Enfeksiyon gibi bir şey olabilir miMide bulantım arttı, sabahtan beri bir bardak süt dışında hiçbir şey yiyip içemedim. Her şey midemi bulandırıyor. Bu başka bir şey sanırım. Erken hamilelik belirtisi gibi gelmedi. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Yarın sabah doktora gideceğim. Sırtım ve belim de ağrıyor.
Gribim şu an, olabilir aslında. 5 gündür gribim ama bugün midem çok kötü.Enfeksiyon gibi bir şey olabilir mi
Evet aynen yumurtalamadan 17 18 gün sonra oluyorum anormal gibi duruyor ben de bilmiyorumBenim de accayip kasık ve bel ağrım var sürekli uyku hali.yumurtlamadan 17 gün sonra mı regl oluyorsunuz
Test bozuk olabilirmi acaba hangi marka bu bir daha test yap istersen erken gebwlik testiSabah dayanamayıp test yaptım ama t hattının ortasından sadece minik bir bölge pembemsi oldu. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum. Regli beklenen tarih 22 ekim.
Ar+ıMed markası, eczaneden tavsiye üzerine almıştım ama bozuk da olabilir tabii ki. Yarın sabah başka bir test ile deneyeyim o zaman.Test bozuk olabilirmi acaba hangi marka bu bir daha test yap istersen erken gebwlik testi
Aynen belli olmuyor anlayamadım şahsenAr+ıMed markası, eczaneden tavsiye üzerine almıştım ama bozuk da olabilir tabii ki. Yarın sabah başka bir test ile deneyeyim o zaman.
Erken gebelik testi mi?Sabah dayanamayıp test yaptım ama t hattının ortasından sadece minik bir bölge pembemsi oldu. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum. Regli beklenen tarih 22 ekim.
EvetErken gebelik testi mi?
Pazartesi yeniden yapın bence
Pembe renkte bir kanamam oldu, sanırım regl başlıyor. Başlamazsa pazartesi dediğiniz gibi test yapayım.Pazartesi yeniden yapın bence
Ben de bu ay onu yapacağım inş işe yararBat bir gün kaldı test yaptım ama negatif yine olmadı sanırım kizlar çörek otu kürünü kullanan varmı onu yapmayı düşünüyorum adet olursam
Evet bende yapacam bakalım umarım ikimizee fayda görürüzBen de bu ay onu yapacağım inş işe yarar
İşin enteresan tarafı hep sol kaşığım ağrıdı ve çok umitlendim ilk hamileligimdede böyle olmuştu batma vardı tek taraflı ve kedimiz var bizim oyie sürekli de kucağıma gelmez bugün geldi tamda sok kasigimin olduğu yere masaj yapıyor inanamadim dedim isaretmi keşke bir supriz olsa ama bugün test yaptım hala negatif ve yarın adet günümBen de bu ay onu yapacağım inş işe yarar
Amin umarım kasım bizim ayımız olurEvet bende yapacam bakalım umarım ikimizee fayda görürüz
Nasıl yapılıyorAmin umarım kasım bizim ayımız olur
Nasıl uygulanıyor bu kür?Evet bende yapacam bakalım umarım ikimizee fayda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?