Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Ben sağlık ocağına kan vermeye gidiyordum 2 gün falan geciktiğimde bi müddet gecikme yaşadım doktorum stresten demişti stres yapma ondan da olmaz diyordu. Bende sağlık ocağındaki doktora gidiyordum her ay kan vermeye doktor bana senin işin gücün yok mu kızım kafaya niye taktın bu kadar diyordu artık gülüyorduk doktor da okadar alışmıştı ki ama gecikiyorum yani nasıl gitmeyim bidaha gelmiycem geciksem de hocam diyorum trip atıyorum bide ahahhaha saçmalama geciktiğinde gel ama düşünme daha yaşın kaç diyordu bazen doktorlar da illallah ediyor ama yapacak bişey yok

Ay ben psikolojik olarak gösteriyorum dicem ama aklımı p kadar yitirmedim belim ağrıyor ve rahmim dolu gibi hissediyorum bi anda belim ağrımaya başladı
Ahhahahhahaha ay ne biliyim önceden bende hissediyordum böyle bişeyler sonra kendime gelince hiç bişey hissetmediğimi farkettim bazen vücudumuz da bizimle oyun oynuyor buraya ilk girdiğim zamanlar bakıyordum adet belirtileriyle aynı oluyormuş gebelik belirtiside ğöğüste sızlama şişme benim adet yaklaşınca bile şişkinlik ağrı yok mesela bende mi sorun var acaba diyorum kimisi yazmış yumurta çatlayacağı zamanda şişlik akıntı oluyormuş ben de okadar yoğun akıntı da yok doktora gittim yumurtam mı çatlamıyor acaba diye ahhahaha direk söyledim acaba yumurtam mı çatlamıyor ki diye hiç bir sorun da yok yani

Doktora en son 5 ay önce gitmiştim hatırlamaz beni aslında ben gebelik için değil yumurtlama zamanı şişlik ve hassaslik gösteren göğüslerim için randevu aldım geçmedi ve hiç olmuyor böyle. Hormonlarima baktırmak istedim

Ben her ay bu ay kesin hamileyim diyordum böyle diye diye 2 seneyi bitirdim. Ama o kadar inanıyordum ki kesin kesin diyordum vucuduö belirti veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…