- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Ovülasyon testi :)) Gebelik test tek çizgi çıkıyor diye sinirlenip ovülasyon yaptımLh testi nedir acaba?
LH 2. çizgide çok belli olursa gebeliğe şaret oluyor canımMerhaba kızlar, benim bat 23 yada 24 çok emin değilim. Regl başlamadı ama üç gündür oldum olacam gibi kasık ağrısı çekiyorum. Bugün hcg testi yaptım tek çizgi çıktı sonra dayanamadım az önce Lh testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hiç umudum yok ama bu bekleyiş insanı çok yoruyor
Naptın canım kayboldunYok canim akşam vercem kanı eşim evde değil bende koydeyim eşimi bekliyorum
Öyle miLH 2. çizgide çok belli olursa gebeliğe şaret oluyor canım
2.çizgi lh testinde her zaman çıkar canım. Sağlık olsun ama belli olmaz daha adet olmamışsın. Hepimiz bir umut bekliyoruz. Bende artık depresyona giricem az kaldı. Bu işler beni çok yordu psikolojim iyi değil gibiÖyle mibende silik çıktı zaten umudum yok bu ayda. Teşekkür ederim.
Yok kuzucum İnşallah önümüzdeki ay nasip olur
Yok kuzucum İnşallah önümüzdeki ay nasip olur
İnşaallah canımYok kuzucum İnşallah önümüzdeki ay nasip olur
Anladım canım2.çizgi lh testinde her zaman çıkar canım. Sağlık olsun ama belli olmaz daha adet olmamışsın. Hepimiz bir umut bekliyoruz. Bende artık depresyona giricem az kaldı. Bu işler beni çok yordu psikolojim iyi değil gibi
Sen ne kadar süredir bekliyorsun canım eşinde yada sende sağlık sorunu var mıAnladım canımTeşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. Sinirlerim iyice bozuldu bu işin sonu hiç gelmeyecekmiş gibi kısır döngüye girdim. Kafana takma diyorlar nasıl takmıcaz ki Neyse hayırlısı olsun inşallah güçlü kalmaya devam edelim, nefes aldıkça umut hep var.
3. Denememiz oldu bu. İlk denemeden sonra hemen her türlü kontrolleri yaptırdık bende eşimde sağlıklı çıktık. Bir sonraki ay ovülasyan testi denemek istiyorum belkide günleri mi tutturamıyoruz anlamıyorumSen ne kadar süredir bekliyorsun canım eşinde yada sende sağlık sorunu var mı
Ovulasyon testi kesinlikle tavsiye ederim canım. Adet bitesi ye başla. Bak gör yüzün güler sağlık sorununuz yokmuş ne güzel. Ben 1.5 yıldır deniyorum eşimde hareket sorunu var canım. Bende rahim filmi çekince ne olur ne olmaz diye3. Denememiz oldu bu. İlk denemeden sonra hemen her türlü kontrolleri yaptırdık bende eşimde sağlıklı çıktık. Bir sonraki ay ovülasyan testi denemek istiyorum belkide günleri mi tutturamıyoruz anlamıyorumKısmet gerçi bazı şeyler. Senin ne kadar oldu canım.
Tamam canım deneyeceğim bu ay. İnşallah hepimizin yüzü gülsün artık. Bu rahim içi filmi nedir canım?Ovulasyon testi kesinlikle tavsiye ederim canım. Adet bitesi ye başla. Bak gör yüzün güler sağlık sorununuz yokmuş ne güzel. Ben 1.5 yıldır deniyorum eşimde hareket sorunu var canım. Bende rahim filmi çekince ne olur ne olmaz diye
Canım naptın güzel haberler almışsındır inşllahYok canim akşam vercem kanı eşim evde değil bende koydeyim eşimi bekliyorum
Hsg rahim filmi canım. Çoğu devlet hastanesi yapmaz özeller yapıyor biraz pahalı. Kadınlarda sağ sol tüpler varya yumurta ların olduğu yol diyim. Oralar tıkalı mı açık mı ona bakıyorlar. Eğer kapalı ise sperm çok iyi de olsa tıkalı tiplerden yumurtaya ulşamamıyor haliyle gebelik de olmuyor. Sende baktır valtırmadıysan. Zaten aşılama yada tüp bebek öncesi şart bu testi yaptırmakTamam canım deneyeceğim bu ay. İnşallah hepimizin yüzü gülsün artık. Bu rahim içi filmi nedir canım?
Valla canım ben onu duydum ama tavsiye eden de var etmeyen de.. Bende vaz geçtimKızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor
Bende merak ediyorum kaybolduCanım naptın güzel haberler almışsındır inşllah
Anladım canım önemli bir testmiş. Doktora soracağım bunu yaptırmak istiyorum diyim bakalım ne dicek. İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar canım. Sadece vakti gelmediği için olmuyordur inşallah.Hsg rahim filmi canım. Çoğu devlet hastanesi yapmaz özeller yapıyor biraz pahalı. Kadınlarda sağ sol tüpler varya yumurta ların olduğu yol diyim. Oralar tıkalı mı açık mı ona bakıyorlar. Eğer kapalı ise sperm çok iyi de olsa tıkalı tiplerden yumurtaya ulşamamıyor haliyle gebelik de olmuyor. Sende baktır valtırmadıysan. Zaten aşılama yada tüp bebek öncesi şart bu testi yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?