İnşaallahAz kalmış cnm varsa ztn koyulaşır inşallah vardır sağlıkla olsun
Teşekkürler cevap ve bilgilendirme içinEvet ferritini iyi fena değil,hemoglobin ideal,serum demir biraz daha yükseltilebilir
Oroferon,endofer hem gebeler hem gebelik düşünenler içebilir
Ben endofer alıyorum
Rica ederimTeşekkürler cevap ve bilgilendirme için
Ay selam size özelden yazabilir miyim acabaMerhaba dvit 50 olmalı,folat en az 15 olmalı,b12 500 ve üstü, tiroit 2.5 ve altı olmalı.kesin bilgi güvenebilirsinizmesleğimi yazmak istemiyorum, geçmiş olsun, yazdığım değerler gebeliğe hazırlık için ideal değerlerdir
Tamam cnm d vit dusuk onun takviyesini alsan yeter simdilikBilmiyorum açıkçası doktora gebelik için vitamin mineral hormon istiyorum dedim 3 tip kan aldılar bunlar e nabıza düşenler
Canım çatlamış olabilir yumurta sen fark etmeden çünkü pik teyken de böyle tamamen kopkoyu çıkmıyor bazen saatine göre tabii ki de değişiyorMerhaba ben düzenli ovulasyon testi yapıyorum dün testim bu şekilde çıktı bugun daha silik çıktı bence pik değil ama neden silikleşti sizce
Yaa bende çok korktum pik olmadı diye pcosum çocuk istiyoruz ama işte zorluyo bu süreç biziCanım çatlamış olabilir yumurta sen fark etmeden çünkü pik teyken de böyle tamamen kopkoyu çıkmıyor bazen saatine göre tabii ki de değişiyor
Tam soracaktım pco mu var diyeYaa bende çok korktum pik olmadı diye pcosum çocuk istiyoruz ama işte zorluyo bu süreç bizi
Nasılsın çözücem bu sorunu artık şaşırdım ya çok umutluydum halbuki pik görcem diyeTam soracaktım pco mu var diye
Muhtemelen yumurtlamadınız ne yaziktir
Anladim cnm haklisin arkadasim da da pcos var senelerdi ikinci denemesinde hamile kaldi insallahs eninde oyle olurYaa bende çok korktum pik olmadı diye pcosum çocuk istiyoruz ama işte zorluyo bu süreç bizi
Bana kalırsa d vitamini ferritin ve magnezyum biraz kullan yükselsin onlar çok önemli düşük benceEki Görüntüle 3656684 Kızlar nasıl sizce
Aldım bebiş dvit ve demir aldım magnezyum için önerin varsa alayım onları da bu ay hamile değilim gibi hissediyorum ahahs normalde şizofrenlik derecesinde hamile olduğumu düşünürdüm bu ay hiç böyle bir merak içinde değilim neden acabaBana kalırsa d vitamini ferritin ve magnezyum biraz kullan yükselsin onlar çok önemli düşük bence
Benim de bat 17 ekim, yumurtlama 4 ekim, 15 ekimde test yapacağım ,acele etmemeye çalışın. Benim bugün çok yoğun bel ağrım vardı adetten 1 saat önce genelde öyle ağrı yaşarım henüz 1 hafta var ,rahme tutunma bugünlerde olacak şayet gebeysekMerhaba kızlar öncesinde softec marka testi paylaşmıştım bugün sabah ilk idrarla olan testlerim bunlar bat 17 ekim yine silik bir çizgi var gibi sanki ama freely markada da çıkabiliyormuş yalancı pozitif sanırım. 5 dk içinde böyle oldu bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum. Yine umudumu kaybetmemek için çabalıyorum.
Amin ben 15 inde kan testi yapacağım sizde 12.gün yapabilirsinizBende ovulasyon testinde 2 ekimde öğlen pik gördüm tahmini 2 ekim gecesi ya da 3 ekim sabahıdır diye düşünüyorum çatlamayı aslında bu ay erken yapmamaya gayret edecektim ama bi testte silik çizgi görünce yine takıntı yaptım. İnşallah gönlümüze göre olur
Bu markada ben de yalancı pozitif gördüm maalesef sabah farklı bir markayla dene benceMerhaba kızlar öncesinde softec marka testi paylaşmıştım bugün sabah ilk idrarla olan testlerim bunlar bat 17 ekim yine silik bir çizgi var gibi sanki ama freely markada da çıkabiliyormuş yalancı pozitif sanırım. 5 dk içinde böyle oldu bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum. Yine umudumu kaybetmemek için çabalıyorum.
Tarihlerimiz aynı test yaptınız mı acaba inşallah güzel haberler alırızBende ovulasyon testinde 2 ekimde öğlen pik gördüm tahmini 2 ekim gecesi ya da 3 ekim sabahıdır diye düşünüyorum çatlamayı aslında bu ay erken yapmamaya gayret edecektim ama bi testte silik çizgi görünce yine takıntı yaptım. İnşallah gönlümüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?