Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde comfortu yaptım digerinden hiç yapmadım.dayanamayıp kan testine gittim zaten
Eczanede o vardı bende onunla yaptım ama negatif senin kan değerine göre silik çıktı benim 10 olsa kanımda demek ki test hiç göstermeyecek diyerek kendimi avutuyorum ve batı bekliyorum

Eczanede o vardı bende onunla yaptım ama negatif senin kan değerine göre silik çıktı benim 10 olsa kanımda demek ki test hiç göstermeyecek diyerek kendimi avutuyorum ve batı bekliyorum

Rabbim çok büyük İnşallah vardır sabır🌼

Bat 14 kasım.. bu ay ovülasyon testiyle de takip ettik değerlendirdik 1 seneyi geçtik artık doktora da gitmek istemiyoruz eşim de ben de çok sıkıldık.. çok zor bir süreç. Bu bir sene içinde ne kimyasal ne düşük herhangi bir döllenme yaşamadım.. her ay beklentiye giriyorum ve her ay daha fazla hayal kırıklığı yaşıyorum. Hem bedenim hem ruhum çok yoruldu benim gibi çook minnoş var burda biliyorum. Bu zorluklarımı sizlerle paylaşarak yalnız olmadığımı bilerek biraz olsun aşabiliyorum. İnşallah zamanı gelecek hepimizin kucakları dolacak rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar

Ben macun yyüzünden neler yaşadım.tavsiye etmem..tam adet bitiyordu 3 ğün sonra ğeri kanama başlıyordu.doktorluk oldum.doktor lekelenmemi ilaçlarla kesti..tam 2 ay onla uğraştım..ve hiç bicsorunim yokken oldu.satan kişi herkese yarayacak diye bişey yok dedi.bense kurtulduğuma seviniyorum.herkese uymaz dikkat edin..ağrılardan kavrandım sabahlara kadarckanckaybetmekten başım dönüyordu
Sen ne macunu kullandın Kİ bu kadar kötü yaptı seni ben şuan arı sütü polen bal probolis karışımı yaptırdım onu kullancam

Kızlar bişey sorucam. Benim bata 10 gün var 115 Kasım. dün bugün kahverengi lekelenmem geldi ilk pembe sonra hep kahverengi günlük pedide doldurmuyor. Regl düzensizliğim olur ama asla erken gelmez 35te bir falan olur hatta. Bir de önceki gün regl olacak gibi bel ve kasık ağrım oldu bugün tamamen geçti sadece gögüslerim de ağrı devam ediyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi

Bunu acilde yaptırdım acil doktoruna sonucları göstericem kendi doktoruma 10nu beklicem smdi gitsemde erken diyecek cünki
Evet erken öğrenmenin de tedirginlikleri bunlar..ama içini ferah tut çok güzel sağlıkla ilerleyecek inşallah

herkese merhaba,

PSM için 9 gün kaldı. Ancak geçen haftadan beri gögüslerim aşırı ağrıyor. Hiç böyle olmamıştım. Dokunulmasına dayanamadım. Salı günü kasık ağrısı olunca doktor gittim. Yumurtadan çatlamış, bugunu de değerlendirin dedi. Gögüs ağrısına rağmen değerlendirdik. Gögüslerde hassasiyet biraz daha azaldı geçen haftaya göre ama kasıklarımdaki ağrı karın bölgesinin aşağına kaydı. bacak üzerine atmak bile zor oluyor. Vucudumda bir gariplik var, hiç böyle olmamıştı. Ne zaman kan ya da idrar testi yaptırmalıyım? Böyle belirti yaşanlar oldu mu?
Canım benim de 7 gün kaldı.. Alt karın bölgem de özellikle baya şişlik var ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Bu ay klomen kullandım ona yoruyorum ben ama bakalım bir kaç güne test yapacağım.

Bat 14 kasım.. bu ay ovülasyon testiyle de takip ettik değerlendirdik 1 seneyi geçtik artık doktora da gitmek istemiyoruz eşim de ben de çok sıkıldık.. çok zor bir süreç. Bu bir sene içinde ne kimyasal ne düşük herhangi bir döllenme yaşamadım.. her ay beklentiye giriyorum ve her ay daha fazla hayal kırıklığı yaşıyorum. Hem bedenim hem ruhum çok yoruldu benim gibi çook minnoş var burda biliyorum. Bu zorluklarımı sizlerle paylaşarak yalnız olmadığımı bilerek biraz olsun aşabiliyorum. İnşallah zamanı gelecek hepimizin kucakları dolacak rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar
O kadar fazlayız ki bu problemi yaşayan.. Bazen bu kadar zor olmamalı diyorum.. Neden olmuyor diye ağlıyorum sonra isyan etme sabret olacak elbet diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Ama aşırı yıprandım ben de yoruldum. Şu 1 yılda o kadar fazla hamile haberi duydum ki çevremden. Tamam hepsine çok sevindim ama kendime de daha fazla üzülmeye başladım bir noktadan sonra insan hiç o pozitif göremicekmiş gibi hissediyor. Her ay bir umut heh oldu olacak sonra hiç beklemedik anda regl oluyorsun..hayırlısı olsun hepimiz için.. Kesinlikle yalnız değiliz..

Hım bende alayım mı diyodum almayayım bari arı sütü karışımı yetsin bana
Ben bu ay C life macunu denedim, buralarda çok okumuştum. Ama evet macun kür işleri herkes te aynı etkiyi vermiyor malesef bazılarına yararken bazılarına kötü etki yapabiliyor. Ben bir zararını görmedim. Yumurtlama görene kadar kullandım sonra bıraktım.faydası olup olmadığını 7 gün sonra söyleyeceğim 🤭🤣

Kızlar bişey sorucam. Benim bata 10 gün var 115 Kasım. dün bugün kahverengi lekelenmem geldi ilk pembe sonra hep kahverengi günlük pedide doldurmuyor. Regl düzensizliğim olur ama asla erken gelmez 35te bir falan olur hatta. Bir de önceki gün regl olacak gibi bel ve kasık ağrım oldu bugün tamamen geçti sadece gögüslerim de ağrı devam ediyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Hamile olabilirsin canım 🌸

Ben dee korunduğumuz günlere şaşırıyorum ne kadar emin mişiz sanki hemen olacak gibi 🥺
Aynen biz de öyle neyse ki ilaçla korunmuyorduk biz ilaçla olanların da geç oluyomuş 🙏🏻Bu durum eşimi de beni de üzüyo eşim çaktırmamaya çalışıyor ama ben onun yüzünden anlıyorum 😔

Merhaba kızlar, günaydın. Burayı dün gece keşfettim yazacaktım bir şeyler ama gecenin bir yarısı açlık krizine girip tıkanırken buldum kendimi😂 saat 6dan beri yatakta sağa sola dönüyorum test yapsam mı yapmasam mı diye😁 dayanamayıp erken gebelik testi yaptım vee baştan hayalet bi iki dakika sonra gayet belirgin çift çizgi gördüm ❤ bat 9 kasım

Back
X