- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bende hala bekliyorum canım 2 gün geçti reglHâlâ regl olmayıp bı ümit hamile miyim diye düşünen kaç kişi?
Canım hayirlisi olsun hakkında birdahaki ayı bekleyelim bakalım belki herkes hamile kalır he ne dersin
Gerçekten kaset testlerin hepsi yalan ya artık inanmıyorum canımCanım hayirlisi olsun hakkında birdahaki ayı bekleyelim bakalım belki herkes hamile kalır he ne dersinvardır rabbimin bildiği cnm üzülme sende tmm mi bu testler gerçekten yalancı ya
Hamileyizdir diye düşünüyoruz ama regl olursakta uzulmuyoruzAynı bende öyle bugün vat günüm gelen giden yok ama test bem beyaz
Test yaptınız mı yada kan tahlili?Bende hala bekliyorum canım 2 gün geçti regl
Aslında en güzeli adet günü beklemek ama dayanamıyoruz işte bizde böyleyiz ne yapalımGerçekten kaset testlerin hepsi yalan ya artık inanmıyorum canımVardır rabbimşn bi bildiği
Yok yapmadım canım yarın sabah ilk idrar ile yapcam testiTest yaptınız mı yada kan tahlili?
Tamam güzel sonucu bekliyorum hayırlısı olsun hakkinizda insAllah sonuç pozitif tirYok yapmadım canım yarın sabah ilk idrar ile yapcam testi
Bizede bildir etiketleYok yapmadım canım yarın sabah ilk idrar ile yapcam testi
Tamam güzel sonucu bekliyorum hayırlısı olsun hakkinizda insAllah sonuç pozitif tir
Yavrum attım testimi bakın bakalım sizce pozitif miBizede bildir etiketle
Yaaa sana kocaman hayırlı olsun tabiki pozitifYavrum attım testimi bakın bakalım sizce pozitif mi
Test yap ve.bu stresten kurtulHanımlar bana da yardımcı olur musunuz? 4-5-6 Eylül tam 3 gün boyunca yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. 7 Eylül çatlama oldu. Çatlamadan bile 17 gün geçti regl olmadım o kadar çok stres yapıyorum ki sanki test yapsam negatif çıkacak gibi hissediyorum test aldığım kadın artık yap diyor ama stresten yapamıyorum elim ayağım titriyor resmen. Belirti olarak başta regl gecikmesi, kasıkta ve rahim bölgesinde iğne batması ve göğüs hassasiyeti. Sizce ne yapmalıyım nasıl Yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz
Yaaa gercekten mi canım çok sağol.gitcem bugün kan vermeye ins doğru hayırlı sonuçlar alırımYaaa sana kocaman hayırlı olsun tabiki pozitifhemen paraya kıy özele kan vermeye git
Merak etme bariz belli. Gözümü açar açmaz aklıma sen geldin hemen siteye girdim. Sende gecikme dışında bir belirti oldu mu. Birde bu ay ilk test yapılınmıydı negatif gördün mü ben daha olmadım ne belirti var ne bişey gebelik le alakalıda adet olma ile alakalı da. Dün yaptım adet günü negatif tiYaaa gercekten mi canım çok sağol.gitcem bugün kan vermeye ins doğru hayırlı sonuçlar alırım
Canım ben 22 Eylül adetten 1 gün önce ilk idrar ile yaptım negatifti hatta bak böyleydi umdum o yüzden yoktu benim nasılsa negatif çıktı adet Olcan diyordumMerak etme bariz belli. Gözümü açar açmaz aklıma sen geldin hemen siteye girdim. Sende gecikme dışında bir belirti oldu mu. Birde bu ay ilk test yapılınmıydı negatif gördün mü ben daha olmadım ne belirti var ne bişey gebelik le alakalıda adet olma ile alakalı da. Dün yaptım adet günü negatif ti
Bende kendimi tutucam olmazsam pazartesi yapıcam. Yumurtlama günümüz senle aynı. Bu ay 2 test harcadımCanım ben 22 Eylül adetten 1 gün önce ilk idrar ile yaptım negatifti hatta bak böyleydi umdum o yüzden yoktu benim nasılsa negatif çıktı adet Olcan diyordum
Kuzum benimde belirtim yoktu yani hiç hissetmedim adet olmadan 1 gün önce akşam goguslerim birde fena şekilde acımaya başkadır sistiler ben dedim adet olcam ondan 23 Eylül sabahtan belim ağrımaya başladı ve sıcak basmalarim başladı ve hala sıcak basmalarim devam ediyor böyle kaşık bolgemden vajinama doğru kramp gibi ağrı iniyordu saniyelik ama böyle adet ağrısı gibi hissetirip kaçıyordu ben tam o anlarda kesin adet olcam sokulemiyor covid aşısı oldum ondan geçildi falan dedim sanki belimde başka bir ağrı vardı böyle tutulmuş gibiydi dünde aynı seyleri yaşadım ve dün birde baş ağrısı çok yaşadım ama ilaç falan atmadım ama ümit vermedim hamile olduğuma hatta dün akşamda dayanamadım test aldım yaptım şansıma test bozulmuş sinir oldum sabah yaparım dedim ve sonuç pozitif gördüm rabbim ins sana da gösterir ben inanıyorum bak seninde adetin gecikmiş sende gebesinBende kendimi tutucam olmazsam pazartesi yapıcam. Yumurtlama günümüz senle aynı. Bu ay 2 test harcadımama belirti sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?