Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Hiç akıntım yok. Ben bu ay gebeysem hiç kimse umudunu kesmesin derim. çünkü ciddi bi belirtim yok. Olursa çok şaşırırım

Ruh hastası styleeee bizimde yüzümüz gülecek elbettttt

Selamlaar, bende Nisan da kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tarçın, çörek otu bal kürü yaptım. 14-15 Ağustos gibi olmam lazım. Göğüslerim aşırı büyüdü ve damarlandi bir iki kere anlık bicak saplanır gibi ağrı hissettim, ara ara kasik ağrısı ve bir hareketlilik hissediyorum. Üst bacak ağrısi da var, halsizlik de. Dün dayanamıp test yaptım sanki karaltı gördüm onu da doğru mu yanlış mı bilmiyorum erken gebelik testi değildi. Ne düşünüyorsunuz kizlar, İnşallah hepimiz en kısa sürede bu güzel yola çıkabiliriz

Bende günlerdir burda awoxu övuyorum şok oldum valla 2 testte de kuruma cizgisi var ama şimdi tekrar yaptım o bembeyaz
Merhaba ben bi kaç aydır bat günlerimde awox yapıyordum hiç ama hiç ikinci çizgi belirmemişti bugün yine yaptım 5 dk sonra hiç yokken yarım saat kadar sonra baktığımda 2. Çizgi cok hafif gözüküyordu bu kuruma çizgisi olabilir mi ya awox kuruma çizgisi hiç yapmazdı açıkçası bi umutlandırdı beni

Kız değerlendir bütün zamanlarını benım 8 günüm kaldı reglime kafam diyo yap yap yap ama yapsam çıkmicak erken çünkü biliyorum

Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken gebelik testi alıp yarın sabah ilk idrarla yap bide bakalım bayada belirtin var sanki

Regline kaç gün var . 2 gün sonra tekrarla istersen bi net çıkar eğer varsa

Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken gebelik testi alıp yarın sabah ilk idrarla yap bide bakalım bayada belirtin var sanki
Bana da öyle geliyor, normalde regl ağrısı çeken biri değil bir kimyasal gebelik olduğum ay regl öncesi anlık bıçak batması gibi ağrılarım oldu bir de bu ay. Geçen ay da belirtilerim vardı ama o hissiyat yok bu ay gerçekten bir şey var hissediyorum İnşallah vardır. Bu arada, akıntı hakkında konuşmanızı görünce bir yazmak istedim bende. Aşırı akıntım var son 1 haftadır özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…