BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bu markayla yaptığım 3 testtede silik çizgiler gördüm ama çok silikler. Yarın sabah yine bu markayla yapıcam elimde iki tane daha var. Bilemiyorum ki daha önceki aylardada böyle silik görüp regl olduğum çok oldu. İnşallah güzel sonuçlar görürüz. Allah gönlümüze göre versin

Bu markada ben de yalancı pozitif gördüm maalesef sabah farklı bir markayla dene benceb
Elimde 2 tane daha var bu markadan yarın sabah onları yapıcam. Sonrasına bakıcam bi şekilde bakalım. Sürekli çizgi aradığımız için mi bu kadar yalancı pozitif yaşıyoruz ben bilmem. Son 5-6 ayın 2 sindede böyle yalancı pozitifler gördüm bi çok markada

Kızlar selam bat 15-16 ekim bu marka güvenilir mi? Test yaptım böyle çıktı emin olamıyorum belirtim yok çünkü

Eklentiler

• IMG_9039.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 64
Zaten çok karıştırılıyor belirtileri ben ilkinde böyle hiç düşünmemiştim 2-3 gün kala evet galiba ben adet olmıcam hamile olabilirim demiştim pozitif çıkmıştı test reglin bile belirtisi oluyo yani sende hamileyim de baride

Merhaba, 20 sayfa yazı yazmışsınız 6. Sayfadan 20 ye geçtim. içim sıkıldı ama bırakamadım da hepimiz aynı gemindeyiz demek ki.
6 yıllık evlilik 1 yıllık çocuk isteme 35 yaş
Ağustos klomen+çatlatma iğnesi negatif sonuç
Eylül klomen etki etmedi
Ekim regl 2. Gün yarın doktor bakacak gonal f yazacağım demişti hepinize bol şanslar

Sizinle d vitaminimiz aynı ağustosda d-clofer 20.000 ıu haftada 2 gün 1er adet içtim. Bu ay doktora gittim devlette 3 ay geçmezse d ve b12 bakılmazmış sistem barkod vermedi. Hoca yine coledan 20.000ıu verdi. Bunu bitirince 7 hafta sonra tekrar baktıracağım. Doktorum bunu kadınlara kemik erimesinden dolayı hergün içmesini öneriyoruz dedi. Bu arada aramızda baya pcos var. pcos olmadığı halde doktorum pholicaps isminde takviye önermişti. Yumurta kalitesini artırırmış pcos çok yazan olmuş araştırıp kullanabilirsiniz kadın doğum demişti.

Benim dvit 7 Çölyağım bir de. Orzax d3k2 içiyorum sizce etkili olur mu?

Kızlar adet bitimi başlamıştım test bozuk mu en son yaptığım piknolmadan silind çizgidi de silik yorumlar msıınx yapmaya devam edeyim demi çünkü adet biteli daha 4 gün oldu

Ben belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey
Evracim hani benim adetim gecikti ya 15.gundeyim bu arada hala gebe olmasak bile gebelik sansimiz devam ediyormu yumrtlama devam ediyir mu onu cok merak ettiiim

Canım konuya daldım ben ocean magnezyum kullanıyorum mennunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…