- 4 Aralık 2024
- 94
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Aldım test ne zaman yapıyim yada kan mı versemE
Elinde test varsa için rahatlıcaksa yap
Canim 4 gun kalmis oluyo denersin suan bisey demek icin erkenKız kaderşimin doğum günü süpriz yaparım diye dedim hediye olarak şüphede kaldım
Çok sağolun teşekkür ederimCanim 4 gun kalmis oluyo denersin suan bisey demek icin erken
Ay banada yapın banadaAy çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah.kızdan güzel ne var
Benim var daha kuzum 27 sindeSenın kaç gün kaldı regle.
Ay ben psikolojik olarak gösteriyorum dicem ama aklımı p kadar yitirmedimBenim var daha kuzum 27 sinde
Ben sağlık ocağına kan vermeye gidiyordum 2 gün falan geciktiğimde bi müddet gecikme yaşadım doktorum stresten demişti stres yapma ondan da olmaz diyordu. Bende sağlık ocağındaki doktora gidiyordum her ay kan vermeye doktor bana senin işin gücün yok mu kızım kafaya niye taktın bu kadar diyordu artık gülüyorduk doktor da okadar alışmıştı kiPazartesi günü için randevu almıştım kontrolüm var dr a anlatayım bunların hepsini bakalım ne diyecekkafayı yemişsin bile diyebilir. O gün 11. Gün olacak zaten. Belkide diyorum 1 Ağustos tam önce yumurtlasdim 30 31 i gibi bilemiyorum takip yapmadım cunku. 29 ve 30 üç birliktelik oldu sadece coookk zor ihtimal
Ahhahahhahaha ay ne biliyim önceden bende hissediyordum böyle bişeyler sonra kendime gelince hiç bişey hissetmediğimi farkettimAy ben psikolojik olarak gösteriyorum dicem ama aklımı p kadar yitirmedimbelim ağrıyor ve rahmim dolu gibi hissediyorum bi anda belim ağrımaya başladı
HahahhahaYok ya psikolojim bozulmadı ya belim ağrıyor gerçekten
Amin canım hepimiz inşallahHahahhahaayy güzel haberler alırız inşallah ya
Doktora en son 5 ay önce gitmiştim hatırlamaz beniBen sağlık ocağına kan vermeye gidiyordum 2 gün falan geciktiğimde bi müddet gecikme yaşadım doktorum stresten demişti stres yapma ondan da olmaz diyordu. Bende sağlık ocağındaki doktora gidiyordum her ay kan vermeye doktor bana senin işin gücün yok mu kızım kafaya niye taktın bu kadar diyordu artık gülüyorduk doktor da okadar alışmıştı kiama gecikiyorum yani nasıl gitmeyim bidaha gelmiycem geciksem de hocam diyorum trip atıyorum bide ahahhaha saçmalama geciktiğinde gel ama düşünme daha yaşın kaç diyordu bazen doktorlar da illallah ediyor ama yapacak bişey yok
Reglin bitince diğer regl olana kadar iki günde bi yapmaya çalışBide ben yeni atlatım Vajinismusu bilmiyorum nasıl olduğunu belirtileri flaan gebelik için yumurtlama gününü degerlendirmek yeterli mi acaba
Ben her ay bu ay kesin hamileyim diyordum böyle diye diye 2 seneyi bitirdim. Ama o kadar inanıyordum ki kesin kesin diyordum vucuduö belirti veriyorduAhhahahhahaha ay ne biliyim önceden bende hissediyordum böyle bişeyler sonra kendime gelince hiç bişey hissetmediğimi farkettimbazen vücudumuz da bizimle oyun oynuyor buraya ilk girdiğim zamanlar bakıyordum adet belirtileriyle aynı oluyormuş gebelik belirtiside ğöğüste sızlama şişme benim adet yaklaşınca bile şişkinlik ağrı yok mesela bende mi sorun var acaba diyorum kimisi yazmış yumurta çatlayacağı zamanda şişlik akıntı oluyormuş ben de okadar yoğun akıntı da yok doktora gittim yumurtam mı çatlamıyor acaba diye ahhahaha direk söyledim acaba yumurtam mı çatlamıyor ki diye hiç bir sorun da yok yani
Uzanmayla geçiyor mu agrin? Leğen kemiğinin orası agriyo benim ya ve uzanıyorum gecmiyoYok ya psikolojim bozulmadı ya belim ağrıyor gerçekten
Ateş düşmüyosa gebelik mi var demekKızlar ateş ölçümü yapıyor musunuz? Yumurtlamadan sonra yüksek kalıyorsa ateş düşüyormus
Evet canım özellikle ateşin düştüğü gün ya da ertesi gün adet olunurAteş düşmüyosa gebelik mi var demek
Evet yanlış yazmışım ben pardon ateş dusmuyorsa gebelik var demekAteş düşmüyosa gebelik mi var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?