BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Haklısın canım öyledir mutlaka bir an önce allah kucağını doldursun gecikme olmuş bayağı belirti felan var mı peki
Canım sadece ara ara regl olacak gibi oluyorum o kadar. Bir de geçen hafta 1 gece yoğun regl ağrısı çektim daha reglime vardı ama o kadar. Başka da hiçbir şey yok. Regl olacak gibi hissiyat. Bir de bugün ve dün 1 damla renkli akıntı gördüm sanırım. Bu kadar. Meme hassasiyeti falan hiçbir şey yok ama benim normalde de meme hassasiyetim olmaz

İnş canım o kadar çok süpriz olacak ki olursa. Bi kaç ay sonra 2. Tüp bebeğe başlayacaktık. Bakalım yarın yapacağım heralde test korkunun ecele faydası yok…
Böyle ümidi tamamen kesip olmaz diye bırakıp saldığı dönemde hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumda inşaAllah öyledir canım

Böyle ümidi tamamen kesip olmaz diye bırakıp saldığı dönemde hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumda inşaAllah öyledir canım
Ya bir de var ya spora yazıldım yıllar sonra, bu tedavi muhabbetine yıllardır gidemiyordum korkuma dedim yeter artık ara vermiştim tedavilere. İnş benim de dediğin gibi olur

Regle yakın adet sancısı çekip bu şekil öğrenen çok kişi var ya bide cidden beklemiyorum felan dediği kafasından attığı an çok kişi hamile kalmış her okuduğum aynı şeyi diyor “kafadan atmak”. Arkadaş haklı inşallah senin de öyledir

Ya umuyorum öyledir. Maddi manevi yıprandık çünkü. :/ doğal olarak olabileceğine inancım yoktu çünkü artık. Bakalım yarın test yapacağım cesaret edip bi an önce öğreneyim de rahim durumundan dolayı erken öğrenmem iyi olur..

Ya bir de var ya spora yazıldım yıllar sonra, bu tedavi muhabbetine yıllardır gidemiyordum korkuma dedim yeter artık ara vermiştim tedavilere. İnş benim de dediğin gibi olur
Hayrlısı ile bebiş olsun da bu sefer de hamileyim diye gitmezsin sonuç pozitifse çok güzel moral olacak birçok kişiye de. Ama her halükarda lütfen moralini hiç bozma. Allah’ım inşaAllah en hayrlısı ve güzeli neyse onu nasip eder

İnş canım benim mutlaka buraya da yazacağım yarın güzel sonuç alırsam

Kızlar bat 25 Ekim ne zaman test yapmalıyım sabredemiyorum artık

Ben de aynı kafadayım, istemiyorum diyorum istiyorum dersem bu sefer olmuyor mu neden olmuyor yada olmuyormuş diye konuşacaklar ben duyunca daha çok üzüleceğim, kimsenin bilmesine gerek yok. İnançlıyım çok şükür ama buna rağmen çok sorguladığım zaman oldu, bazıları çat diye hamile kalırken bu kadar zor olması bazen üzüyor, fakat bir arkadaşım şey demişti “ allah belki de ona tam teslim olup, olmadığını sınıyordur “ bu benim içime çok su serpmişti, o yüzden Allaha teslim olup elimden geleni yapıp beklemekten öteye gidemiyorum verirse o verecek. Belki size de iyi gelir.

Yaaaaa nasıl sevindim maşallah ya
Hala inanamıyorum yıllardır silik bile görmemiştim.. değer ne çıkar şimdi süreç nasıl ilerliyor hiç bi bilgim yok. Bir de bende unicron uterus var doğuştan tek tüpüm yok ve rahmimin bi kısmı hiç gelişmemiş. Tek dileğim test doğru olsun ve düzgün bi yere yerleşmiş olsun

Ben sizin mesajlarınızı az önce okumuştum ve sizi kalpten anlamıştım, bir buçuk yıldır negatif test gördüğüm için eve test bile almıyorum, insanın umudu kalmıyor.. testiniz o kadar belirgin ki kesin var allah sağlıkla versin çok çok mutlu olun hakkınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…