Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Doğru söylüyorsun sipariş edeyim inşallah daha da çok strese girmem

Doğru söylüyorsun sipariş edeyim inşallah daha da çok strese girmem
bence bu sekilde daha cok stres yaparsin yumurtladim mi denk getirebildim mi söyle olsaydi boyle yapsaydim duzene girdi mi döngüm gecikmem olur mu diye diye kendini daha cok strese sokucaksin, bu sekilde duzene girip girmedigini ogreniceksin yumurtlamanda degerlendirmelerini yapicaksin ve bat ı bileceksin canim bence bu sekilde daha az stresli olur ve icin rahat eder

Dün akşamda adet olacakmışım gibi çok ciddi bacak ağrısı ve karın ağrısı çektim herhalde gelecek aslında bunu yaşadıktan sonra birkaç saat içinde adetim gelirdi ama içime kuşku düşürüyormuşum gibi oluyor çok kötü bi durum gerçekten ya

yine de adet gecıkmesını bekle canım hayırlısı olsun ınsallah.

Adet gecikmesini beklemem gerek ama negatif gördüm 2 gün kalmış 2 günde beta artar mı ya çokta imkansız gibi duruyor
Valla burda negatif gorup ertesi gun pozıtıf donende gordum ama tabı bilemeyiz. he bende senin gibi dusunurdum buyuk ıhtımal.

Valla burda negatif gorup ertesi gun pozıtıf donende gordum ama tabı bilemeyiz. he bende senin gibi dusunurdum buyuk ıhtımal.
bir önceki hamileliğimi adetimden 1 hafta geçtikten sonra ki test ile öğrenmiştim o zaman hamile kaldığımı anlamamıştım hiç sonra kan testine gittim ve 5000 küsürlerde çıkmıştı şuanda da acaba öyle mi olacak değer geç mi çıkacak merak içerisindeyim dünkü adet belirtilerimin hiçbiri bugün yok bacaklarım falan geçti halsiz değilim

oo ozaman bekle belki süpriz olur ::)) hadi inşallah.

canım hamile olsan istediğin kadar söktürücü iç veya geciktirici iç adet olmazsın. eğer hamile değilsen adet olursun. yani o ilaçlar rahmi kalınlaştırıyor. bebek varsa tutunmasına destek oluyor bebek yoksa zaten adet oluyorsun... sen pik ve çatlama gününü gördün mü net olarak peki testlerde

Günaydın dpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
Dpo8deyim chat gpt’ye göre
Bugünde sadece göğüs uçlarım ağrıyor arada kasıklarımda karıncalanma hissediyorum
Yine chat gpt’ye göre bu belirtiler normal gebelik belirtileride olabilir olmayabilir diyor kafa karıştırıcı günler geçmiyor

Günaydın dpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
canım herkeste bir belirti olacak diye kaide mi var kendini öyle şartlamaaa. bir tanıdığım var düzensiz adet oluyor diye yine adet döngüsünün bozulduğunu düşünmüş 2,5 ay sonra hamile olduğunu öğrendi. bebek istediği halde demek ki belirti olmadı ki fark etmedi. bakma biz çok kendimizi dinliyoruz istemsiz bir şekilde ondan böyle oluyor

Hiç umut vermiyor chatgpt de ya. Burda belirti olarak yazılanları, kendimde de hissettiğimde soruyorum ve Progesteron deyip duruyor. Olası gebelik için hormon değişimleri olabilir, gebelik belirtisinden ayırabileceğimiz noktalar yok diyor. Sadece yerleşme kanaması görürsem, evet gebelik ihtimali diyecek :) Biz de anlaşamıyoruz şu sıralar onunla. O gerçekleri söylüyor ama ben umut satmasını bekliyorum En zor kısım ovülasyon ile bat arası beklemek di mi? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…