- 2 Temmuz 2022
- 324
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Evet hatta bi doktorum demişti ki ayda iki kere vile yumurtlayabilirsin. O yüzden bi reglden diğer regle kadar sık sık değerlendirme yapılmalıŞey doğru mu acaba reglden sonra da yumurtlama olabiliyormuş yada regl e yakın
Aynen öyle bana da bağımlılık yaptı. Ama şuan dayanıyorum. Regle 7 kala pozitif gören varsa ama gaza gelebilirimBağımlılık yapıyor bir süre sonra hahahhaha bende öyleyim biliyorum negatif olduğunu ama yapıyorumeşim eczaneye çalışıyoruz artık diyor napıyım bende böyle mutlu oluyorum diyorum
İkiz gebelikler bu şekilde oluyor demekki . Şu 1 yılda herşeyi öğrendim neredeyseEvet hatta bi doktorum demişti ki ayda iki kere vile yumurtlayabilirsin. O yüzden bi reglden diğer regle kadar sık sık değerlendirme yapılmalı
Doktor gün aşırı dedi sadece her gün ilişkiye girmek sperm kalitesinide düşüyor diye biliyorum zaten sperm 5 gün canlı kalabiliyor rahimdeBir ay kadar kullandim suan sadece demir ilacı kullaniyorum gun asiri yumurtlama dönemine kadar yumurtlama doneminde ard arda uc gun iliski oneriliyor ztn olursa bir tek o donemde olusursa bebek olusuyor
Sonuç ne peki silik mi? Kusura bakma etiketlemedigin için göremedim yaziniBakalım herşey mumkun bız de degerlendırdık oncesını ve yumurtlama gününü bu zamana kadar sadece göğüs ucu agrım ve kasık ağrım oldu
Erken gebelik testi yapsam 10 gün var zaten çıkması mümkün değil ama bakıcaz göğüslerim hiç böyle olmamıştı
Yapma yapmaaaAynen öyle bana da bağımlılık yaptı. Ama şuan dayanıyorum. Regle 7 kala pozitif gören varsa ama gaza gelebilirim
Bizde tahmini 1 Ağustos olan yumurtlama gününden oncee 30 ve 31 temmuzda birlikte olduk ama ümidim yok yasimdan dolayı. Bugün 18. Gün ve Cook açık kahverengi leke gördüm günlük pedimdeDoktor gün aşırı dedi sadece her gün ilişkiye girmek sperm kalitesinide düşüyor diye biliyorum zaten sperm 5 gün canlı kalabiliyor rahimde
Merhaba peki bu belirtiler normalde hiçbir ay olmuyorsa şüphe artar mı? Bugün 18. Gün ve sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm bende. Bat 15 AğustosCanim yumurtlamadan aonra vucut kendini hamileymis gibi hazirliyo insallah vardir suan cok erkenn benm de 10 gunum var koltuk altima dogru sizlama oluyo arada goguslerim zrn hep agriyo hayirlisi olsun insallah
Herkes icin ayni degil canim o 5 gun degil 48 saat saglikli kalabiliyor sperm arastirabilirsin ben ztn saglik mezunuyum ondan demistim herkes kendi icin olani daha iyi bilirDoktor gün aşırı dedi sadece her gün ilişkiye girmek sperm kalitesinide düşüyor diye biliyorum zaten sperm 5 gün canlı kalabiliyor rahimde
Foto atar mısın beninkiyle aynı mi acaba merak ettimAaaa yerleşme mi acaba
Yumurtlama gunun gecmis galiba cnm belki yerlesmedir bekle bakalim biraz iki uc gun kala test dene ne olucakMerhaba peki bu belirtiler normalde hiçbir ay olmuyorsa şüphe artar mı? Bugün 18. Gün ve sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm bende. Bat 15 Ağustos
Bende burayı yeni kullanmaya başladıgım için tam bilmiyorum valla dün yaptım negatifti ama rahmimde doluluk hissediyorum inş hüsnü kuruntum değildir yani bi baskı var gibiSonuç ne peki silik mi? Kusura bakma etiketlemedigin için göremedim yazini
Gec döllenme olabilir canimÇatlamanın 12. Günü olsa çıkardı değil mi kızlar ..
Benimde öyle sanki çok yedim hazmemiyorum gibi bel ağrım devam ediyor gosguslerde büyüme var sanki gerginler sutyensiz rahat edemiyorum noluyor acabaBende burayı yeni kullanmaya başladıgım için tam bilmiyorum valla dün yaptım negatifti ama rahmimde doluluk hissediyorum inş hüsnü kuruntum değildir yani bi baskı var gibi
Benim dongum 24 gün canım bu ayın 15 i bat olsa yumurtlama 1 Ağustos olacak 9. Gün bugün yani tahminenYumurtlama gunun gecmis galiba cnm belki yerlesmedir bekle bakalim biraz iki uc gun kala test dene ne olucak
Senın kaç gün kaldı regle.Yapma yapmaaa
Regl gecikmesinden sonra da çıkabilir regl olana kadar hep o ihtimal varÇatlamanın 12. Günü olsa çıkardı değil mi kızlar ..
Garip gerçekten yerleşme olabilir. Regle kal gün varBizde tahmini 1 Ağustos olan yumurtlama gününden oncee 30 ve 31 temmuzda birlikte olduk ama ümidim yok yasimdan dolayı. Bugün 18. Gün ve Cook açık kahverengi leke gördüm günlük pedimde
Yumurtlama sonrasinda da olabiliyor canim Vücut kendini hamileymiş gibi hazırlıyor eğer döllenme olmazsa normal adet döngü görüyorsun ondan kaynaklı olabilir biraz bekle bakalım çünkü daha bir hafta falan var birkaç gün kalana kadar beklemeni tavsiye ederimBenimde öyle sanki çok yedim hazmemiyorum gibi bel ağrım devam ediyor gosguslerde büyüme var sanki gerginler sutyensiz rahat edemiyorum noluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?