Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Gün içindeki hareket halindeki ateşi çok baz alma yinede. Yumurtlamadan itibaren yüksek kalması lazım ve sabah yataktan hiç kalkmadan olcmen lazim
Hareket halinde değildim oturuyodum hatta tansiyonum bi çıktı bi düştü ateşim çıktı. Ben de çok şaşırdım. Yarın bi de yataktan kalkınca deniyim bakalım.

Amin canım hepimiz inşallah

İyi yapmışsın arada bir genel olarak kontrole gitmemiz gerekiyor aslında. Reglin 3. Günü tekrar çağırdı benide bakalım

Ben her ay bu ay kesin hamileyim diyordum böyle diye diye 2 seneyi bitirdim. Ama o kadar inanıyordum ki kesin kesin diyordum vucuduö belirti veriyordu
Demi bekliyoruz vücudumuzu dinliyoruz en ufak bişeyde aa bu belirti deyip ümitleniyoruz falan her ay aynı heyecan. Başlarda bende öyleydim ve binada ki arkadaşlarım gebe kaldı ben bi strese girdim benim neden olmuyor herkes hamile çevremdeki arkadaşlar hamile benim bişeyim mi var eşimin bişeyi mi var ama ağlıyorum sürekli uyuyamıyorum mutsuzum doktor rahim filmi önerdi hemen yaptırdım eşimde gitti doktora hiç bişey yok. Eşim bana belli etmemiş ama oda stres olmuş benim yüzümden bide onu üzdüm diye ağladım sorgulamayıda bıraktım artık neden demiyorum. Doktorum sadece dua et tevekkül et dedi stres yapma olmaz zaten stresten dedi. Artık saldım. 1 senedir evliyiz ve hiç korunmadık çevremdeki herkes gebe kaldı psikolojim bozuldu resmen neyimiz var diye düşünmekten doktorun tevekkül et dua et demesi şaşırttı normalde hiç bi doktor demez bunu sonra sorgulamayı bıraktım ister istemez isyan etmiş gibi oldum. Şimdi diğer doktor var gittiğim bide devletteki aşılama önerdi prosedür gereği aşılama yapmamız gerekiyor 1 yıl gebe kalmadığın için dedi istemiyorum şuan beklemek istiyorum bir kaç ay daha bundan 6 ay önceki eda olsa koşa koşa giderdi ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum psikolojik olarak rahatladım zamana bıraktım her ay heyecanla bekliyorum regl olunca üzülmüyorum her ay yeni bir umut doluyor içime ve hiç bitmiyor

Aynen öyle zamana bırak . Mesela şunu düşün bebek çok güzel bişey ama sorumluluğu çok fazla. Uykuların gezmelerin kısıtlanıcak. Bunları düşünerek zihnini rahatlat. Bi de herşeyin zamanı vardır Allah katında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…