BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

kan geldiyse yerleşme olmama ihtimali çok yüksek. yerleşme kanamasında kan değil pembe ya da kahverengi çok açık renklerde sildikçe gelir ve 1,5 gün sürmez diye biliyorum

Evet çok erken belirti var mı sizin
Valla hiçbir şeyi belirti olarak alamıyorum biliyomusunuz sadece göğüs ağrım oldu batmalar oldu beyaz akımtı oldu yumurtlama sonrası bi süre göğsümde geçtiğimiz güblerde iki gündğrde hiçbir şey yok herşey geçti arada sağ kasıgıma yere yatıp kalktıgımda sancı girdi falan ama aynı zamamda sistitim suanda. Elde var sıfır suan yani yinede allahtan ümit kesilmez belirtsiz hamile kalırım ben diye düsünüyorum kalsamda hiç inanöıyorum belirti yaşıcağıma keşke olsa

Yaa bende bu şekilde şeyler yaşıyorum ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama çok da heyecanlıyım

kan geldiyse yerleşme olmama ihtimali çok yüksek. yerleşme kanamasında kan değil pembe ya da kahverengi çok açık renklerde sildikçe gelir ve 1,5 gün sürmez diye biliyorum
Regle döndü gibi zaten

Kızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç evladım yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.

Eklentiler

• IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
Maşallah Reglden bir gün önce, peki çatlamadan kaç gün sonra çıktı bu değer? Ovulasyon testi yaptınız mı?

Ya inşallah saglikli şekilde nasip olsun benim de yaşım ileri çocuğum yok, heyecanınızı çok iyi anlıyorum, sanki bir çizgi görüyorum ama buraya resim yükleyince netlik çok düşüyor. Yarın tekrar test yapın inşallah koyulaşır hatta sabah ilk idrarla yapın öyle daha belirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…