- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Teşekkürler. İnşallah hepimiz için en doğru zamanda gelir bebişlerKuzum geçmiş olsun 3 ay önce bende kimyasal gebelik geçirdim umudunu kırmak istemem ama ben hala gebe kalamadim bir türlü spermle yumurtlamayı buluşturamıyoruz
Amin canımTeşekkürler. İnşallah hepimiz için en doğru zamanda gelir bebişler
Yaptım kuzum yine sıvı alımına dikkat etmeden yaptım düne göre bir tık koyu ki bu ilk 5 dk da çıkan sonuç 10 dk bekleyin diyorlar amaPembeyuvam canım sen bugün ovü testi yaptın mı? Merak ettim daha da koyulaştı mı diye
Böyle kuzum şuanPembeyuvam canım sen bugün ovü testi yaptın mı? Merak ettim daha da koyulaştı mı diye
Ovülasyon testi var mı evde kuzuKizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi
Son 10 dk kuzum bu daPembeyuvam canım sen bugün ovü testi yaptın mı? Merak ettim daha da koyulaştı mı diye
Bence gebelik olabilir test yapın veya kan verinKızlar bat 23 Eylül ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 2919023
Sabah kaset test yaptım evde o vardı kuzum tek çizgi sonradan da pişman oldum yaptığıma dedim daha varBence gebelik olabilir test yapın veya kan verin
Allah Allah hcg yaptım negatif dedin dimi sen sabah. Bu baya yumurtlama gibi gösteriyor. Ay hadi inşalşah gebeliktir de erken diye hcg de çıkmamıştır. Takipteyim seniSon 10 dk kuzum bu da
Bence direkt kan ver canım yarınKızlar bat 23 Eylül ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 2919023
Erken gebelik testi yapsaydım bilemiyorum kuzum kaset test yaptım sabah sonrada kendime kızdım neden yaptın diye daha var dedimAllah Allah hcg yaptım negatif dedin dimi sen sabah. Bu baya yumurtlama gibi gösteriyor. Ay hadi inşalşah gebeliktir de erken diye hcg de çıkmamıştır. Takipteyim seni
Kız valla zor tutuyorum kendimi heveslenmek de istemiyorum adetime son 1 gün kala yapacamBence direkt kan ver canım yarın
Cnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızdaKizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi
Sen yaptın mı Ovülasyon testi kuzumAllah Allah hcg yaptım negatif dedin dimi sen sabah. Bu baya yumurtlama gibi gösteriyor. Ay hadi inşalşah gebeliktir de erken diye hcg de çıkmamıştır. Takipteyim seni
Valla ne desem bilemedim böyle görünce bende heyecanlanıyorum hemen sizlerden duymak istiyorum güzel haberi kendim olmuş gibi heyecanlanıyorumKız valla zor tutuyorum kendimi heveslenmek de istemiyorum adetime son 1 gün kala yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?