- 2 Temmuz 2022
- 326
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Yaklaşk 3 4 gün önce evde ateşim çıktı hasta değilim niye çıktı diyodum. Yumurtlama geldi aklıma acaba diueEvet yanlış yazmışım ben pardon ateş dusmuyorsa gebelik var demek
Kaç olmuştu ateşin?Yaklaşk 3 4 gün önce evde ateşim çıktı hasta değilim niye çıktı diyodum. Yumurtlama geldi aklıma acaba diue
37. Buçuk 38 gibi oldu ateşölçer uyarı verdi. Normal de 36 buçuktur hepKaç olmuştu ateşin?
Gün içindeki hareket halindeki ateşi çok baz alma yinede. Yumurtlamadan itibaren yüksek kalması lazım ve sabah yataktan hiç kalkmadan olcmen lazim37. Buçuk 38 gibi oldu ateşölçer uyarı verdi. Normal de 36 buçuktur hep
Hareket halinde değildim oturuyodum hatta tansiyonum bi çıktı bi düştü ateşim çıktı. Ben de çok şaşırdım. Yarın bi de yataktan kalkınca deniyim bakalım.Gün içindeki hareket halindeki ateşi çok baz alma yinede. Yumurtlamadan itibaren yüksek kalması lazım ve sabah yataktan hiç kalkmadan olcmen lazim
Ay hadi İnşallah ya inşallah vardırHareket halinde değildim oturuyodum hatta tansiyonum bi çıktı bi düştü ateşim çıktı. Ben de çok şaşırdım. Yarın bi de yataktan kalkınca deniyim bakalım.
Şuan reglime 5 ve ya 7 gün var.Ay hadi İnşallah ya inşallah vardır
Şimdi ne gibi belirtilerin var yazar mısın hepsini?
Sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti falan var mı?Şuan reglime 5 ve ya 7 gün var.
Ara ara tansiyonum hafif düşüyo.
Sürekli uyku hali var
Ara ara çok hafif regl ağrısı var.
Diğer aylara göre farklı bi durumda değilim.
YokSık idrara çıkma göğüs hassasiyeti falan var mı?
Ama bi tanıdığım iki hamileliğini de göğüs acıısyla anlamıştı. Bu baya bi belirti.Sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti falan var mı?
Valla şuan beni şüpheye düşüren bu iste hiç olmaz bende adete yakınAma bi tanıdığım iki hamileliğini de göğüs acıısyla anlamıştı. Bu baya bi belirti.
İnşallah gebelik vardır. Herkesin güzel haberini bekliyorumValla şuan beni şüpheye düşüren bu iste hiç olmaz bende adete yakın
Canımsın sağol ama inan ümidim pek yok benim. Sende gebesindir insallahİnşallah gebelik vardır. Herkesin güzel haberini bekliyorum
Ben o kadar halsizim ki sürekli uyuma isteği var. Ama onun dışında ben de gebeymişim gibi gelmiyor.Canımsın sağol ama inan ümidim pek yok benim. Sende gebesindir insallah
Amin canım hepimiz inşallah
İyi yapmışsın arada bir genel olarak kontrole gitmemiz gerekiyor aslında. Reglin 3. Günü tekrar çağırdı benide bakalımDoktora en son 5 ay önce gitmiştim hatırlamaz beniaslında ben gebelik için değil yumurtlama zamanı şişlik ve hassaslik gösteren göğüslerim için randevu aldım geçmedi ve hiç olmuyor böyle. Hormonlarima baktırmak istedim
Demi bekliyoruz vücudumuzu dinliyoruz en ufak bişeyde aa bu belirti deyip ümitleniyoruz falan her ay aynı heyecan. Başlarda bende öyleydim ve binada ki arkadaşlarım gebe kaldı ben bi strese girdim benim neden olmuyor herkes hamile çevremdeki arkadaşlar hamile benim bişeyim mi var eşimin bişeyi mi var ama ağlıyorum sürekli uyuyamıyorum mutsuzum doktor rahim filmi önerdi hemen yaptırdım eşimde gitti doktora hiç bişey yok. Eşim bana belli etmemiş ama oda stres olmuş benim yüzümden bide onu üzdüm diye ağladım sorgulamayıda bıraktım artık neden demiyorum. Doktorum sadece dua et tevekkül et dedi stres yapma olmaz zaten stresten dedi. Artık saldım. 1 senedir evliyiz ve hiç korunmadık çevremdeki herkes gebe kaldı psikolojim bozuldu resmen neyimiz var diye düşünmekten doktorun tevekkül et dua et demesi şaşırttı normalde hiç bi doktor demez bunu sonra sorgulamayı bıraktım ister istemez isyan etmiş gibi oldum. Şimdi diğer doktor var gittiğim bide devletteki aşılama önerdi prosedür gereği aşılama yapmamız gerekiyor 1 yıl gebe kalmadığın için dedi istemiyorum şuan beklemek istiyorum bir kaç ay daha bundan 6 ay önceki eda olsa koşa koşa giderdi ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum psikolojik olarak rahatladım zamana bıraktım her ay heyecanla bekliyorum regl olunca üzülmüyorum her ay yeni bir umut doluyor içime ve hiç bitmiyorBen her ay bu ay kesin hamileyim diyordum böyle diye diye 2 seneyi bitirdim. Ama o kadar inanıyordum ki kesin kesin diyordum vucuduö belirti veriyordu
Daha var senin dur bakalımRegl ağrım başladı ben bi kaç güne adaya veda edebilirim
Aynen öyle zamana bırak . Mesela şunu düşün bebek çok güzel bişey ama sorumluluğu çok fazla. Uykuların gezmelerin kısıtlanıcak. Bunları düşünerek zihnini rahatlat. Bi de herşeyin zamanı vardır Allah katındaDemi bekliyoruz vücudumuzu dinliyoruz en ufak bişeyde aa bu belirti deyip ümitleniyoruz falan her ay aynı heyecan. Başlarda bende öyleydim ve binada ki arkadaşlarım gebe kaldı ben bi strese girdim benim neden olmuyor herkes hamile çevremdeki arkadaşlar hamile benim bişeyim mi var eşimin bişeyi mi var ama ağlıyorum sürekli uyuyamıyorum mutsuzum doktor rahim filmi önerdi hemen yaptırdım eşimde gitti doktora hiç bişey yok. Eşim bana belli etmemiş ama oda stres olmuş benim yüzümden bide onu üzdüm diye ağladım sorgulamayıda bıraktım artık neden demiyorum. Doktorum sadece dua et tevekkül et dedi stres yapma olmaz zaten stresten dedi. Artık saldım. 1 senedir evliyiz ve hiç korunmadık çevremdeki herkes gebe kaldı psikolojim bozuldu resmen neyimiz var diye düşünmekten doktorun tevekkül et dua et demesi şaşırttı normalde hiç bi doktor demez bunu sonra sorgulamayı bıraktım ister istemez isyan etmiş gibi oldum. Şimdi diğer doktor var gittiğim bide devletteki aşılama önerdi prosedür gereği aşılama yapmamız gerekiyor 1 yıl gebe kalmadığın için dedi istemiyorum şuan beklemek istiyorum bir kaç ay daha bundan 6 ay önceki eda olsa koşa koşa giderdi ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum psikolojik olarak rahatladım zamana bıraktım her ay heyecanla bekliyorum regl olunca üzülmüyorum her ay yeni bir umut doluyor içime ve hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?