- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bende 2 yıl oldu aşılama düsünüyorum bende ilaclarla da olmadıbizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı aşılamaya gidicez
Ayy ne güzel negatiften pozitife dönenlerdensiniz 4 gün kala bende test yaptim negatif cıktı bi ihtimal bekliyorum adetime 2 gün var çatlatma iğnesi klomen falanda kullanmıştım bu ay bakalımKuzum benimde belirtim yoktu yani hiç hissetmedim adet olmadan 1 gün önce akşam goguslerim birde fena şekilde acımaya başkadır sistiler ben dedim adet olcam ondan 23 Eylül sabahtan belim ağrımaya başladı ve sıcak basmalarim başladı ve hala sıcak basmalarim devam ediyor böyle kaşık bolgemden vajinama doğru kramp gibi ağrı iniyordu saniyelik ama böyle adet ağrısı gibi hissetirip kaçıyordu ben tam o anlarda kesin adet olcam sokulemiyor covid aşısı oldum ondan geçildi falan dedim sanki belimde başka bir ağrı vardı böyle tutulmuş gibiydi dünde aynı seyleri yaşadım ve dün birde baş ağrısı çok yaşadım ama ilaç falan atmadım ama ümit vermedim hamile olduğuma hatta dün akşamda dayanamadım test aldım yaptım şansıma test bozulmuş sinir oldum sabah yaparım dedim ve sonuç pozitif gördüm rabbim ins sana da gösterir ben inanıyorum bak seninde adetin gecikmiş sende gebesin
Eşinde bir sağlık problemi var mı canımBende 2 yıl oldu aşılama düsünüyorum bende ilaclarla da olmadı
Yok çok şükür tüm testler yapıldı ikimizede . Hsg çekimim bile yapıldıEşinde bir sağlık problemi var mı canım
Bana hiç Bi doktor hsg çekin demedi. Ama ben adetim bitesi ye gidip çektirmek istiyorum. Benim eşimde hareket sorunu var. Ne zamana kadar bat günü bekliycez bilmiyorum çok sıkındım bu durumdan. Sizinki de sebepsiz infertilite miYok çok şükür tüm testler yapıldı ikimizede . Hsg çekimim bile yapıldı
Evet bi sebep bulamadılar tabiki Rabbim bilirBana hiç Bi doktor hsg çekin demedi. Ama ben adetim bitesi ye gidip çektirmek istiyorum. Benim eşimde hareket sorunu var. Ne zamana kadar bat günü bekliycez bilmiyorum çok sıkındım bu durumdan. Sizinki de sebepsiz infertilite mi
Doktora ne dersem yapar hep gidiyorum en son gittim Bi doktora ben hsg çektirmek istiyorum dedim eşini bekle biraz değerleri düzelir belki dedi. Belki bende de tıkanıklık var bakmıyor kiEvet bi sebep bulamadılar tabiki Rabbim bilirhsg çekimini yaptırın bence daha net anlaşılıyor sebepler
Valla benim doktoruma bebek olmuyor diye gittigimde direk testlere ve hsg çekimi yaptı direk. Simdi vitaminler takviyeler verdi . Klomen ve catlatma ignesi var bende ama adet olacağım büyük ihtimalDoktora ne dersem yapar hep gidiyorum en son gittim Bi doktora ben hsg çektirmek istiyorum dedim eşini bekle biraz değerleri düzelir belki dedi. Belki bende de tıkanıklık var bakmıyor ki
İnşallah pozitif çıkar canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın o zamana kadar beraber beklemeye devamBende 4 gün kala test yaptım negatif çıktı şimdi 2 gün var adete pozitif olsaa keşkee
Canım birde bu çatlatma iğnesini neye göre veriyorlar anlatır mısın. Ben klomen femara falan kullandım ama çatlatma iğnesi hiç vermedi doktor. Neye göre kimlere veriliyor. Hsg acılı mı geçtiValla benim doktoruma bebek olmuyor diye gittigimde direk testlere ve hsg çekimi yaptı direk. Simdi vitaminler takviyeler verdi . Klomen ve catlatma ignesi var bende ama adet olacağım büyük ihtimal
Klomeni 2 defa kullandim her seferinde ilac bittikten 2 gun sonra doktor tekrardan cagirip bakiyor yumurtalara olgun olanlar varsa karnindan igne yapıyor catlasin diye buyuk ihtimal sansi arttiriyor diye yapiyor . Hsg hic acısızdı benim anestezi istemedik doktorumda bende adet sancısı gibi bi sızı hissettim sonra geçti o ay korunma verdi .Canım birde bu çatlatma iğnesini neye göre veriyorlar anlatır mısın. Ben klomen femara falan kullandım ama çatlatma iğnesi hiç vermedi doktor. Neye göre kimlere veriliyor. Hsg acılı mı geçti
Devlete mi özele mi gidiyorsunuz dr ye.. hsg devlette çekiliyor mu..Klomeni 2 defa kullandim her seferinde ilac bittikten 2 gun sonra doktor tekrardan cagirip bakiyor yumurtalara olgun olanlar varsa karnindan igne yapıyor catlasin diye buyuk ihtimal sansi arttiriyor diye yapiyor . Hsg hic acısızdı benim anestezi istemedik doktorumda bende adet sancısı gibi bi sızı hissettim sonra geçti o ay korunma verdi
Devlet hastanesinde mi yaptırdınız. Burda yapmıyorlar mecbur özele gidicem. Ne kadar oldu siz çektireli hsg. Çok soru sordum kusura bakmayınKlomeni 2 defa kullandim her seferinde ilac bittikten 2 gun sonra doktor tekrardan cagirip bakiyor yumurtalara olgun olanlar varsa karnindan igne yapıyor catlasin diye buyuk ihtimal sansi arttiriyor diye yapiyor . Hsg hic acısızdı benim anestezi istemedik doktorumda bende adet sancısı gibi bi sızı hissettim sonra geçti o ay korunma verdi .
Doktorum özelde hsg de özele çektirdim hatta doktorum kendi çekti. Cekiliyordur devlettedeDevlete mi özele mi gidiyorsunuz dr ye.. hsg devlette çekiliyor mu..
Gecen ay cekildim özelde çektirmek daha rahat gibi .Yok ne kusuru bu sayfalar bilgi paylasımı icin bende bir suru soru soruyorum bekliyorum bakalım bende 2 gün kaldıDevlet hastanesinde mi yaptırdınız. Burda yapmıyorlar mecbur özele gidicem. Ne kadar oldu siz çektireli hsg. Çok soru sordum kusura bakmayın
Hayırlı haberler alırsın inşallahGecen ay cekildim özelde çektirmek daha rahat gibi .Yok ne kusuru bu sayfalar bilgi paylasımı icin bende bir suru soru soruyorum bekliyorum bakalım bende 2 gün kaldı
İnşallahhhh... adetimin 12. Günü çekildimHayırlı haberler alırsın inşallahadetin bitince kaçıncı gün çektirdin
Lh testi nedir acaba?Merhaba kızlar, benim bat 23 yada 24 çok emin değilim. Regl başlamadı ama üç gündür oldum olacam gibi kasık ağrısı çekiyorum. Bugün hcg testi yaptım tek çizgi çıktı sonra dayanamadım az önce Lh testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hiç umudum yok ama bu bekleyiş insanı çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?