugun de degerlendir canim mutlaka
bugünle beraber 3 gün üst üste olmuş olcak ilişki değerlendirmesi. bugünü çatlama olarak dikkate alıyorum kendimce bakalım. salı günü koyulaşmaya başladı değerlendirdim çarşamba günü bayağı koyulaştı değerlendirdim ama nedense bana tam pik gibi gelmiyor ama herkesinki zifiri koyu olacak diye bir kaide yok herhalde. her neyse bugünde attığım gibi sabah çok az silikleşmiş öğlen biraz daha da silikleşmiş tam silik olmasa da. akşam da bir test yaparım bakalım daha da silik olmasını temenni ediyorum şu anlık ...

bence degerlendirmelerin de gayrt iyi zamanlama olarak da guzel insallah olur canim

Ben Flo uygulamasından takip ediyorum adetim 29 unda gösteriyor fakat iphone kendi uygulamasında yarın veya cumartesi gelmesi gerek diyor siz neye bakıyorsunuz? Ovu takibi yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…