Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Garip gerçekten yerleşme olabilir. Regle kal gün var
15 Ağustos bat canım. Hayatımda ilk defa yaşadığım şeyleri yaşıyorum tahmini yumurtlama gününden beri göğüs hassasiyeti hafif büyüme ve sızlama başladı ve geçmedi bel ağrım asla olmaz mesela ne adete yakın ne sonrasında birde sık idrara gidiyorum ama usutmus olabilirim diyorum gerçi yanma vs yok

Suan cikmaz en az 11-12 gun gecmesi lazim eger gec dollenme va degilse
Pazartesi günü için randevu almıştım kontrolüm var dr a anlatayım bunların hepsini bakalım ne diyecek kafayı yemişsin bile diyebilir. O gün 11. Gün olacak zaten. Belkide diyorum 1 Ağustos tam önce yumurtlasdim 30 31 i gibi bilemiyorum takip yapmadım cunku. 29 ve 30 üç birliktelik oldu sadece coookk zor ihtimal

İnşallah hamilesindir. Sen hem olumlu hen olumsuz yaklaş. Ben normalde asla geciken biri değilimdir bi kere başıma şöyle bişey geldi. Bat günüm de pembe kanama oldu. Ve kanama bi anda kesildi. 15 gün boyunca kanama gelmedi. 15 gün regl olamadım Kesin yerleşme dediler çünkü benım reglim başlayınca durmaz. O ay sürekli uyukladım bi türlü regl olamadım ama hamile değildim. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. O yüzden pozitifi görmeden yükselme

Haklısın zaten yükselecek yaşta değilim canım olursa mucize olur yani
Bir yandan acaba mi diyorum bunlar bende normalde olmadığı için sonuçta Allah için zor imkansız yoktur

Umarım sende gebesindir canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah ağzın bal yesin emi
Senin yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…