- Konu Sahibi prensesbiri
-
15 Ağustos bat canım. Hayatımda ilk defa yaşadığım şeyleri yaşıyorum tahmini yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyeti hafif büyüme ve sızlama başladı ve geçmedi bel ağrım asla olmaz mesela ne adete yakın ne sonrasında birde sık idrara gidiyorum ama usutmus olabilirim diyorum gerçi yanma vs yokGarip gerçekten yerleşme olabilir. Regle kal gün var
Suan cikmaz en az 11-12 gun gecmesi lazim eger gec dollenme va degilseBenim dongum 24 gün canım bu ayın 15 i bat olsa yumurtlama 1 Ağustos olacak 9. Gün bugün yani tahminen
Pazartesi günü için randevu almıştım kontrolüm var dr a anlatayım bunların hepsini bakalım ne diyecekSuan cikmaz en az 11-12 gun gecmesi lazim eger gec dollenme va degilse
İnşallah hamilesindir. Sen hem olumlu hen olumsuz yaklaş. Ben normalde asla geciken biri değilimdir bi kere başıma şöyle bişey geldi. Bat günüm de pembe kanama oldu. Ve kanama bi anda kesildi. 15 gün boyunca kanama gelmedi. 15 gün regl olamadım Kesin yerleşme dediler çünkü benım reglim başlayınca durmaz. O ay sürekli uyukladım bi türlü regl olamadım ama hamile değildim. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. O yüzden pozitifi görmeden yükselme15 Ağustos bat canım. Hayatımda ilk defa yaşadığım şeyleri yaşıyorum tahmini yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyeti hafif büyüme ve sızlama başladı ve geçmedi bel ağrım asla olmaz mesela ne adete yakın ne sonrasında birde sık idrara gidiyorum ama usutmus olabilirim diyorum gerçi yanma vs yok
Haklısın zaten yükselecek yaşta değilim canım olursa mucize olur yaniİnşallah hamilesindir. Sen hem olumlu hen olumsuz yaklaş. Ben normalde asla geciken biri değilimdir bi kere başıma şöyle bişey geldi. Bat günüm de pembe kanama oldu. Ve kanama bi anda kesildi. 15 gün boyunca kanama gelmedi. 15 gün regl olamadım Kesin yerleşme dediler çünkü benım reglim başlayınca durmaz. O ay sürekli uyukladım bi türlü regl olamadım ama hamile değildim. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. O yüzden pozitifi görmeden yükselme
Umarım sende gebesindir canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir. Sen hem olumlu hen olumsuz yaklaş. Ben normalde asla geciken biri değilimdir bi kere başıma şöyle bişey geldi. Bat günüm de pembe kanama oldu. Ve kanama bi anda kesildi. 15 gün boyunca kanama gelmedi. 15 gün regl olamadım Kesin yerleşme dediler çünkü benım reglim başlayınca durmaz. O ay sürekli uyukladım bi türlü regl olamadım ama hamile değildim. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. O yüzden pozitifi görmeden yükselme
Evet Allahın izniyle olur. Daha önce gebelik oluştu mu sizde kaç yaşındasınıxHaklısın zaten yükselecek yaşta değilim canım olursa mucize olur yani
Bir yandan acaba mi diyorum bunlar bende normalde olmadığı için sonuçta Allah için zor imkansız yoktur
Ben 25 Allah izin verirse ilk çocuğum olcakUmarım sende gebesindir canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahağzın bal yesin emi
Senin yaşın kaç?
Olursa yaniBen 25 Allah izin verirse ilk çocuğum olcak
Özele gel kaç çocuk gözüküyı bakımUmarım sende gebesindir canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahağzın bal yesin emi
Senin yaşın kaç?
Keşke bende o yaşta olsam hiic takma olacak göreceksinBen 25 Allah izin verirse ilk çocuğum olcak
Ben 42 yaşındayım canım 2 kızım var ufak olan 10 büyük 13 yaşındaEvet Allahın izniyle olur. Daha önce gebelik oluştu mu sizde kaç yaşındasiniz
Bat geçsin 1 hafta öyle yaparımKaç gün kala test yapıcaksınız
Ahhajsjjs nasil bi yontem buuuÖzele gel kaç çocuk gözüküyı bakımbi usul biliyorum
Tek belirtim halsizlikHadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun belirtileriniz olursa yazın mutlaka kızlar
İsimle niyet edip yüzük sallanıyor. Kaç çocuk ve cinsiyet ne o çıkıyo. Doğruluk payı % 80Ahhajsjjs nasil bi yontem buuu
Gögüs agrın falan damı yokTek belirtim halsizliko da ben de hep var
Detayli anlar iple mi sacla mi yuzugu nerde sallayiz kendi isimimile mjİsimle niyet edip yüzük sallanıyor. Kaç çocuk ve cinsiyet ne o çıkıyo. Doğruluk payı % 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?