- 10 Ağustos 2023
- 1.682
- 603
- 53
- 33
Canım sadece ara ara regl olacak gibi oluyorum o kadar. Bir de geçen hafta 1 gece yoğun regl ağrısı çektim daha reglime vardı ama o kadar. Başka da hiçbir şey yok. Regl olacak gibi hissiyat. Bir de bugün ve dün 1 damla renkli akıntı gördüm sanırım. Bu kadar. Meme hassasiyeti falan hiçbir şey yok ama benim normalde de meme hassasiyetim olmazHaklısın canım öyledir mutlaka bir an önce allah kucağını doldursungecikme olmuş bayağı belirti felan var mı peki
Böyle ümidi tamamen kesip olmaz diye bırakıp saldığı dönemde hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumdaİnş canım o kadar çok süpriz olacak ki olursa. Bi kaç ay sonra 2. Tüp bebeğe başlayacaktık. Bakalım yarın yapacağım heralde test korkunun ecele faydası yok…
Ya bir de var ya spora yazıldım yıllar sonra, bu tedavi muhabbetine yıllardır gidemiyordum korkuma dedim yeter artık ara vermiştim tedavilere. İnş benim de dediğin gibi olurBöyle ümidi tamamen kesip olmaz diye bırakıp saldığı dönemde hamile kalan o kadar çok kişi okudum ki forumdainşaAllah öyledir canım
Regle yakın adet sancısı çekip bu şekil öğrenen çok kişi var ya bide cidden beklemiyorum felan dediği kafasından attığı an çok kişi hamile kalmış her okuduğum aynı şeyi diyor “kafadan atmak”. Arkadaş haklı inşallah senin de öyledirCanım sadece ara ara regl olacak gibi oluyorum o kadar. Bir de geçen hafta 1 gece yoğun regl ağrısı çektim daha reglime vardı ama o kadar. Başka da hiçbir şey yok. Regl olacak gibi hissiyat. Bir de bugün ve dün 1 damla renkli akıntı gördüm sanırım. Bu kadar. Meme hassasiyeti falan hiçbir şey yok ama benim normalde de meme hassasiyetim olmaz
Gebeliğin ilk haftalarında yapılması gereken kan testleri oluyor, bunu düşün ve test yap inşallah pozitif olurKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin
Ya umuyorum öyledir. Maddi manevi yıprandık çünkü. :/ doğal olarak olabileceğine inancım yoktu çünkü artık. Bakalım yarın test yapacağım cesaret edip bi an önce öğreneyim de rahim durumundan dolayı erken öğrenmem iyi olur..Regle yakın adet sancısı çekip bu şekil öğrenen çok kişi var ya bide cidden beklemiyorum felan dediği kafasından attığı an çok kişi hamile kalmış her okuduğum aynı şeyi diyor “kafadan atmak”. Arkadaş haklı inşallah senin de öyledir
Hayrlısı ile bebiş olsun da bu sefer de hamileyim diye gitmezsinYa bir de var ya spora yazıldım yıllar sonra, bu tedavi muhabbetine yıllardır gidemiyordum korkuma dedim yeter artık ara vermiştim tedavilere. İnş benim de dediğin gibi olur
İnş canım benimHayrlısı ile bebiş olsun da bu sefer de hamileyim diye gitmezsinsonuç pozitifse çok güzel moral olacak birçok kişiye de. Ama her halükarda lütfen moralini hiç bozma. Allah’ım inşaAllah en hayrlısı ve güzeli neyse onu nasip eder
Canım 24 ünden önce yapma bence yanlış sonuc verirKızlar bat 25 Ekim ne zaman test yapmalıyım sabredemiyorum artık
Ben de aynı kafadayım, istemiyorum diyorum istiyorum dersem bu sefer olmuyor mu neden olmuyor yada olmuyormuş diye konuşacaklar ben duyunca daha çok üzüleceğim, kimsenin bilmesine gerek yok. İnançlıyım çok şükür ama buna rağmen çok sorguladığım zaman oldu, bazıları çat diye hamile kalırken bu kadar zor olması bazen üzüyor, fakat bir arkadaşım şey demişti “ allah belki de ona tam teslim olup, olmadığını sınıyordur “ bu benim içime çok su serpmişti, o yüzden Allaha teslim olup elimden geleni yapıp beklemekten öteye gidemiyorum verirse o verecek. Belki size de iyi gelir.Çok zor bir süreç. Kocaman sarildim size. Ben kimseye soylemedim. Herkese istemiyoruz diyorum. Böyleyken bile soruyorlar. Bide bilseler olmuyo mu sorulari alir yürürdü. O yuzden de burası benim aglama duvarim oldu. Herkes hakkını helal etsin. Soracak konuşacak kimsem yok. Eşim var sagolsun ama ben stresliyim yeterince onu da strese sokmak istemiyorum. Ona da belli etmemeye çalışıyorum ama her ay çok üzülüyorum. Allah kimseyi bos cevirmesin. Evlatla sinamasin. İnsallah biz de mutlulugumuzu birlikte paylaşırız
Yaaaaa nasıl sevindim maşallah yaKızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
Hala inanamıyorum yıllardır silik bile görmemiştim.. değer ne çıkar şimdi süreç nasıl ilerliyor hiç bi bilgim yok. Bir de bende unicron uterus var doğuştan tek tüpüm yok ve rahmimin bi kısmı hiç gelişmemiş. Tek dileğim test doğru olsun ve düzgün bi yere yerleşmiş olsunYaaaaa nasıl sevindim maşallah ya
Allahım sana şükürler olsun ya ol der ve olur işte bak bizede böyle sevinçler yaşastın inşallah çok çok sevindimKızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
Ben sizin mesajlarınızı az önce okumuştum ve sizi kalpten anlamıştım, bir buçuk yıldır negatif test gördüğüm için eve test bile almıyorum, insanın umudu kalmıyor.. testiniz o kadar belirgin ki kesin var allah sağlıkla versin çok çok mutlu olun hakkınızdırHala inanamıyorum yıllardır silik bile görmemiştim.. değer ne çıkar şimdi süreç nasıl ilerliyor hiç bi bilgim yok. Bir de bende unicron uterus var doğuştan tek tüpüm yok ve rahmimin bi kısmı hiç gelişmemiş. Tek dileğim test doğru olsun ve düzgün bi yere yerleşmiş olsun
İnş canım inş o kadar zor bir süreç ki beklemek isteyen herkesin kolaylıkla olsunAllahım sana şükürler olsun ya ol der ve olur işte bak bizede böyle sevinçler yaşastın inşallah çok çok sevindim
Mutlaka haber ver kesin var kopkoyu çizgi gecikme ay nasıl mutlu oldum bizede dua et mayısta düşük yaptım bu ay benimde bekleyen herkesinde olsun inşallahİnş canım inş o kadar zor bir süreç ki beklemek isteyen herkesin kolaylıkla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?