- 2 Temmuz 2022
- 326
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Tamda şimdi sordum görmedim yazdığını regl sancın mı varBenım bata 4 5 gün var test yaptım kızlar temiz bi negatif gördüm
İnsanız yani illaki üzülüyoruz fakat üzülmenin dışında depresyona girmiştim sürekli ağlıyordum ama artık geçti daha iyi hissediyorum kendimi eşimle vakit geçiriyorum bugünlerin tadını çıkartıyorum. Biliyorum ilerde bugünleri çok arıycazAynen öyle zamana bırak . Mesela şunu düşün bebek çok güzel bişey ama sorumluluğu çok fazla. Uykuların gezmelerin kısıtlanıcak. Bunları düşünerek zihnini rahatlat. Bi de herşeyin zamanı vardır Allah katında
Benim arkadaşımda gecikmenin 2. Güni yapmıştı negatifti 4. Güni yaptı pozitifi gördü. Sürekli yoğun akıntısı oluyordu ve adet sancısı gibi ağrıları vardıBen dün arkadaşımla konustum bir gun gecıkmıstı yaptı negatifti demişti yanı testler yanıltıcı olabılır ıkı gun sonra tekrar yapmıs pozitifi öyle görmüş
Bence herkesin bünyesi farklı benım arkadaşımda hiç agrısı olmadıgını sadece pembe leke gelmiş bir kere o kadarBenim arkadaşımda gecikmenin 2. Güni yapmıştı negatifti 4. Güni yaptı pozitifi gördü. Sürekli yoğun akıntısı oluyordu ve adet sancısı gibi ağrıları vardı
Aynen illaki kişiden kişiye değişiyor kimisinin yerleşme kanaması bile olmuyor. Biz hangi katagorideyiz acabaBence herkesin bünyesi farklı benım arkadaşımda hiç agrısı olmadıgını sadece pembe leke gelmiş bir kere o kadar
Yaptım bu sabah ilk idrarla tamamen negatifAranızda gebelik testi yapan var mı kızlar
Ben rahatlamak için yaptım. Çünkü zihnim durmuyoduKızlar bi çılgınlık yapıp test yapsam mı ki
Evet adet olana kadar bi ihtimal hep var.Ben dün arkadaşımla konustum bir gun gecıkmıstı yaptı negatifti demişti yanı testler yanıltıcı olabılır ıkı gun sonra tekrar yapmıs pozitifi öyle görmüş
Hahaha hep ben de bunu düşünüyorum acaba mide bulantısı falan olcak mı nasış geçicekAynen illaki kişiden kişiye değişiyor kimisinin yerleşme kanaması bile olmuyor. Biz hangi katagorideyiz acaba
Sanırım bende yapıcam kızlar çünkü dediğin gibi zihnim susmuyorBen rahatlamak için yaptım. Çünkü zihnim durmuyodu
Kaç gün var bataSanırım bende yapıcam kızlar çünkü dediğin gibi zihnim susmuyor
Yap gitsin bacım yapma deyipte yapanlardanız bizde ahhahahahSanırım bende yapıcam kızlar çünkü dediğin gibi zihnim susmuyor
Ay demi ya düşünmesi bile içini kıpırdatıyor insanınHahaha hep ben de bunu düşünüyorum acaba mide bulantısı falan olcak mı nasış geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?