- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Aynen dün gece bi topikte okudum burda Yazıyodu beta önce negatif olup sonra pozitif olan cokmusGerçekten mi öyle olabiliyomuymuş.Tamam o zaman ben bekliyim bat 23üydü o güne kadar
Canim kuruluk derken nasıl yani hiç akıntı ıslak olmaması mi yani bende var ama hafif de olsa hep ıslanıyor günlük değiştiriyorum çamaşırımı bu gebelik belirtisi mi olacak yaniKızlar adete 1 hafta hafta kala filan kuruluk başlıyorsa gebelik yok demek dimi malesef benim hayaller yarim kaldı sanırım kuruluk başladı bende hiç akintim yok sadece göğüs sızlamam var
Aynen arkadaşım 1 hafta kala beta verdi cnm negatif idi regl iki gün kala 5 TL test pozitifGerçekten mi öyle olabiliyomuymuş.Tamam o zaman ben bekliyim bat 23üydü o güne kadar
Yani benim şuan hiç akintim yok okuduğum kadarıyla sarı veya beyaz akıntı süt gibi o erken.gebelik belirtilerinde var tabi bu tek başına bence yeterki değil kişiye göre değişiyordurCanim kuruluk derken nasıl yani hiç akıntı ıslak olmaması mi yani bende var ama hafif de olsa hep ıslanıyor günlük değiştiriyorum çamaşırımı bu gebelik belirtisi mi olacak yani
Canım merhaba, okuyunca cevaplamak istedim. Umutlandırmak istemem adetin de sökülememiş olabilir ama benim başıma şöyle bir şey gelmişti.Kızlar merhaba ben sizlere bişe danışmak istiyorum.Dün regli oldum yazmıştım size ancak başıma şöyle bir şey geldi.Sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye az miktar açık renkli kan geldi ama öyle damla şeklinde diil bata 5gün vardı bende regli oldum erkenden sandım.Aradan 3 saat geçti tekrr wc gittm baktım hafif kahverengi akıntı kan fln yok.kuzenim kadın doğum hemşiresi ona sordum yerleşme öyle olmaz ama yine de beta ver emin olalım dedi.Gittim beta baktırdım.Aradım sonuç negatif dediler bende gidip almadım.dün geceden beri ne kan ne kahverengi akıntım yok tamamen kesildi.Böyle bişe yaşayan var mı?
Ayy amin inşallah ya allah hayırlısını nasip etsin hepimiz içinAynen arkadaşım 1 hafta kala beta verdi cnm negatif idi regl iki gün kala 5 TL test pozitifseninde gönlünce olsun insAllah canım
Ayy amin inşallah ya allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Çok çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Benim de bugün hala bişe gelmedi bakalım yarın da gelmezse tekrar beta vermeyi düşünüyorumCanım merhaba, okuyunca cevaplamak istedim. Umutlandırmak istemem adetin de sökülememiş olabilir ama benim başıma şöyle bir şey gelmişti.
Haziran ayında adetime 4 gün varken çamaşırımda kahverengi damla damla kanamam oldu. Aynı gün doktor kontrolüm vardı gitmişken beta bakalım dedi doktor. Baktık sonuç 1,69 yani negatif çıktı. Ben de gebelik yok diye düşündüm. Ertesi gün yine birkaç damla kahverengi kan gelmişti çamaşırıma. Sonra Adetimi 1 gün geçince hala regl olmadığım için kaset test yaptım ve 2. Çizgiyi net bir şekilde gördüm kan verdim beta 73 çıktı. Maalesef o ay düşük yaptım.
Benim başıma böyle bir şey gelmişti. Ama geçen ay da adetime 3 gün varken kahverengi peçeteye gelen akıntı oldu kesildi 1 gün hiç gelmedi ertesi gün kırmızıya döndü adet oldum.
Detaylıca yazdım fikir olsun diye. Sen adetin sökülmezse tekrar beta baktır bence
Hayırlısı diyim o zman yarın da bişe gelmezse tekrr baktırmyı düşünüyorumAynen dün gece bi topikte okudum burda Yazıyodu beta önce negatif olup sonra pozitif olan cokmus
Ayy amin inşallah ya allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Hayırlısı be canım allah hayirlisini versin hakkımızda insallahBeni tedirgin eden şey sadece kahverengi diil de ilk başta çok az kırmızı gelmesi snrasında kahverengiye dönmesi ama dün geceden beri de hiç bişe yok
Aminnn inşallaaahHayırlısı be canım allah hayirlisini versin hakkımızda insallah
Kızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık
Benimde 22 23 arası bat bakalım bu ay görebilecek miyiz 2 yıl oldu ins bizde bir gün pozitif goruruzKızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık
Benimde aynı canım 2 yıl oldu benimde esiminde testleri normal olabilir bir sorun yok diyo doktor görmediğim yer kalmadı aşılama dediler bana ama bu yıl çıksın biraz daha beklicem olmazsa artık aşılama .rabbim ins bir gün nasip ederHemen hemen 2 yıl olacak denemediğim şey kalmadı ne duyduysam yaptım doktora gittim kaç defa bir sorun yok duamız Allah'ımın yanında zamanını bekliyorAllah'ım kimselerin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok zor gerçekten her ay aynı şeyi baştan yaşamak
Yok daha pik olmamış ama koyulaşma sanirim 2 3 güne çift çizgiyi yakalarsin .ben defalarca kullandık ovulasyonu artık bıraktım onunlada psikolojim bozuldu gün saymaktanKızlar ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum bu pik değildir dimi yarın falan mı olur sizce? Yardımcı olur musunuz
Çok teşekkürler. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal sonrası diğer ay gebe kalan çok diye okudum ovülasyon yapayım da ihtimal artsın dedim. Hayırlısı hepimizin hakkındaYok daha pik olmamış ama koyulaşma sanirim 2 3 güne çift çizgiyi yakalarsin .ben defalarca kullandık ovulasyonu artık bıraktım onunlada psikolojim bozuldu gün saymaktan
Kuzum geçmiş olsun 3 ay önce bende kimyasal gebelik geçirdim umudunu kırmak istemem ama ben hala gebe kalamadim bir türlü spermle yumurtlamayı buluşturamıyoruzÇok teşekkürler. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasal sonrası diğer ay gebe kalan çok diye okudum ovülasyon yapayım da ihtimal artsın dedim. Hayırlısı hepimizin hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?