- 26 Ağustos 2023
- 53
- 19
- 18
- 23
31 ekim 1 kasım2 Kasım sizin
Canım benımde 17 si çatlama günümdü daha cok erken bence dpo 5 teyizBenimde 16 Ekim pik gün başladı 17 Ekim çatalama oldu
Bugün işte kanda negatif çıktı idrar testinde pozitif31 ekim 1 kasım
Evet çok erken belirti var mı sizinCanım benımde 17 si çatlama günümdü daha cok erken bence dpo 5 teyiz
Aa gerçekten mi ben beklemeyi düşünüyordum çok erken diyeBugün işte kanda negatif çıktı idrar testinde pozitif
kan geldiyse yerleşme olmama ihtimali çok yüksek. yerleşme kanamasında kan değil pembe ya da kahverengi çok açık renklerde sildikçe gelir ve 1,5 gün sürmez diye biliyorumMerhaba kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum bebek istediğim için. Pcos var ve bu zamana kadar döngülerim hep düzensizdi ve yasmin türü ilaçlar aldım düzenlemek için. Geçen ay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim lh pcosta düzensiz olduğu için tam net olmuyor. Geçen ay gittiğim bir dr progestan başlattı ilaçsız regl zor olduğum için. İki döngüdür progestan kullandım ve 21 günde regl oldum geçen ay. Bu ay da gün aşırı ilişki yapmaya çalıştık sat 7 eylül bat ekim sonu ama düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 de olabilir 25 30 da. Önceki gün hafif pembe kahve akıntım oldu yerleşme diye düşündüm sonra arttı regl sandım hafif kan da vardı ama bi regl kadar değil şimdi hala ağrım var ama bu akıntı kanama her neyse kesildi 1,5 günde. Sabah test yaptım bence negatif bilemiyorum regl mi yerleşme mi. Silik çizgi gibi de duruyo ama renkle oynadım kuruma da olabilir Eki Görüntüle 3662406
Valla hiçbir şeyi belirti olarak alamıyorum biliyomusunuz sadece göğüs ağrım oldu batmalar oldu beyaz akımtı oldu yumurtlama sonrası bi süre göğsümde geçtiğimiz güblerde iki gündğrde hiçbir şey yok herşey geçti arada sağ kasıgıma yere yatıp kalktıgımda sancı girdi falan ama aynı zamamda sistitim suanda. Elde var sıfır suan yani yinede allahtan ümit kesilmez belirtsiz hamile kalırım ben diye düsünüyorum kalsamda hiç inanöıyorum belirti yaşıcağıma keşke olsaEvet çok erken belirti var mı sizin
Yaa bende bu şekilde şeyler yaşıyorum ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama çok da heyecanlıyımValla hiçbir şeyi belirti olarak alamıyorum biliyomusunuz sadece göğüs ağrım oldu batmalar oldu beyaz akımtı oldu yumurtlama sonrası bi süre göğsümde geçtiğimiz güblerde iki gündğrde hiçbir şey yok herşey geçti arada sağ kasıgıma yere yatıp kalktıgımda sancı girdi falan ama aynı zamamda sistitim suanda. Elde var sıfır suan yani yinede allahtan ümit kesilmez belirtsiz hamile kalırım ben diye düsünüyorum kalsamda hiç inanöıyorum belirti yaşıcağıma keşke olsa
Ya benim büyük ihtimal gebelik testi yalancı pozitif verdi kanda belli olmayan şeyin idrarda belli olması imkansızAa gerçekten mi ben beklemeyi düşünüyordum çok erken diye
Henüz çok erken biraz daha bekleyip bir daha yapın ben 31 ekim gibi yapmayı düşünüyorumYa benim büyük ihtimal gebelik testi yalancı pozitif verdi kanda belli olmayan şeyin idrarda belli olması imkansız
Geç döllenme değilse daha rahime yerleşecek hcg artacak falan bence en erken 1 hafta sonra yapın. İkimizde dayanalım birazAy yani yükselebilme ihtimalı var demi inşallah vardır sende de
Regle döndü gibi zatenkan geldiyse yerleşme olmama ihtimali çok yüksek. yerleşme kanamasında kan değil pembe ya da kahverengi çok açık renklerde sildikçe gelir ve 1,5 gün sürmez diye biliyorum
Bekliyorum bakalımHenüz çok erken biraz daha bekleyip bir daha yapın ben 31 ekim gibi yapmayı düşünüyorum
Dayanalım bakalımGeç döllenme değilse daha rahime yerleşecek hcg artacak falan bence en erken 1 hafta sonra yapın. İkimizde dayanalım biraz
geçmiiş olsun diğer aylarda nasip olur inşallahRegle döndü gibi zaten
MaşallahAra ara azalıyordu gögüs hassasiyeti hele gebeliği öğrendikten sonra psikolojik mi bilmiyorum azaldı ama su 2-3 gündür cok ağrıyor yumurtlamadan 2 gün sonra ağrımaya basladı adet tarihine kadar ama dediğim gibi ara ara azalma hissediyordum. Test yaptınız mı bugün. Benim adetten 1 gün önce beta 7.69 cıktı düzenli olarak artıyor suan
Ya inşallah saglikli şekilde nasip olsunKızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç evladım yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?