- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Yakında vardır inşallahÖnce bi nöbetçi eczane bulmam lazım
Ben kullanıyorum canımKızlar folikasit kullanıyormusunuz bu arada onu sormayı unuttum
Ay naptın aldın mı testKızlar folikasit kullanıyormusunuz bu arada onu sormayı unuttum
Kaç gün vardı regle 8 miydi kuzumValla sizden sonra almamak için kendıme söz verdim çünkü insanın pskilojisi bozuluyor
Regle yakında oluyor akıntı sende nasıl bilmiyorum en iyi sen bilirsin vücudunu ama gebelik belirtisi de yoğun akıntı benzerlikler aynı genelde testi 2 gün kala falan yap canım. ben öyle yapıyorum. Gecikince de bidaha yaparsın duruma göreEvet canım hafif cok acık sarı akıntım olmus ama cok açık rengi
Awox yanıltmıyor aslında bende awox alıyorum bir süredir hayalet çizgisi bile çıkmadı hiç. Atar mısın bakalım biKızlar ben test yaptım regle 5 6 gun kaldı çok erken biliyorum ama awox fotoğrafta çok belli olmuyor ama ben görebiliyorum umarım hatalı değildir ya sabah tekrarlayacam
Önce bi nöbetçi eczane bulmam lazım
Kaç dakika içinde çıktı çizgiKızlar ben test yaptım regle 5 6 gun kaldı çok erken biliyorum ama awox fotoğrafta çok belli olmuyor ama ben görebiliyorum umarım hatalı değildir ya sabah tekrarlayacam
Hemen çıktı çizgi rengiyle oynadım biraz anlaşılsın diye direkt yükleyince belli olmuyorAwox yanıltmıyor aslında bende awox alıyorum bir süredir hayalet çizgisi bile çıkmadı hiç. Atar mısın bakalım bi
Sen gördüysen silik çizgiyi pozitif olma ihtimali yüksek. Regl ağrııs var mı hiç kaç gin geciktinYok kızlar yükleyince görünmüyor ya sabah tekrarlayayim en iyisi
Sabah ilk idrarla yap canımYok kızlar yükleyince görünmüyor ya sabah tekrarlayayim en iyisi
Yok canım 5 gun var daha çok erken yaptım dayanamadimSen gördüysen silik çizgiyi pozitif olma ihtimali yüksek. Regl ağrııs var mı hiç kaç gin geciktin
Aynen canım koyulasma varsa anlasilir hayırlısı bakalımSabah ilk idrarla yap canım
Evet canım haber ver bizede güzel haberlerle gelirsin inşallahAynen canım koyulasma varsa anlasilir hayırlısı bakalım
Benim de 5 günüm var yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı o yüzden pozitif olma ihtimaliniz varYok canım 5 gun var daha çok erken yaptım dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?