Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Beni de şaşırttı canım yarın tekrarla eğer koyulamsa varsa pozitifdir

Yoğun akıntı da belirtilerden biri. 3 4 gün kalmış regline de bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap. Doktorum bana şey derdi gebe kaldığında bunu sen anlıycaksın zaten vücudun farklılıklar gösterecek derdi. İnşallah hissettiğin gibi güzel haber alırsın.

Selamlar, benimde bat 16 17 ağustos klomen kullandım zaman geçmiyor bir türlü
dün bi test yaptım o da bozuk çıktı şansıma
Akıllan dedim kendime daha da yapmıyorum ama beklemek çok zooor

Geçmiş mesajları okudum 8 günün varsa çok erken daha hCG salınmamıştır ki

Benim iki yumurtlama olmuş olma ihtimali var o yüzden biraz erken yaptım ilkine göre bugün yarın adet olmam lazımdı tabi 2. Yumurtlama dan dolayı uzadı adet günü
Valla bende bugun alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum

İnşallah canım çok çok teşekkür ederim

Merhaba benim de bat 17 ağustos. Yumurtlama günlerini takip ettim bende uygulamadan. 4 gündür bende göğüslerde artan dolgunluk hassasiyet. Kasıklarda ve rahimde gelip geçen ağrı , bugün uzayan kremsi akıntı olmaya başladı, rahim içerisinde kasılmaya bağlı titreşme hissetim bugün. Karnım cuma gününden beri sert ve şiş. Regl 6 gün var şuan. Regl benzeri şeyler olduğu içinde çokta umut etmek istemiyorum. Rabbim hayırlı olanı hepimize nasip etsin. Sabır etmekten ve duadan başka bir şey gelmiyor böyle durumlarda. Beklemekte bir sabır işi.

Aminn inşallah. Gerçekten sabretmek de zor ama Rabbim sabrını veriyor çok şükür her ay yeni bir umut bağlanıyor

Günaydın kızlar, son regl 15 temmuzdu, uygulama olacağım regli da 15 Ağustos gösteriyor genelde gösterdiği vakit gibi olurum. Yurtdışında yaşıyorum burada erken gebelik testi ne demek onu bile bilmiyorlar bu sebeple kaset test ile yaptım ve ilk bakışta görünen ama silik çizgi çıktı. Güvendiğim bir test çünkü bir kimyasal gebelik geçirdiğim ay koyulaşmayi takip ediyordum ve olmadığım aylarda hiç çizgi çıkarmadı. Bu arada tiroid ilacı kullanıyorum bu sebeple olabilecek en erken şekilde öğrenmeye çalışıyorum yoksa bende regl tarihimi beklemek isterdim ancak erkenden öğrenip hastaneye gitmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz var mı acaba yani hissiyat olarak ve belirti olarak baya bir şey var, kimyasal olduğum ay rüyamda Bebek görmüştüm bu iki aydır da görüyorum ve bu ay ikiz Bebek gördüm. İnanın çok istiyorum olmasını, Allah hepimize hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• 1000026120.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin

Regline kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…