- 18 Mart 2025
- 509
- 174
- 18
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Beni de şaşırttı canım yarın tekrarla eğer koyulamsa varsa pozitifdirMerhaba ben bi kaç aydır bat günlerimde awox yapıyordum hiç ama hiç ikinci çizgi belirmemişti bugün yine yaptım 5 dk sonra hiç yokken yarım saat kadar sonra baktığımda 2. Çizgi cok hafif gözüküyordu bu kuruma çizgisi olabilir mi ya awox kuruma çizgisi hiç yapmazdı açıkçası bi umutlandırdı beni
Bat 10 ağustos 2 3 gün adet olmazsam testi tekrarlayacağım teşekkür ederimRegline kaç gün var . 2 gün sonra tekrarla istersen bi net çıkar eğer varsa
Yoğun akıntı da belirtilerden biri. 3 4 gün kalmış regline de bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap. Doktorum bana şey derdi gebe kaldığında bunu sen anlıycaksın zaten vücudun farklılıklar gösterecek derdi. İnşallah hissettiğin gibi güzel haber alırsın.Bana da öyle geliyor, normalde regl ağrısı çeken biri değil bir kimyasal gebelik olduğum ay regl öncesi anlık bıçak batması gibi ağrılarım oldu bir de bu ay. Geçen ay da belirtilerim vardı ama o hissiyat yok bu ay gerçekten bir şey var hissediyorum İnşallah vardır. Bu arada, akıntı hakkında konuşmanızı görünce bir yazmak istedim bende. Aşırı akıntım var son 1 haftadır özellikle.
İnşallah yapacağım bi kaç güneBeni de şaşırttı canım yarın tekrarla eğer koyulamsa varsa pozitifdir
Aaa gecikmişsinBat 10 ağustos 2 3 gün adet olmazsam testi tekrarlayacağım teşekkür ederim
Valla bende bugun alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorumSelamlar, benimde bat 16 17 ağustos klomen kullandım zaman geçmiyor bir türlü
dün bi test yaptım o da bozuk çıktı şansıma
Akıllan dedim kendime daha da yapmıyorum ama beklemek çok zooor
Valla bende bugun alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Evet varım. Ayın 16 sına kadar regl olmam gerekiyo.5 gün var ve test yapmıcam.Aynen öyle varmısınız regle kadar test yapmayalım
Evet canım geciktim ama pcos var bende zaten adetlerim hep gecikir o yüzden çok kafama takmıyorum gecikmesiniAaa gecikmişsin
İnşallah canım çok çok teşekkür ederimYoğun akıntı da belirtilerden biri. 3 4 gün kalmış regline de bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap. Doktorum bana şey derdi gebe kaldığında bunu sen anlıycaksın zaten vücudun farklılıklar gösterecek derdi. İnşallah hissettiğin gibi güzel haber alırsın.
Aminn inşallah. Gerçekten sabretmek de zor ama Rabbim sabrını veriyor çok şükür her ay yeni bir umut bağlanıyorMerhaba benim de bat 17 ağustos. Yumurtlama günlerini takip ettim bende uygulamadan. 4 gündür bende göğüslerde artan dolgunluk hassasiyet. Kasıklarda ve rahimde gelip geçen ağrı , bugün uzayan kremsi akıntı olmaya başladı, rahim içerisinde kasılmaya bağlı titreşme hissetim bugün. Karnım cuma gününden beri sert ve şiş. Regl 6 gün var şuan. Regl benzeri şeyler olduğu içinde çokta umut etmek istemiyorum. Rabbim hayırlı olanı hepimize nasip etsin. Sabır etmekten ve duadan başka bir şey gelmiyor böyle durumlarda. Beklemekte bir sabır işi.
Valla yaptım ama benim 3 gün falan kaldı senin daha çok varmış İnşallah bu bekleyisimiz mutlu biterBende tam merakına yenilip test yapan varmı diye sorucaktım kızlarson 7 günüm kaldı
Sonuç ne olduValla yaptım ama benim 3 gün falan kaldı senin daha çok varmış İnşallah bu bekleyisimiz mutlu biterben bu ay gerçekten umutluyum
Regline kaç gün varKızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?