Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde yoktu pozitifti ama suan leke geldi test yaptim negatif 😢
Canım ben senin testin pozitif sanıyordum ya 😔 umudumuzu kaybetmiyoruz. Denemeye devam. Muhakkak rabbim bize de nasip edecek inşallah.
İnşallah güzel haberler alırız sabırla bekleyin. Ben bir kaç gün daha beklemek istiyorum
Ben de bekleyeceğim önceden 5 gün once test
yapmaya başlıyordum. Tabii koca bir hüsranla sonuçlanıyordu. Bu ay rahatım regl olursam da üzülmem artık alıştım 🙊

Yarın bat günüm, 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti.. Her ay olan önceden lekelenme bu ay olmadı, arada belim ağrıyor ve göğüslerim onun dışında hiç belirtim yok.. Klomen kullanmıştım bu ay.. Klomen kullanıp gecikme yaşayan var mı. İnşallah kist olmamıştır, bazen çatlayamayıp kist te oluşturabiliyor muş🤦‍♀️

Canım ben senin testin pozitif sanıyordum ya 😔 umudumuzu kaybetmiyoruz. Denemeye devam. Muhakkak rabbim bize de nasip edecek inşallah.

Ben de bekleyeceğim önceden 5 gün once test
yapmaya başlıyordum. Tabii koca bir hüsranla sonuçlanıyordu. Bu ay rahatım regl olursam da üzülmem artık alıştım 🙊
Beklemek en mantıklısı pozitif olalım Bi de güzel düşünelim güzel haberler alalım inşallah

Beklemek en mantıklısı pozitif olalım Bi de güzel düşünelim güzel haberler alalım inşallah
Ben de beklemekten yanayım. Bat 1 gün geçti ama hsg çektirmiştim bu ay belki ondandır. Bir hafta geçerse test yapacagım bakalım 🤷🏻‍♀️ Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰

Erken gebelik testini illa sabah ilk idrar da mi yapılmalı. Bende hiç leke vs yok.dun biraz koyu kahve idi leke geçti.

Erken gebelik testini illa sabah ilk idrar da mi yapılmalı. Bende hiç leke vs yok.dun biraz koyu kahve idi leke geçti.
Hayır günün her hangi bir saatinde yapabilirsiniz ama 3-4saat idrarınızi tutup öyle yapın ve bizede haber verin lütfen. Umarım sonuç seni mutlu eder

Ben de beklemekten yanayım. Bat 1 gün geçti ama hsg çektirmiştim bu ay belki ondandır. Bir hafta geçerse test yapacagım bakalım 🤷🏻‍♀️ Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰
Kesinlikle beklemek en mantıklısı ayrıca hsg nin faydası da oluyor. Lütfen artık güzel haberler alalım 🙏

Kızlar benim adet tarihim 14 Kasım ve adetime bugün 3 gün kala test yaptım hamile miyim :) 😲😍

Eklentiler

• IMG_20211111_140216.webp
    IMG_20211111_140216.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 73
Hayır günün her hangi bir saatinde yapabilirsiniz ama 3-4saat idrarınızi tutup öyle yapın ve bizede haber verin lütfen. Umarım sonuç seni mutlu eder
Ben sabah ilk idrarimla portum adlı erken gebelik testi yaptım ve çok az silik çizgi çıktı ama bir saat önce üçüncü idrarımla yaptım prodoctor adlı testle ve daha belirgin çıktı (mor olan sabah, pembe olan az önceki)

Eklentiler

Kızlar benim adet tarihim 14 Kasım ve adetime bugün 3 gün kala test yaptım hamile miyim :) 😲😍
Yani canım hamile miyim diye sorma cevabı yazıyor orada zaten. 😄🥰🥰Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah. Ne zamandan beri deniyordun canım merak ettim.

Ben sabah ilk idrarimla portum adlı erken gebelik testi yaptım ve çok az silik çizgi çıktı ama bir saat önce üçüncü idrarımla yaptım prodoctor adlı testle ve daha belirgin çıktı (mor olan sabah, pembe olan az önceki)
Mor olan sabah 7 40 civarı ilk idrarla olan, pembe olan test ise saat 14 gibi yaptığım

Eklentiler

• IMG_20211111_073904.webp
    IMG_20211111_073904.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20211111_140216.webp
    IMG_20211111_140216.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Yani canım hamile miyim diye sorma cevabı yazıyor orada zaten. 😄🥰🥰Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah. Ne zamandan beri deniyordun canım merak ettim.
5 aylık evliyim canım ve 3 ay doğum kontrol hapiyla korundun çünkü istemiyordum. Hapı 2 ay önce bıraktım ve şimdi öğreniyorum

Back
X