Teşekkür ederim canım alsimistÇatlama 10 ekimse aslında artık testte çıkabilir. Ovulasyon da umut verici aslında. Pcos olsa da şu anda gebelik öğrenme zamanına denk geldiği için bence gebelikle ilgili olarak ovu pik yapmış olabilir.
Rica ederimTeşekkür ederim canım alsimistbir kaç gün ovulasyonla bakayım, çok ağrım var zaten belki de regl olurum hiç teste felan girmeyim hayalet çizgi bile göremedim bugüne kadar
bende sivilcelenirim hep adetten iki üç gün önce ama hamile olduğum ay bir leke bile olmadı hatta 2 sene hic sivilcem olmamıştı tekrar başladı inşallah sende hamilesindir benim en büyük belirtim oyduKızlar merhaba,
28 yaşındayım 5 aylık evliyim hamilelik için henüz erken düşünmüyoruz ama korunmasız bir birliktelik yaşadık. Yumurtlama dönemine vs dikkat etmedim açıkcası planlı birşey olmadığı için.
Telefonumdan regl günlerimi takip ediyorum düzenli 1-2 gün gecikme yaşıyorum. Kadın doğum doktoruna 2 ay önce muayene oldum genel amaçlı yumurtalıklarımda vs sıkıntı olmadığını söyledi.
Çok uzattım :)
Telefonumdan takip ettiğim için bildirim geliyor reglim 2 gün önce başlayacaktı bat 21 ekim yani. Bugünde olası adet günüm ama gelen giden yok hala :)
Bel ağrısı ve sık tuveletr girip çıkıyorum 10 gündür bi kaç gündür bu belirtilerde azaldı. reglimden önce mutlaka sivilcelenirdim ama oda olmadı.Bugünde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi bir leke geldi bir daha gelmedi.
Hamile olursam çok çok sevineceğim ama olmazsada üzüleceğim negatif görmekten korkuyorum açıkcası.
Test yapmak için beklemeli miyim? Sizden de fikir almak istiyorum
Oooİlk gebeliğimde dpo 10 da ikinci gebeliğimde ise 7 de öğrendim, sen ben olsan dayanır mıydın
Aaaaa bu beni mutlu etti şuan sebepsizcebende sivilcelenirim hep adetten iki üç gün önce ama hamile olduğum ay bir leke bile olmadı hatta 2 sene hic sivilcem olmamıştı tekrar başladı inşallah sende hamilesindir benim en büyük belirtim oydu
hep öyle oluyor zaten benimde geçen aya kadar düzenliydi geçen ay 4 gün geciktim ben ilk kez sağlıklı hayırlı bi gebeliğimiz olsun biz ne desek boş
Bende aynı durumdayım 2 aydır gecikme yaşıyorum randevu aldım gldeceğim nr desem hormon testi mi istesem bilemiyorum siz gittiniz miİki ay önceye kadar duzenliydi bu iki aydır gecikiyor yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum gün aşırı birlikte olduk sadece bakalım insllah geç döllenme falan olur pek ümidim de yok
Belirtileriniz varmı acaba ? Bat nedir dpo nedir yardımcı olalım birbirimize destek olalımAaaaa bu beni mutlu etti şuan sebepsizce
Test yapacağım sabah regl olmazsam eğer. İçimden bir his hamile değilsin diyor olsaydı nasıl bir his olurdu onuda bilmiyorum amaallah gönlümüze göre versin ya
Belirti sayılır mı bilmiyorum ama bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim bi kaç gün baya rahatsız edici şekilde hemde işe gidip gelirken yürümekte zorlanıyordum yani üşüttüğümü düşünüyorum havalar birden soğudu diye. Ara ara baş dönmesi ve mide yanması yaşıyorum çok sık acıkıyorum sürekli tuvalete gidiyorum yoksa bile varmış gibi hissediyorum sağlık ocağına gittim hatta üşütmüş olabilirsin dedi herhangi bir test vs yapmadı yapalım dedi hatta ben istemedim o kadar emindim kendimdenBelirtileriniz varmı acaba ? Bat nedir dpo nedir yardımcı olalım birbirimize destek olalım
Yarından itibaren aslında test yapmaya başlayabilirsinizDpo 11 2 gündür alt orta karında sürekli bi batma hissi gibi bir his var. Daha önce hiç böyle birşey hissetmedim. Bu gebelik belirtisi olabilir mı? İlk hamileliğimde sürekli regli olacak gibi bir ağrı ve ağrıya eşlik eden beyaz akıntım vardı. Hiç o ağrı ile bu batma birbirine benzemiyor.Acaba üşüttüm falan mı. Bilemedim bi türlü
Belirti sayılır mı bilmiyorum ama bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim bi kaç gün baya rahatsız edici şekilde hemde işe gidip gelirken yürümekte zorlanıyordum yani üşüttüğümü düşünüyorum havalar birden soğudu diye. Ara ara baş dönmesi ve mide yanması yaşıyorum çok sık acıkıyorum sürekli tuvalete gidiyorum yoksa bile varmış gibi hissediyorum sağlık ocağına gittim hatta üşütmüş olabilirsin dedi herhangi bir test vs yapmadı yapalım dedi hatta ben istemedim o kadar emindim kendimdenkendi kafamda belirti üretiyorda olabilirim herşey mümkün burada okuduğum bir belirti acaba bende de var mı diye kendimi dinlerken buluyorum hiç hoş değil
Bat,sat dpo falan ne varsa hepsini araştırdım
Bütün ayı yaptınmı peki belki adetten hemen sonea yumurtluyorsunsue veya adet olmaya yakın ?Ben yumurtlama testinde pik de göremedim test yaptım negatifti hepsini toparlayıp nasık söylesem
Benim batma değil kramp giriyor ya yarın dpo 10 3-4 saniyeliğine gidip geliyor yokluyor gibi bende böyle bişey hiç yaşamadım gebeliğe yorabiliriz bence test ne zaman düşünüyorsun canım yapmayıDpo 11 2 gündür alt orta karında sürekli bi batma hissi gibi bir his var. Daha önce hiç böyle birşey hissetmedim. Bu gebelik belirtisi olabilir mı? İlk hamileliğimde sürekli regli olacak gibi bir ağrı ve ağrıya eşlik eden beyaz akıntım vardı. Hiç o ağrı ile bu batma birbirine benzemiyor.Acaba üşüttüm falan mı. Bilemedim bi türlü
Yok yapmadım bilemiyorumBütün ayı yaptınmı peki belki adetten hemen sonea yumurtluyorsunsue veya adet olmaya yakın ?
Hamile olacağımı sanmıyorum bu ay ama yarın sabahta regl olmazsam test yapacağımevet ya havalardanda olabilir geçen ay bildiğin ben bütün belirtileri yaşadım şimdi hiçbiri yok ama alt karın mı diyorlar rahmin tam orta kısmı arada kramp giriyor hafif bel sırt ağrısı var sabahta beyaz sarıya yakın renkte akıntı geldi bi kere devamı gelmedi başka bi belirti yok yarında dpo 10 benim bakalım
Bat günü olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Bat 27-28 zaten az kaldıBenim batma değil kramp giriyor ya yarın dpo 10 3-4 saniyeliğine gidip geliyor yokluyor gibi bende böyle bişey hiç yaşamadım gebeliğe yorabiliriz bence test ne zaman düşünüyorsun canım yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?