- 2 Temmuz 2022
- 325
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Hafif bi regl ağrısı ve halsizlik. Göğüs ağrısı yokGögüs agrın falan damı yok
Dua ediyorum sonra diyorum ki ayşenin birinci çocuğu niyetine sonra yüzüğü kaldırıyorum daire çizerse kız dik çizerse erkek sonra ipi tutuyorjm ikinci çocuk diyorum tekrar bırakıyorum bu şekilde yüzük durana kadar devam ediyorum. Mesela 2. 3. Çocuk çıktı ama 4. Ye niyetlenip kaldırdığım da sallanmıyosa 4. Yok demek oluyo. Tesbihle de olur yüzükle deDetayli anlar iple mi sacla mi yuzugu nerde sallayiz kendi isimimile mj
Yüzüğü ipe başlayabilirsinizDua ediyorum sonra diyorum ki ayşenin birinci çocuğu niyetine sonra yüzüğü kaldırıyorum daire çizerse kız dik çizerse erkek sonra ipi tutuyorjm ikinci çocuk diyorum tekrar bırakıyorum bu şekilde yüzük durana kadar devam ediyorum. Mesela 2. 3. Çocuk çıktı ama 4. Ye niyetlenip kaldırdığım da sallanmıyosa 4. Yok demek oluyo. Tesbihle de olur yüzükle de
Ben bi kere bunu denemistim uc kez kiz cikmisti shshsh daha da cikmamistiDua ediyorum sonra diyorum ki ayşenin birinci çocuğu niyetine sonra yüzüğü kaldırıyorum daire çizerse kız dik çizerse erkek sonra ipi tutuyorjm ikinci çocuk diyorum tekrar bırakıyorum bu şekilde yüzük durana kadar devam ediyorum. Mesela 2. 3. Çocuk çıktı ama 4. Ye niyetlenip kaldırdığım da sallanmıyosa 4. Yok demek oluyo. Tesbihle de olur yüzükle de
İstersen ben de bakabilirim. Tabi bunlar eğlencesine yapılıyo doğrusunu Allah bilir. Ama yapıp da doğru çıkan çok oldu. Herkesin yaptığı çıkmaz benım bi arkdaşm var onun yaptığı çıkmıyo meselaBen bi kere bunu denemistim uc kez kiz cikmisti shshsh daha da cikmamisti
Dener misin adim elifnurİstersen ben de bakabilirim. Tabi bunlar eğlencesine yapılıyo doğrusunu Allah bilir. Ama yapıp da doğru çıkan çok oldu. Herkesin yaptığı çıkmaz benım bi arkdaşm var onun yaptığı çıkmıyo mesela
Tamam ama sana özel olcak bişey ver soyad ya da anne adı gibi. Niyetim tam olsunDener misin adim elifnur
Elif nur aras canim adim bende yaptim az once kiz cikti bide sen dene bakalimTamam ama sana özel olcak bişey ver soyad ya da anne adı gibi. Niyetim tam olsun
Aa cidden 3 kız çıkıyoElif nur aras canim adim bende yaptim az once kiz cikti bide sen dene bakalim
Ayni sonucu bende kendimde gordum az once ama senin demeni bekledim hayirlisi olsun insllah ucten sonra durdu hattaAa cidden 3 kız çıkıyo
Ay çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah.Ayni sonucu bende kendimde gordum az once ama senin demeni bekledim hayirlisi olsun insllah ucten sonra durdu hattabunu gecen sene bir kez daha denedim onda da ayni sonucu gordum
Ay çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah.kızdan güzel ne var
Ayni gunde regl olucaz cnm cikabilirde cikmayabilirde belirtin vs var mi ben de sag kasigimda batmalar vs oluyoMerhaba arkadaşlar benim Ovulasyon 2 3 4 tü 18 de adet olmam gerekiyor sizce 14 ünde test yapsam cıkarmı
Çıkma ihtimali var ama en güzeli beklenen adet günü ve ya gecikince yapmakMerhaba arkadaşlar benim Ovulasyon 2 3 4 tü 18 de adet olmam gerekiyor sizce 14 ünde test yapsam cıkarmı
Kız kaderşimin doğum günü süpriz yaparım diye dedim hediye olarak şüphede kaldımÇıkma ihtimali var ama en güzeli beklenen adet günü ve ya gecikince yapmak
EKız kaderşimin doğum günü süpriz yaparım diye dedim hediye olarak şüphede kaldım
Elinde test varsa için rahatlıcaksa yapKız kaderşimin doğum günü süpriz yaparım diye dedim hediye olarak şüphede kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?