Hevesini kırmak istemem ama 2 ay önce bende yalancı pozitif çıkardı bu test senin testten daha çok bariz belliydi direk çıkmıştı kan verdim hayal kırıklığına uğradım umarım sende doğru çıkmıştırEki Görüntüle 3655653
Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba
Bende Yalancı pozitif diye düşünüyorum iki farklı markanın testini yaptım bu sabah negatifHevesini kırmak istemem ama 2 ay önce bende yalancı pozitif çıkardı bu test senin testten daha çok bariz belliydi direk çıkmıştı kan verdim hayal kırıklığına uğradım umarım sende doğru çıkmıştır
Regl gelene kadar umut var canım bekle sabırla biraz dahaBende Yalancı pozitif diye düşünüyorum iki farklı markanın testini yaptım bu sabah negatifDaha çok erken zaten test için umudumu kaybetmiyorum yine de
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahRegl gelene kadar umut var canım bekle sabırla biraz daha
BAT ne zamanKızlar teste bakarmısınız biraz gölgelik var awox markası
14 ekimBAT ne zaman
7.7 çıktı ama doktor hiç bir şey demedi doğal yolla 6 ay dene dediAmh değeriniz kaç acaba ?
Var bencrKızlar teste bakarmısınız biraz gölgelik var awox markası
Daha önce awoxdan cok kullandım kuruma bile yapmadı böyle hörünce bi heycanlanmadım değil içimde birşey var bir umut tüp bebek öncesi son cıkış sankiVar bencr
Normal kan degeri cnm bu hormon degil biliyorsun degil mjEki Görüntüle 3656684 İki Kızlar nasıl sizce
Bilmiyorum açıkçası doktora gebelik için vitamin mineral hormon istiyorum dedim 3 tip kan aldılar bunlar e nabıza düşenlerNormal kan degeri cnm bu hormon degil biliyorsun degil mj
Evet avox geçen ay bende denedim kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah vardır canım bat kaç gün varDaha önce awoxdan cok kullandım kuruma bile yapmadı böyle hörünce bi heycanlanmadım değil içimde birşey var bir umut tüp bebek öncesi son cıkış sankiinşallah vardır dileyen herkese versin rabnim içlerinde banada
3 gün kaldıEvet avox geçen ay bende denedim kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah vardır canım bat kaç gün var
Merhaba dvit 50 olmalı,folat en az 15 olmalı,b12 500 ve üstü, tiroit 2.5 ve altı olmalı.kesin bilgi güvenebilirsinizEki Görüntüle 3656684 Kızlar nasıl sizce
Az kalmış cnm varsa ztn koyulaşır inşallah vardır sağlıkla olsun3 gün kaldı
Demir değeri de çok önemli mi?Merhaba dvit 50 olmalı,folat en az 15 olmalı,b12 500 ve üstü, tiroit 2.5 ve altı olmalı.kesin bilgi güvenebilirsinizmesleğimi yazmak istemiyorum, geçmiş olsun, yazdığım değerler gebeliğe hazırlık için ideal değerlerdir
Evet ferritini iyi fena değil,hemoglobin ideal,serum demir biraz daha yükseltilebilirDemir değeri de çok önemli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?