Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ilk aşımı oldum. Sen adetten 1 gün önce yaptığında yumurtlama üzerinden 12 gün geçmişti erkendi gerçekten. 16.günde pozitif gördün. İnşallah bende görürüm 2 çizgiyi 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyorum. Ama aşıdan dolayı da kırmızılar gelmiyor olabilir

Canım gunaydin koca bir pozitif hayırlı olsun hamisliğin kan testi ver sen hakkında hayırlısı ile insAllah bebisini kucağına almayı nasip etsin rabbim kizlar dua ederken hepinize ediyorum gönlünüzce olsun her şey

Canım ben 22 Eylül adetten 1 gün önce ilk idrar ile yaptım negatifti hatta bak böyleydi umdum o yüzden yoktu benim nasılsa negatif çıktı adet Olcan diyordum
Ay hadi gözün aydın hayırlı olsun valla benimde bat dün ama dün öğlen bile test yaptım negatif ümidim yok artık adetimi bekliyorum normalde gecikmez ama bu sabahta gelmedi bakalim

vallahi tam beni anlatmışsınız bende de tam olarak böyle oluyor akıntım sıfır olunca ve göğüslerim ağrımayınca anlıyorum....

Ne yaptın canım aldın mı kan sonucunu

Benimdeayni 1.5 yıldır istiyoruz 2 yıldır evliyiz rabbim ins kanda pozitif görurum.isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu testin pozitif çıkması bile başka duygu

Amin kuzum benim inş sağlıkla ilerler herşey

Ay hadi gözün aydın hayırlı olsun valla benimde bat dün ama dün öğlen bile test yaptım negatif ümidim yok artık adetimi bekliyorum normalde gecikmez ama bu sabahta gelmedi bakalim
Canım benim inş pozitifi görürsün .nasıl hissediyorsun var mı bir belirti

Canım benim inş pozitifi görürsün .nasıl hissediyorsun var mı bir belirti
Ya dün işte bat günümde öğlen test yaptım negatifti daha adet olmadım araa ara sol kasığım atıyor . Belim ağrıyor test yok o yüzden kaldım öyle pazartesi yarın gider acile kan veririm olmaz isem

Kızlar bir sey soracağım adete 4 gün kala test yaptim catlatma iğnemin 13. Günü oluyor tertemiz bi negatif vardı sonradan pozitife dönen var mı aranızda şimdi adetime 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…