Cnm vallahi internetten arastirdim 10 kaşık bal 10kasik tarçın 10 kaşık çörek otu yazıyor çörek otunu çektirerek koyan da var ben cektirmicem karistiriyorsun adet ikinci günü başlıyorsun 14 gundu sanırım sabah bir kasik çiğneyerek yiyorsun ki çörek otu ezilsin egem tüm koyarsan ezdirirsen yut gitsin bu yumurta kalitesi arttırmak ve çatlama olmasını sağlamak için mis kullanlar ve hamile kalanlar var burda baktım yormlarda bakalım etki ederse denicemNasıl uygulanıyor bu kür?
İncir havuç kürü yapanlar da görüyorumCnm vallahi internetten arastirdim 10 kaşık bal 10kasik tarçın 10 kaşık çörek otu yazıyor çörek otunu çektirerek koyan da var ben cektirmicem karistiriyorsun adet ikinci günü başlıyorsun 14 gundu sanırım sabah bir kasik çiğneyerek yiyorsun ki çörek otu ezilsin egem tüm koyarsan ezdirirsen yut gitsin bu yumurta kalitesi arttırmak ve çatlama olmasını sağlamak için mis kullanlar ve hamile kalanlar var burda baktım yormlarda bakalım etki ederse denicem
Ya bu nadir bir şey mi acaba ? Çünkü 14 günmüş ortalaması ve yumurtalamadan sonra asla günler geçmiyor bekle bekle, birde döngünğz ne kadarbenim de mesela dpo 16, bat günüm oluyo
Ben ilk gebeliğimi öğrendikten iki gün sonra bulantım başladı aylarcaaaa sürdü, demek ki bulantılı geçecek sizinMide bulantım arttı, sabahtan beri bir bardak süt dışında hiçbir şey yiyip içemedim. Her şey midemi bulandırıyor. Bu başka bir şey sanırım. Erken hamilelik belirtisi gibi gelmedi. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Yarın sabah doktora gideceğim. Sırtım ve belim de ağrıyor.
döngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.Ya bu nadir bir şey mi acaba ? Çünkü 14 günmüş ortalaması ve yumurtalamadan sonra asla günler geçmiyor bekle bekle, birde döngünğz ne kadar
Yaaa hamile misinizzz tebrik ederimmm, bende pcosluyum bana da dua eder misinizdöngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.
3 gün geciktim 188 ile öğrendim şuan bebişimi
Ekstra ne yaptınız bu ay birde onu sorayımdöngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.
Benimde 4. Gün gecikti yaadöngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.
Hmmm anladım, yumurtlama olana kadarki süreçte kullanıyoruz yani. TeşekkürlerCnm vallahi internetten arastirdim 10 kaşık bal 10kasik tarçın 10 kaşık çörek otu yazıyor çörek otunu çektirerek koyan da var ben cektirmicem karistiriyorsun adet ikinci günü başlıyorsun 14 gundu sanırım sabah bir kasik çiğneyerek yiyorsun ki çörek otu ezilsin egem tüm koyarsan ezdirirsen yut gitsin bu yumurta kalitesi arttırmak ve çatlama olmasını sağlamak için mis kullanlar ve hamile kalanlar var burda baktım yormlarda bakalım etki ederse denicem
Ben de gecikmemin 6. Günündeyim, 3. Günde kaset test negatif çıkmıştı, kan vermedim. Kan testi en garanti yöntem elbette, kanda çıkmadıysa yoktur muhtemelen ancak gecikmesinin üzerinden uzun zaman geçip yeniden kan verdiğinde öğrenenleri okudum forumlarda. Yani belli olmaz geç döllenme de olmuş olabilir sizin durumunuz. Bir kaç gün sonra yeniden kan verin bence. Gönlünüze göre olsunHanımlar merhaba size bişey danışmak istiyorum sat 16 Eylül bat 8 ekimdi döngüm 22-23 günde bir gecikmemin 11. günündeyim.7. günde kan verdim ama negatif çıktı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi çünkü hâlâ regl olmadım artık testte yapmak istemiyorum çünkü çoğu test yanıltıyor
Kız nolduuu ay hadi inşallahDpo 10 da kan versem bende çok uykusuzluk ve yorgunluk var ya sürekli uykum geliyo
Maşallahdöngüm 36 gün neredeyse. pcos var o yüzden bizde her şey anormal. yumurtlama sonrası bat günüm hep dpo 16 olur.
ekstra ben ocean polysitol, glifor, d vit ve coQ10 kullandım. yumurtlama sonrası ocean mummy takviyesine geçtimEkstra ne yaptınız bu ay birde onu sorayım
dualarım tüm isteyen herkes içiinYaaa hamile misinizzz tebrik ederimmm, bende pcosluyum bana da dua eder misiniz
amiinn inşallah isteyen herkeseMaşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Maalesef reglim başladı.Ben ilk gebeliğimi öğrendikten iki gün sonra bulantım başladı aylarcaaaa sürdü, demek ki bulantılı geçecek sizin
Nasıl yapacaksınızEvet bende yapacam bakalım umarım ikimizee fayda görürüz
16 da daha net sonuç oluyormuş.Amh kaç?Adetin 5. Günü 26 eylülde klomene başladım. 3 ekimde kontrole gittim. 15-16-22 mm olarak 3 yumurta vardı. Küçüklere de şans verelim diye 4 Ekim sabahı iğneyi vurdum. perşembe ve cuma günleri yani iğmemin 12. Günü bildiğiniz regl sancısı yaşadım ama regl başlamadı. Dün yaptığım testte negatifti. Sizce şu saatten sonra pozitife döner mi. Bu arada 28 yaşında Amh düşüklüğüm var.
Test Yapmıcam gününü bekliyorum artık evde test kalmadıKız nolduuu ay hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?