- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ay hadi gözün aydın hayırlı olsun valla benimde bat dün ama dün öğlen bile test yaptım negatif ümidim yok artık adetimi bekliyorum normalde gecikmez ama bu sabahta gelmedi bakalimCanım ben 22 Eylül adetten 1 gün önce ilk idrar ile yaptım negatifti hatta bak böyleydi umdum o yüzden yoktu benim nasılsa negatif çıktı adet Olcan diyordum
Canim sen test yaptın mı ben dun öğlen bile yaptım sonuç negatif ya kan tahlili vermeyede gidemiyorumBizede bildir etiketle
vallahi tam beni anlatmışsınız bende de tam olarak böyle oluyor akıntım sıfır olunca ve göğüslerim ağrımayınca anlıyorum....Ben hamile kalmadigimi teste gerek kalmadan anlıyorum çünkü bir hafta öncesi cok ağrıyan sertlesen göğüslerim adete bir kac gün kala sancisi geciyor yumuşuyor iniyor sonra zaten adet oluyorum((
Ve yumurtlama geçince akintimda kuruluk başlıyor araştırdığımda cogu hamile kalanin akıntısı artmaya baslamis gecmemis bundan da anlıyorum....
Yok canım bat dündü daha olmadım . ama dün test yaptım negatifti . bene adeti bekliyorum. bugün bel ağrılarım başladı geliyor galibaCanim sen test yaptın mı ben dun öğlen bile yaptım sonuç negatif ya kan tahlili vermeyede gidemiyorum
Saglik olsun canım Allah'tan ümit kesilmez bende bekliyorum bakalım ne zaman gelicekBen elendim kızlar kırmızı lar geldi. maalesef bu ayda hüsran
Ne yaptın canım aldın mı kan sonucunuKuzum benimde belirtim yoktu yani hiç hissetmedim adet olmadan 1 gün önce akşam goguslerim birde fena şekilde acımaya başkadır sistiler ben dedim adet olcam ondan 23 Eylül sabahtan belim ağrımaya başladı ve sıcak basmalarim başladı ve hala sıcak basmalarim devam ediyor böyle kaşık bolgemden vajinama doğru kramp gibi ağrı iniyordu saniyelik ama böyle adet ağrısı gibi hissetirip kaçıyordu ben tam o anlarda kesin adet olcam sokulemiyor covid aşısı oldum ondan geçildi falan dedim sanki belimde başka bir ağrı vardı böyle tutulmuş gibiydi dünde aynı seyleri yaşadım ve dün birde baş ağrısı çok yaşadım ama ilaç falan atmadım ama ümit vermedim hamile olduğuma hatta dün akşamda dayanamadım test aldım yaptım şansıma test bozulmuş sinir oldum sabah yaparım dedim ve sonuç pozitif gördüm rabbim ins sana da gösterir ben inanıyorum bak seninde adetin gecikmiş sende gebesin
Yok canim akşam vercem kanı eşim evde değil bende koydeyim eşimi bekliyorumNe yaptın canım aldın mı kan sonucunu
Benimdeayni 1.5 yıldır istiyoruz 2 yıldır evliyiz rabbim ins kanda pozitif görurum.isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu testin pozitif çıkması bile başka duyguBende bu ay ilk aşımı oldum. Sen adetten 1 gün önce yaptığında yumurtlama üzerinden 12 gün geçmişti erkendi gerçekten. 16.günde pozitif gördün. İnşallah bende görürüm 2 çizgiyi 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyorum. Ama aşıdan dolayı da kırmızılar gelmiyor olabilir
Amin kuzum benim inş sağlıkla ilerler herşeyCanım gunaydin koca bir pozitif hayırlı olsun hamisliğin kan testi ver sen hakkında hayırlısı ile insAllah bebisini kucağına almayı nasip etsin rabbim kizlar dua ederken hepinize ediyorum gönlünüzce olsun her şey
Canım benim üzülme ins bı daha ki aya olur rabbim hayırlı zamanda sağlıklı versinBen elendim kızlar kırmızı lar geldi. maalesef bu ayda hüsran
Kuzum akşam vermeye gitcem eşim yok evde gelince gitcezNe yaptın canım aldın mı kan sonucunu
Canım benim inş pozitifi görürsün .nasıl hissediyorsun var mı bir belirtiAy hadi gözün aydın hayırlı olsun valla benimde bat dün ama dün öğlen bile test yaptım negatif ümidim yok artık adetimi bekliyorum normalde gecikmez ama bu sabahta gelmedi bakalim
Evet yaptımTest yap ve.bu stresten kurtul
Ya dün işte bat günümde öğlen test yaptım negatifti daha adet olmadım araa ara sol kasığım atıyor . Belim ağrıyor test yok o yüzden kaldım öyle pazartesi yarın gider acile kan veririm olmaz isemCanım benim inş pozitifi görürsün .nasıl hissediyorsun var mı bir belirti
Bende 4 gün kala test yaptım negatif çıktı şimdi 2 gün var adete pozitif olsaa keşkeeİnşallah bebişlerimiz canım benimben 4 gğn kala test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum
Kimyasalı ne zaman geçirdinizBenim yumurtlama tarihim hep o gün bı gün önce bı gün sonra olur ama erken olmaz hiç zaten 30 günde bir adet dongum var.daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?