- 18 Mart 2025
- 509
- 174
- 18
- Konu Sahibi prensesbiri
-
İnşallah hepimiz güzel haber alalım canım yazacagim mutlakaEvet canım haber ver bizede güzel haberlerle gelirsin inşallah
Daha yerlesme yeniyse çıkmaz canım regl gününe kadar umut hep varBenim de 5 günüm var yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı o yüzden pozitif olma ihtimaliniz var
Baya bi regl ağrım var ben muhtemelen regl olurum burdan dönüş yokDaha yerlesme yeniyse çıkmaz canım regl gününe kadar umut hep varhepimiz mutlu ayrılalım surdan
Yerlesme ve regl agrisi çok benzermis canım hiç belli olmazBaya bi regl ağrım var ben muhtemelen regl olurum burdan dönüş yokhayırlısı bakalım.
Evet öyleymiş. Bakalım yaşayıp görücez.Yerlesme ve regl agrisi çok benzermis canım hiç belli olmaz
Ay bi daha yap at burayaKaç dakika içinde çıktı çizgi
Regl ağrısı erken mi başlıyor okadarBaya bi regl ağrım var ben muhtemelen regl olurum burdan dönüş yokhayırlısı bakalım.
Canım yaptın mı testYerlesme ve regl agrisi çok benzermis canım hiç belli olmaz
Yaptım canım ama dun yaptigimla hiçbir fark yok yine aynı kuruma gibi çizgi daha regle 4 gun var ama sanırım negatif öyle hissetmeye basladimCanım yaptın mı test
Hemen çıkıyor mu çizgi yoksa 1 saat sonra falan mı. Awox kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ya ben çok kullandım 1 senedirYaptım canım ama dun yaptigimla hiçbir fark yok yine aynı kuruma gibi çizgi daha regle 4 gun var ama sanırım negatif öyle hissetmeye basladim
Bende günlerdir burda awoxu övuyorum şok oldum valla 2 testte de kuruma cizgisi var ama şimdi tekrar yaptım o bembeyazHemen çıkıyor mu çizgi yoksa 1 saat sonra falan mı. Awox kuruma çizgisi bile çıkarmıyor ya ben çok kullandım 1 senedir
Kuruna çizgisine bile umutlanıyor insan gerçekten ben flaşla çizgi aradığımı hatırlıyorumBende günlerdir burda awoxu övuyorum şok oldum valla 2 testte de kuruma cizgisi var ama şimdi tekrar yaptım o bembeyaz
O da doğru evet ne çizgi arıyorsun pembe bir şey yoksa at testi gitsin işte ama yok umut fakirin ekmeği misaliKuruna çizgisine bile umutlanıyor insan gerçekten ben flaşla çizgi aradığımı hatırlıyorumbiz beklediğimiz için ona bile umutlanıyoruz aslında pembe çıkması lazım işte psikolojik görmek istediğimizi aramaya çalışıyoruz
Ahhahahaha aynen aynenO da doğru evet ne çizgi arıyorsun pembe bir şey yoksa at testi gitsin işte ama yok umut fakirin ekmeği misali
Evet ben bata 7 gün kala regl olacağımı anlıyorum .ağrılar hafif başlıyoRegl ağrısı erken mi başlıyor okadar
Anladım canım. Benim gecesinden ağrı oluyor mesela sabaha regl olacağımı anlıyorum. Gebe olduğumu erken anlarsam sırf bu yüzden anlarım heralde erkenden sancılar olursa günler öncesinden hiç ağrım olmuyorEvet ben bata 7 gün kala regl olacağımı anlıyorum .ağrılar hafif başlıyo
Evet erken ağrısı olanlar genel de gebe çıkıyolar. Ben de de şöyle bş artı oluyo eğer ağrım varsa kesin hamile değilim. Ağrım yoksa içime bi şüphe düşüyo.Anladım canım. Benim gecesinden ağrı oluyor mesela sabaha regl olacağımı anlıyorum. Gebe olduğumu erken anlarsam sırf bu yüzden anlarım heralde erkenden sancılar olursa günler öncesinden hiç ağrım olmuyor
Gebe de olabilirsin ağrın varken aynı belirtiler çünkü ama bence akıntıya dikkat etmemiz gerekiyor çünkü yoğun akıntı oluyormuş sürekli günlük ped ve çamaşır değiştirmek zorunda kalıyormuşsun aslında bunu izlememiz gerekiyorEvet erken ağrısı olanlar genel de gebe çıkıyolar. Ben de de şöyle bş artı oluyo eğer ağrım varsa kesin hamile değilim. Ağrım yoksa içime bi şüphe düşüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?