Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

o zaman erken mi yumurtlamis oluyorsun canim eger oyleyse 3 gun daha bekle ve sonra test yap henuz erken bence hala donme ihtimali var
İnsallah 12 si saat 12.00 da iğne oldum 14 ü 00.00 da çatlamıs sanırım 36 saat sonra çatlıyormus bazen 42 saati de bulabilirmis ondan 14ü diye düsünüyorum 12-13. Gün bugün

Bişiy sorucam kızlar ben pazartesi günü 24 kasımda doktora göründüm yumurtalıklarımın temiz olduğunu herhangi bi sıkıntı olmadığını söyledi kan testi vs istemedi şuanda yumurtan çatlamıs Salı perşembe ilişki önerdi pazartesi çatlamıs bir yumurta var ben bugün dpo kaç olmuş oluyorum geçen ay ovulasyon testi yapmıştım ve geç yumurtlamıştım bu ay doktor kontrolünde çatladıgını öğrendim

çatladığı günü 1 dpo olarak alabilirsin canım

Bugün itibarıyla dpo4

Kızlar iyi geceler, galiba benim adet söktürücü olarak kullandığım ilaç adet döngüsünü bozuyormuş, muhtemelen sabaha regl olucam ama ben aralıktan çok umutluydum şimdi çok strese girdim ya döngüm bozulursa ve sağlıklı bir yumurtlama yaşamazsam diye eşime de zorla takviye veriyodum daha söylemedim bile döngümün bozulma ihtimalini primolut N bu arada ilacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…