Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda biri yazmış ama geri dönemedim .adete 1 hafta kala kuruluk başlıyor diye daha önceleri bende oluyordu kuruluk oluyordu ve adetim geliyordu sonra değişti artık nedense adetim gelecigi gün bile akıntım oluyor normal şekilde her zamanki yoğunlukta seyrediyor hatta hep beni aldatıyor bu arkasında adetim geliyor hormonlarimiz ne kadar da çabuk degiskenlik gösterebiliyor kızlar

Kizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi

Allah Allah hcg yaptım negatif dedin dimi sen sabah. Bu baya yumurtlama gibi gösteriyor. Ay hadi inşalşah gebeliktir de erken diye hcg de çıkmamıştır. Takipteyim seni
Erken gebelik testi yapsaydım bilemiyorum kuzum kaset test yaptım sabah sonrada kendime kızdım neden yaptın diye daha var dedim

Kizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi
Cnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda

Kız valla zor tutuyorum kendimi heveslenmek de istemiyorum adetime son 1 gün kala yapacam
Valla ne desem bilemedim böyle görünce bende heyecanlanıyorum hemen sizlerden duymak istiyorum güzel haberi kendim olmuş gibi heyecanlanıyorum Ama senin kararın tabi kuzum.Biliyosun önce kana geçiyo ya hcg o yüzden öyle söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…