Gebeliğe Hazırlık BAT 18-19-20-21 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk denemem. Bakalım psikolojim benimle oyun oynicak mı Şimdiden midem bulanıyor. Daha 2 gün olmuş Bat 24ekim

Bizim de 1.5 sene olacak nerdeyse aynı şekilde sebepsiz. Birinin hamile olduğu haberini aldığımda insanların benim üzüleceğimi düşünmesi bile çok yoruyor artık beni. Belirti olabilecek bişey yaşadığımda artık hamile olabileceğim ihtimaline bağlamıyorum ve öyle de çıkıyor gerçekten. Buralarda okuduğum her belirtiyi yaşamışımdır heralde bu zamana kadar

Ben de hemen hemen her belirtiyi yaşamışımdır, belirtisiz rahatça regl olunca artık seviniyorum, ben de çok yoruldum artık, bazen tükendiğimi hissediyorum.. bu psikolojiyle yaşamak çok zor.. benim eşim tüp bebek istemiyor, bizde sorun yoksa kısmetimizde varsa olur zaten diyor. Diyorum daha kaç sene daha benim yumurtam olacak, gençleşmiyoruz ki.. zaman aleyhimize işliyor.. geçen sene Aralık ayında 40 yaşıma girerken çok büyük strese girdim, 10 gün reglim gecikti.. yılbaşına üzüntüden ağlayarak girdim.. gerçi forumda okuyorum kadınlar ne zorluklara katlanmış, kaç kere tüp bebek denemeleri, başka başka ameliyatlar, sayısız hayal kırıklığı.. olmayınca olmuyor.. benim durumum onların yanında hiç birşey..
tabi sadece kadere bırakmak da yanlış, bir sorun varsa elbette tedavi edilmeli ama işte sebepsiz olunca takviye ve ek gıdalardan başka yapacak şey kalmıyor.. ne macunlar, arı sütleri yedik, çakşır otları, aslan pençeleri, hayıtlar.. hayırlısı artık diyorum..

Arkadaşlar merhaba ben 7 gün önce doktora gittim yumurtaliklarima bakti ve büyüdüğünü bir iki gun içersinde catlicagini soyledi bugun 7.gunum kasiklarimda hafiften hafidten agri var bi sol tarafim agriyo bir sag tarafim acaba yumurta simdimi catliyor kafam cok karışık ya akıl verin bana

bugun evde test yaptim ama negatifti
catlama oldugundan belli surekli kasik agrilarim var iki tarraftada
bide ogunden belli adet olcakmis gibi inceden inceden karin agrim var normalde bu ikisi olmazdi hic
sende belirtiler varmi canim
Aynisi bendede var canım ya bugün yumurtladan beri 7gunum

Kızlar bugün sağ kasik ağrım için doktora gittim. Doktor ultrasonda rahim duvarın çok kalinlasmis gebelik olabilir dedi. Şimdi kan vereceğim. Çok heyecanlandım. Olabilir mi acaba?

Yumurta çatlaktan benımde ağrım oluyor du hem ovulasın ıle hem Dr ile yumurtlama takıbı yaptım.

Şu yazınızda neler hissettiğiniz o kadar anlaşılıyor ki Allah hepimizin yardımcısı olsun. İşin en kötü yanı bu sorunu kafamızdan atmanın bir yolu da yok gibi. Yorgunluktan mahvolduğum yoğunlukta günler olsa bile hep aklımın bir köşesinde bu konu var. Dediğiniz gibi belki bizim üzülmeye sitem etmeye hakkımız yok insanlar nelerle uğraşıyor. Ama insan üzülüyor işte neticeye baktığımızda hepimiz aynı durumdayız sonuçta

Merhaba, doktor 1-2 gün içinde çatlayacak demişse 5 gün önce çatlamış olması gerekiyor, çatlama o kadar gecikme yapmaz. 1 hafta daha bekleyin, belirtilerinizi takip edin, diğer aylardan farklı belirtileriniz varsa bata 1-2 gün kala test yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…