- 18 Eylül 2025
- 25
- 8
- 1
- 25
Elimde 2 tane daha var bu markadan yarın sabah onları yapıcam. Sonrasına bakıcam bi şekilde bakalım. Sürekli çizgi aradığımız için mi bu kadar yalancı pozitif yaşıyoruz ben bilmem. Son 5-6 ayın 2 sindede böyle yalancı pozitifler gördüm bi çok markadaBu markada ben de yalancı pozitif gördüm maalesef sabah farklı bir markayla dene benceb
26 oluyorum bende 10 güne 1 yıllık evliyiz bende bi dış gebelik geçirdim şimdi 2 deneme de olmadi bakalım hayırlısı28 yaşındayım yeniyiz daha bu ay denedik olur sanmıştım hemensiz kaç yaşındasınız
Zaten çok karıştırılıyor belirtileri ben ilkinde böyle hiç düşünmemiştim 2-3 gün kala evet galiba ben adet olmıcam hamile olabilirim demiştim pozitif çıkmıştı test reglin bile belirtisi oluyo yani sende hamileyim de barideAldım bebiş dvit ve demir aldım magnezyum için önerin varsa alayım onları da bu ay hamile değilim gibi hissediyorum ahahs normalde şizofrenlik derecesinde hamile olduğumu düşünürdüm bu ay hiç böyle bir merak içinde değilim neden acaba
Vitaminlerinize mutlaka baktırın stres yapmayın birde olur Allahın izniyle daha erkenmiş26 oluyorum bende 10 güne 1 yıllık evliyiz bende bi dış gebelik geçirdim şimdi 2 deneme de olmadi bakalım hayırlısı
Sizinle d vitaminimiz aynı ağustosda d-clofer 20.000 ıu haftada 2 gün 1er adet içtim. Bu ay doktora gittim devlette 3 ay geçmezse d ve b12 bakılmazmış sistem barkod vermedi. Hoca yine coledan 20.000ıu verdi. Bunu bitirince 7 hafta sonra tekrar baktıracağım. Doktorum bunu kadınlara kemik erimesinden dolayı hergün içmesini öneriyoruz dedi. Bu arada aramızda baya pcos var. pcos olmadığı halde doktorum pholicaps isminde takviye önermişti. Yumurta kalitesini artırırmış pcos çok yazan olmuş araştırıp kullanabilirsiniz kadın doğum demişti.Eki Görüntüle 3656684 Kızlar nasıl sizce
bata son 2 gün ama testlerim negatif..Selam kızlar naptınız batı yaklaşan var mı ?
Benim dvit 7Merhaba dvit 50 olmalı,folat en az 15 olmalı,b12 500 ve üstü, tiroit 2.5 ve altı olmalı.kesin bilgi güvenebilirsinizmesleğimi yazmak istemiyorum, geçmiş olsun, yazdığım değerler gebeliğe hazırlık için ideal değerlerdir
Çölyak olduğunuz için b12 yükselmez biliyosunuzdur, dvit yükselir sıkıntı olmazBenim dvit 7Çölyağım bir de. Orzax d3k2 içiyorum sizce etkili olur mu?
Evracim hani benim adetim gecikti ya 15.gundeyim bu arada hala gebe olmasak bile gebelik sansimiz devam ediyormu yumrtlama devam ediyir mu onu cok merak ettiiimBen belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey
Canım konuya daldım ben ocean magnezyum kullanıyorum mennunumAldım bebiş dvit ve demir aldım magnezyum için önerin varsa alayım onları da bu ay hamile değilim gibi hissediyorum ahahs normalde şizofrenlik derecesinde hamile olduğumu düşünürdüm bu ay hiç böyle bir merak içinde değilim neden acaba
Aaaa ben daha olmadim bekliyirum.saliyi kontrol icin8 gun gecikmeyle bugun regli oldum . Sogan kuru gecikme yapti sanirim hayirlisi diyip rotayi kasima ceviriyoruz
Degil hep cikariyor boyleKızlar selam bat 15-16 ekim bu marka güvenilir mi? Test yaptım böyle çıktı emin olamıyorum belirtim yok çünkü
Aa benim eşim de çölyak diyete uyuyor musunuzBenim dvit 7Çölyağım bir de. Orzax d3k2 içiyorum sizce etkili olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?