- 5 Temmuz 2019
- 106
- 39
- 98
- 26
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
-
Teşekkür ederim canım diger aydan belirtim tek kasıklarimda ara ara kramp gibi seyler oluyor sizlama oluyor bı sağ tarafta oldu bugunde sol tarafda adet gibi agrisi olduMerhaba, doktor 1-2 gün içinde çatlayacak demişse 5 gün önce çatlamış olması gerekiyor, çatlama o kadar gecikme yapmaz. 1 hafta daha bekleyin, belirtilerinizi takip edin, diğer aylardan farklı belirtileriniz varsa bata 1-2 gün kala test yapabilirsiniz.
Aynn benm de 20 ekim nasıl geçecek bilmiyorumBat 19 Ekim , ovulasyon takibi yapıyorum pazartesi yumurtlama oldu 3 günü değerlendik ve şuan bir heyecan bir panik 10 gün nasıl geçer diye bekliyorum
Ay cok heyecanliİnşallah vardır bize de haber verebilir misiniz :)
Ama bu kdr erken belirti gostermez ki psikolojik ya sanirimTeşekkür ederim canım diger aydan belirtim tek kasıklarimda ara ara kramp gibi seyler oluyor sizlama oluyor bı sağ tarafta oldu bugunde sol tarafda adet gibi agrisi oldu
Bizler çok üstüne düşüp kendimizi çok dinlediğimiz için her kasık ağrısını belirti sanıyoruz.. bende de sağlı sollu sancı oluyor, bu ay asıl solda krampları hissederken bazen sağda da oluyor..Ama bu kdr erken belirti gostermez ki psikolojik ya sanirim
Bizler çok üstüne düşüp kendimizi çok dinlediğimiz için her kasık ağrısını belirti sanıyoruz.. bende de sağlı sollu sancı oluyor, bu ay asıl solda krampları hissederken bazen sağda da o
Çok haklısın benBizler çok üstüne düşüp kendimizi çok dinlediğimiz için her kasık ağrısını belirti sanıyoruz.. bende de sağlı sollu sancı oluyor, bu ay asıl solda krampları hissederken bazen sağda da oluyor..
Her ay umut var, belirtiler gerçek de olabilir, beklemeye devam, adet gelmeden umut kesilmez:)Çok haklısın ben
Hakkimizda hayırlısıHer ay umut var, belirtiler gerçek de olabilir, beklemeye devam, adet gelmeden umut kesilmez
2den küçük diye çıkmış sanırım. Ama yandaki referans değerde 10dan küçük yazmasına anlam veremedimKızlar 2 mi çıkmış anlamadim
Evet şuan yok diye gözüküyor ama belki gebelik oluştuğu halde daha erken olduğu için belli olmamıştır. İnşallah bikaç gün sonra pozitif olurDaha önce başka işlemler için gebeliğe bakıldığında <0.02 falan yazıyor. Of bilmiyorum. Varsa da 1 2 haftalık herhalde. Değer çok düşük. Eğer varsa bile bir şey çıkmaz sanmıyorum. Cumayı bekleyeyim en iyisi ben. Adet olmazsam bir daha veririm
İnşallah bakalım hayırlısı. Bir dahaki aya kısmetEvet şuan yok diye gözüküyor ama belki gebelik oluştuğu halde daha erken olduğu için belli olmamıştır. İnşallah bikaç gün sonra pozitif olur
REFERANS DEĞERİ OLMASI GEREKEN DEGERDİR 10 KUCUK OLMASI LAZIM SENIN DEGERIN 2 CIKMIS NORMAL YANI KIRMIZI SERITLI DEĞİL SONUÇTAKızlar 2 mi çıkmış anlamadim
Kızlar 2 mi çıkmış anlamadim
Kizlar bugun doktora sordum dedm agrim var hafif akintim var çatlama bugünmu acaba evet catlama agrisidir o dedi bana bir iki gune catlar dedi benmki 6 7 gun sonra catliyorMerhaba, doktor 1-2 gün içinde çatlayacak demişse 5 gün önce çatlamış olması gerekiyor, çatlama o kadar gecikme yapmaz. 1 hafta daha bekleyin, belirtilerinizi takip edin, diğer aylardan farklı belirtileriniz varsa bata 1-2 gün kala test yapabilirsin
Adete 5 gün kala yapmışsınız tabiki değişme ihtimali var. Çok erken görenler de var geç gören de var. Bu testinize yumurtlama gününüze bağlı değişir. Elinizde test varsa belirtiniz de varsa 3 gün kala tekrar deneyin bence. Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba bat 18 adete beş gün kala yani bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi sizce değişme ihtimali varmı üç gündür kasiklarimda adet olcakmisim gibi ağrım var ve gaz var bunlar olunca umitlendim test yaptım moralimcokbozuk
Merhaba günaydın benim dün göbek deliğimin solu ağrıyordu sadece kasıklarım geçmişti bugünde sadece göğüs hassasiyeti sızlaması var fazlasıylaHerkese günaydın! Benim kasık ağrılarım bugün kesildi, sadece sol tarafta şişlik var gibi hissediyorum, hareket ederken kendini belli ediyor, umarım kist değildir, gerçi benim şimdiye kadar hiç kistim olmadı.. bata 5 gün var.. sizler ne durumdasınız, belirtileriniz devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?