BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Merhaba ben düzenli ovulasyon testi yapıyorum dün testim bu şekilde çıktı bugun daha silik çıktı bence pik değil ama neden silikleşti sizce

Eklentiler

• 20251009_213413.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 50
Ay selam size özelden yazabilir miyim acaba

Merhaba ben düzenli ovulasyon testi yapıyorum dün testim bu şekilde çıktı bugun daha silik çıktı bence pik değil ama neden silikleşti sizce
Canım çatlamış olabilir yumurta sen fark etmeden çünkü pik teyken de böyle tamamen kopkoyu çıkmıyor bazen saatine göre tabii ki de değişiyor

Bana kalırsa d vitamini ferritin ve magnezyum biraz kullan yükselsin onlar çok önemli düşük bence
Aldım bebiş dvit ve demir aldım magnezyum için önerin varsa alayım onları da bu ay hamile değilim gibi hissediyorum ahahs normalde şizofrenlik derecesinde hamile olduğumu düşünürdüm bu ay hiç böyle bir merak içinde değilim neden acaba

Merhaba kızlar öncesinde softec marka testi paylaşmıştım bugün sabah ilk idrarla olan testlerim bunlar bat 17 ekim yine silik bir çizgi var gibi sanki ama freely markada da çıkabiliyormuş yalancı pozitif sanırım. 5 dk içinde böyle oldu bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum. Yine umudumu kaybetmemek için çabalıyorum .

Eklentiler

• IMG_9907.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9909.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 46
Benim de bat 17 ekim, yumurtlama 4 ekim, 15 ekimde test yapacağım ,acele etmemeye çalışın. Benim bugün çok yoğun bel ağrım vardı adetten 1 saat önce genelde öyle ağrı yaşarım henüz 1 hafta var ,rahme tutunma bugünlerde olacak şayet gebeysek

Bende ovulasyon testinde 2 ekimde öğlen pik gördüm tahmini 2 ekim gecesi ya da 3 ekim sabahıdır diye düşünüyorum çatlamayı aslında bu ay erken yapmamaya gayret edecektim ama bi testte silik çizgi görünce yine takıntı yaptım. İnşallah gönlümüze göre olur

Amin ben 15 inde kan testi yapacağım sizde 12.gün yapabilirsiniz

Bu markada ben de yalancı pozitif gördüm maalesef sabah farklı bir markayla dene bence

7 aydır deniyoruz bizde inşallah bu ay güzel haber alirim herkesin gönlüne göre olsun

Tarihlerimiz aynı test yaptınız mı acaba inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…