Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Evet canım hafif cok acık sarı akıntım olmus ama cok açık rengi
Regle yakında oluyor akıntı sende nasıl bilmiyorum en iyi sen bilirsin vücudunu ama gebelik belirtisi de yoğun akıntı benzerlikler aynı genelde testi 2 gün kala falan yap canım. ben öyle yapıyorum. Gecikince de bidaha yaparsın duruma göre Allahım güzel haberler alırız inşallah benim de sol kasığım ağrıyor yumurta çatlıycak heralde

Kızlar ben test yaptım regle 5 6 gun kaldı çok erken biliyorum ama awox fotoğrafta çok belli olmuyor ama ben görebiliyorum umarım hatalı değildir ya sabah tekrarlayacam

Kızlar ben test yaptım regle 5 6 gun kaldı çok erken biliyorum ama awox fotoğrafta çok belli olmuyor ama ben görebiliyorum umarım hatalı değildir ya sabah tekrarlayacam
Awox yanıltmıyor aslında bende awox alıyorum bir süredir hayalet çizgisi bile çıkmadı hiç. Atar mısın bakalım bi

Bende bi baş ağrısı hafif tansiyon ve ateş yüksekliği var acaba bunlar belirti mi? Adet migreni mi yoksa bu şekilde yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…