Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese merhaba,

PSM için 9 gün kaldı. Ancak geçen haftadan beri gögüslerim aşırı ağrıyor. Hiç böyle olmamıştım. Dokunulmasına dayanamadım. Salı günü kasık ağrısı olunca doktor gittim. Yumurtadan çatlamış, bugunu de değerlendirin dedi. Gögüs ağrısına rağmen değerlendirdik. Gögüslerde hassasiyet biraz daha azaldı geçen haftaya göre ama kasıklarımdaki ağrı karın bölgesinin aşağına kaydı. bacak üzerine atmak bile zor oluyor. Vucudumda bir gariplik var, hiç böyle olmamıştı. Ne zaman kan ya da idrar testi yaptırmalıyım? Böyle belirti yaşanlar oldu mu?

Herkese merhaba bat 5 kasım 😔 şimdiden hafif gelmeye başladı bile. Yaşananlar hep aynı buradaki paylaşımları okuduğumda, hayıt otunu ararken tesadüf karşıma çıktı başlık.1 seneyi geçik deniyoruz olmuyor 7 8 kez Ovülasyon denedim çift çizgi çatlama hep yakaladım olmuyor nedense hormonlarımda normal ama olmayınca olmuyor işte. Allah herkese bu yolda sabır ve stressiz bir yaşam versin inşallah 🙏 bizi bizden başkası anlayamaz yaşananlar hep ortak 😞

Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadi 😊 Kullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ? 💫

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
@mboncuk15 Kasım
@vaveylaaaaaa18 Kasım
G Gulsenmug34 7 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
@MiLissy9 Kasım
arin16 arin16 10 Kasım
@HaticeK0610 Kasım
@Yolculuksever12 Kasım
@deros847-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
@Queenkbr15 Kasım
BaharDarcan48 BaharDarcan48 6 Kasım
@yorgun777715 Kasım
@zeynepmuratselo12 Kasım
Teach_Mavi Teach_Mavi 11 Kasım
@Esen636310 Kasım
@Ales6714 Kasım
Merhaba benim de 7 veya 8 kasım. Yaklaşık 1buçuk senedir gebelik istiyoruz 2 kere kimyasal gebelik oldu çatlatma iğnesi olduğum ay ve sonrasındaki ay. Daha sonra da hiç olmadı :( eşimde de bende de bir sorun yok bütün değerlerimize bakıldı. Sadece ben birkaç gün geç yumurtlama görüyorum. Ama bu 2 aydır arı sütü bal polen propolis karışımını kullanıyorum. Normalde 17 veya 18.gün pik yapan ovulasyon testim geçen ay 13.gün bu ay ise 14.gün pik oldu. Tam olması gereken günlerde yani. Daha önce hiç böyle erken olduğu olmamıştı. Yumurtanın kalitesini de arttırıyor gibi bir hissiyat oluşturuyor bende ne kadar doğru bilemem. Gebelik anlamında kimseye bir faydam olamıyor bari bu konuda tecrübe ettiğim şeyi paylaşayım istedim bu şekilde yumurtlama tembelliği olan varsa diye. Umarım hepimiz bu ay pozitifi görelim :)

Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadi 😊 Kullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ? 💫

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
@mboncuk15 Kasım
@vaveylaaaaaa18 Kasım
G Gulsenmug34 7 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
@MiLissy9 Kasım
arin16 arin16 10 Kasım
@HaticeK0610 Kasım
@Yolculuksever12 Kasım
@deros847-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
@Queenkbr15 Kasım
@yorgun777715 Kasım
@zeynepmuratselo12 Kasım
@Esen636310 Kasım
@Ales6714 Kasım
Buse009214 Kasım

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
@mboncuk15 Kasım
@vaveylaaaaaa18 Kasım
G Gulsenmug34 7 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
@MiLissy9 Kasım
arin16 arin16 10 Kasım
@HaticeK0610 Kasım
@Yolculuksever12 Kasım
@deros847-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
@Queenkbr15 Kasım
@yorgun777715 Kasım
@zeynepmuratselo12 Kasım
@Esen636310 Kasım
@Ales6714 Kasım
Senide ekle canım 10 kasım

Bende naturallenin kadın ve erkek için olan bitkisel karışımlarını aldım ama bakalım
Ben macun yyüzünden neler yaşadım.tavsiye etmem..tam adet bitiyordu 3 ğün sonra ğeri kanama başlıyordu.doktorluk oldum.doktor lekelenmemi ilaçlarla kesti..tam 2 ay onla uğraştım..ve hiç bicsorunim yokken oldu.satan kişi herkese yarayacak diye bişey yok dedi.bense kurtulduğuma seviniyorum.herkese uymaz dikkat edin..ağrılardan kavrandım sabahlara kadarckanckaybetmekten başım dönüyordu

Ben macun yyüzünden neler yaşadım.tavsiye etmem..tam adet bitiyordu 3 ğün sonra ğeri kanama başlıyordu.doktorluk oldum.doktor lekelenmemi ilaçlarla kesti..tam 2 ay onla uğraştım..ve hiç bicsorunim yokken oldu.satan kişi herkese yarayacak diye bişey yok dedi.bense kurtulduğuma seviniyorum.herkese uymaz dikkat edin..ağrılardan kavrandım sabahlara kadarckanckaybetmekten başım dönüyordu
Bende adetim bitmesine denk geldi kargom yedikten sonra 2 3 gün boyunca kahverengi kanamam oldu akıntı kıvamında sonra kesildi yumurta takibi yaptım yumurtlama olduğu gün yemeyi bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum haklısınız her şey herkese yarayacak diye bir şey yok zarar vermesin de faydasını da istemem

Bende adetim bitmesine denk geldi kargom yedikten sonra 2 3 gün boyunca kahverengi kanamam oldu akıntı kıvamında sonra kesildi yumurta takibi yaptım yumurtlama olduğu gün yemeyi bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum haklısınız her şey herkese yarayacak diye bir şey yok zarar vermesin de faydasını da istemem
Aynen öyle o kadar yiyip leke kanama gören var ki..yaşadığım ağrılar için aradım söyledim.gittiğim doktora ğüvenmediler.ve ben 5 yaşımda kızımla yataktan çıkıp ilgilenemedim.devamlo ağladım ağrıdan.Allahım kimse kullanmasa keşke

Ben evlendiğimden beri hiç korunmadım ve afedersiniz ama boş günümüz yok yani değerlendirmediğimiz ama ben kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım her ay adet bittikten diğer adet olana kadar hamileyim gibi hareket edip dikkat ediyorum sonra elim boş kalıyor ama umudum var işte öyle kendi kendime
Canım sen ben misin ya ben de aynen böyleyim 😔

Canım sen ben misin ya ben de aynen böyleyim 😔
Kuzum o kadar kalabalığız ki bence 😞 her ay bu ay diye coşuyorum ama nafile az önce dayanamadım erken gebelik testi alıp yaptım negatif ama bata var daha deyip yine umuda devam 😞

Bnde comfortu yaptım digerinden hiç yapmadım.dayanamayıp kan testine gittim zaten

Back
X