BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar ben de aranızda yerimi alayım bat 24-25 Ekim bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama zamanımı net olarak biliyorum o yüzden inşallah burda bekleyen herkes beklediği hayal ettiği o çift çizgiyi görür

Merhaba benimde bat 24 inşallah hep beraber bu ay hamile kalırız bende ovülasyon testiyle takip yaptım sprialimi bi ay önce çıkardım sprial çıktıktan sonra hemen olmuyor diyolar sabırsızlıkla bekliyorum artık inşallah olur

Ben de eşimle birlikte glütensiz besleniyoruz gerçekten uğraştırıcı bir diyet
Size daha zor. Ben kendim bir şeyler yapıyorum eşimde mecbur glütensiz besleniyor. Siz çölyak değilken uğraşıyor olmanız daha zor. Allah dermansız dert vermesin neyseki çözümü var

Size daha zor. Ben kendim bir şeyler yapıyorum eşimde mecbur glütensiz besleniyor. Siz çölyak değilken uğraşıyor olmanız daha zor. Allah dermansız dert vermesin neyseki çözümü var
Aynen öyle allahtan çoğu şey yapılabiliyor derdimiz bu olsun ne diyelim

Çok gördüm çevrede ertesi ay hamile kalanı ama ben yaşamadım nasip

Kızlar çok saçma ama soracağım 10 ekim yumurtalama günümdü eğer döllenme felan olduysa bugün arveles vs içmemin bi sakıncası olur mu bi yerde embriyonun rahme tutunmasını engeller içeriği felan yazıyor

Kızlar selam, benim de bat 18 Ekim. 1 Ekim'de ovitrelle vuruldum. Artık yalancı pozitif çizgisi bugün tamamen silindi ama o kadar gerginim ki 2 senedir pcos vs derken sürekli negatif görmek beni yıprattı. İnşallah bu ay ilk defa ovitrelle ile pozitif görürüm. İnşallah siz de pozitifi en en kısa sürede görürsünüz.

Merhaba, bende 4 ekimde vurdum iğneyi. Bugün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmışım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…