Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LH 2. çizgide çok belli olursa gebeliğe şaret oluyor canım

Öyle mi bende silik çıktı zaten umudum yok bu ayda. Teşekkür ederim.
2.çizgi lh testinde her zaman çıkar canım. Sağlık olsun ama belli olmaz daha adet olmamışsın. Hepimiz bir umut bekliyoruz. Bende artık depresyona giricem az kaldı. Bu işler beni çok yordu psikolojim iyi değil gibi

Benim bat 30 Eylül kızlar Temmuz ve Ağustosta ovulasyon testi kullanmıştım bu ay kullanmadım çokta değerlendiremedik 13-15-20 değerlendirdik umudum yok zaten bakalım bekleyip göreceğiz

Anladım canım Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. Sinirlerim iyice bozuldu bu işin sonu hiç gelmeyecekmiş gibi kısır döngüye girdim. Kafana takma diyorlar nasıl takmıcaz ki Neyse hayırlısı olsun inşallah güçlü kalmaya devam edelim, nefes aldıkça umut hep var.

Sen ne kadar süredir bekliyorsun canım eşinde yada sende sağlık sorunu var mı

Sen ne kadar süredir bekliyorsun canım eşinde yada sende sağlık sorunu var mı
3. Denememiz oldu bu. İlk denemeden sonra hemen her türlü kontrolleri yaptırdık bende eşimde sağlıklı çıktık. Bir sonraki ay ovülasyan testi denemek istiyorum belkide günleri mi tutturamıyoruz anlamıyorum Kısmet gerçi bazı şeyler. Senin ne kadar oldu canım.

Ovulasyon testi kesinlikle tavsiye ederim canım. Adet bitesi ye başla. Bak gör yüzün güler sağlık sorununuz yokmuş ne güzel. Ben 1.5 yıldır deniyorum eşimde hareket sorunu var canım. Bende rahim filmi çekince ne olur ne olmaz diye

Tamam canım deneyeceğim bu ay. İnşallah hepimizin yüzü gülsün artık. Bu rahim içi filmi nedir canım?

Kızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor

Tamam canım deneyeceğim bu ay. İnşallah hepimizin yüzü gülsün artık. Bu rahim içi filmi nedir canım?
Hsg rahim filmi canım. Çoğu devlet hastanesi yapmaz özeller yapıyor biraz pahalı. Kadınlarda sağ sol tüpler varya yumurta ların olduğu yol diyim. Oralar tıkalı mı açık mı ona bakıyorlar. Eğer kapalı ise sperm çok iyi de olsa tıkalı tiplerden yumurtaya ulşamamıyor haliyle gebelik de olmuyor. Sende baktır valtırmadıysan. Zaten aşılama yada tüp bebek öncesi şart bu testi yaptırmak

Anladım canım önemli bir testmiş. Doktora soracağım bunu yaptırmak istiyorum diyim bakalım ne dicek. İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar canım. Sadece vakti gelmediği için olmuyordur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…