Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel negatiften pozitife dönenlerdensiniz 4 gün kala bende test yaptim negatif cıktı bi ihtimal bekliyorum adetime 2 gün var çatlatma iğnesi klomen falanda kullanmıştım bu ay bakalım

Yok çok şükür tüm testler yapıldı ikimizede . Hsg çekimim bile yapıldı
Bana hiç Bi doktor hsg çekin demedi. Ama ben adetim bitesi ye gidip çektirmek istiyorum. Benim eşimde hareket sorunu var. Ne zamana kadar bat günü bekliycez bilmiyorum çok sıkındım bu durumdan. Sizinki de sebepsiz infertilite mi

Evet bi sebep bulamadılar tabiki Rabbim bilir hsg çekimini yaptırın bence daha net anlaşılıyor sebepler

Evet bi sebep bulamadılar tabiki Rabbim bilir hsg çekimini yaptırın bence daha net anlaşılıyor sebepler
Doktora ne dersem yapar hep gidiyorum en son gittim Bi doktora ben hsg çektirmek istiyorum dedim eşini bekle biraz değerleri düzelir belki dedi. Belki bende de tıkanıklık var bakmıyor ki

Doktora ne dersem yapar hep gidiyorum en son gittim Bi doktora ben hsg çektirmek istiyorum dedim eşini bekle biraz değerleri düzelir belki dedi. Belki bende de tıkanıklık var bakmıyor ki
Valla benim doktoruma bebek olmuyor diye gittigimde direk testlere ve hsg çekimi yaptı direk. Simdi vitaminler takviyeler verdi . Klomen ve catlatma ignesi var bende ama adet olacağım büyük ihtimal

Valla benim doktoruma bebek olmuyor diye gittigimde direk testlere ve hsg çekimi yaptı direk. Simdi vitaminler takviyeler verdi . Klomen ve catlatma ignesi var bende ama adet olacağım büyük ihtimal
Canım birde bu çatlatma iğnesini neye göre veriyorlar anlatır mısın. Ben klomen femara falan kullandım ama çatlatma iğnesi hiç vermedi doktor. Neye göre kimlere veriliyor. Hsg acılı mı geçti

Canım birde bu çatlatma iğnesini neye göre veriyorlar anlatır mısın. Ben klomen femara falan kullandım ama çatlatma iğnesi hiç vermedi doktor. Neye göre kimlere veriliyor. Hsg acılı mı geçti
Klomeni 2 defa kullandim her seferinde ilac bittikten 2 gun sonra doktor tekrardan cagirip bakiyor yumurtalara olgun olanlar varsa karnindan igne yapıyor catlasin diye buyuk ihtimal sansi arttiriyor diye yapiyor . Hsg hic acısızdı benim anestezi istemedik doktorumda bende adet sancısı gibi bi sızı hissettim sonra geçti o ay korunma verdi .

Devlete mi özele mi gidiyorsunuz dr ye.. hsg devlette çekiliyor mu..

Devlet hastanesinde mi yaptırdınız. Burda yapmıyorlar mecbur özele gidicem. Ne kadar oldu siz çektireli hsg. Çok soru sordum kusura bakmayın

Devlet hastanesinde mi yaptırdınız. Burda yapmıyorlar mecbur özele gidicem. Ne kadar oldu siz çektireli hsg. Çok soru sordum kusura bakmayın
Gecen ay cekildim özelde çektirmek daha rahat gibi .Yok ne kusuru bu sayfalar bilgi paylasımı icin bende bir suru soru soruyorum bekliyorum bakalım bende 2 gün kaldı

Ben sen 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum Ocak’ta kimyasal yaşadım Haziran’da aşılama yaptırdım olmadı. Reglime 5 gün kaldı kaset testler negatif Benim için de dua edin

Merhaba kızlar, benim bat 23 yada 24 çok emin değilim. Regl başlamadı ama üç gündür oldum olacam gibi kasık ağrısı çekiyorum. Bugün hcg testi yaptım tek çizgi çıktı sonra dayanamadım az önce Lh testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hiç umudum yok ama bu bekleyiş insanı çok yoruyor

Eklentiler

• 692B3478-1846-4213-9752-CBC90055F5F1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
Lh testi nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…