- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Adet olunca git muayene ol çünkü muayene olmadan direk test yapmıyor lar. Ona göre füm ayarlarsınız. Adet bittikten sonra hemen ilk 5 gün içimde yapılması lazım her zaman yapmıyorlar.Anladım canım önemli bir testmiş. Doktora soracağım bunu yaptırmak istiyorum diyim bakalım ne dicek. İnşallah seninde sonuçların güzel çıkar canım. Sadece vakti gelmediği için olmuyordur inşallah.
Merhaba benim bat tarihim 24 Eylül'du bu ay soğan kürü denemiştim 10 gündür hem bel ağrısı hem sol kasık ağrısı çekiyordum regl günü de test yaptım negatif dün gece peçete üzerinde kahverengi lekelenme gördüm tekrar gidip baktığımda 1 damla kadar pembe akıntı dedim herhalde regl olucam ama hala bekliyorum şuan temiz hiçbirsey yok ama sol kasığım hala atıyorAdet olunca git muayene ol çünkü muayene olmadan direk test yapmıyor lar. Ona göre füm ayarlarsınız. Adet bittikten sonra hemen ilk 5 gün içimde yapılması lazım her zaman yapmıyorlar.
İlk gittigimde duphaston sonrasında adet görünce klomen verdi. Fakat klomeni 3. Günü kesmek zorunda kaldık görme bozukluğu yaptı bendeAdet olunca git muayene ol çünkü muayene olmadan direk test yapmıyor lar. Ona göre füm ayarlarsınız. Adet bittikten sonra hemen ilk 5 gün içimde yapılması lazım her zaman yapmıyorlar.
İnşallah hamilesindir canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Yerleşme kanaması olmuş olabilirMerhaba benim bat tarihim 24 Eylül'du bu ay soğan kürü denemiştim 10 gündür hem bel ağrısı hem sol kasık ağrısı çekiyordum regl günü de test yaptım negatif dün gece peçete üzerinde kahverengi lekelenme gördüm tekrar gidip baktığımda 1 damla kadar pembe akıntı dedim herhalde regl olucam ama hala bekliyorum şuan temiz hiçbirsey yok ama sol kasığım hala atıyor
Adetin 2 3 günü git evt canım. Bende saydığın tüm testleri yaptım rahim filmi istemediler. Ben söyledim onada adetim bitmişti doktor da doluydu kaldıİlk gittigimde duphaston sonrasında adet görünce klomen verdi. Fakat klomeni 3. Günü kesmek zorunda kaldık görme bozukluğu yaptı bendehalada seyrek şekilde devam ediyor. İşte klomenlede olmayınca tekrar duphaston içtim bu ay. Adet olmazsan gebesin olursan 2-3-4. Günlerinden bir gün gel dedi. Adet başlayınca gidicem o zaman bu rahim içi testinide konuşurum. Sayende bir şey daha öğrenmiş oldum:) Biz kan tesleri hormon testi işte eşime sperm kalite testi falan yaptırdık sadece daha doğrusu doktor yeterli dedi bunlar. Bilemedim acaba doktor mu değiştirsem:/
Biraz daha araştırmak lazım o zaman bakalımValla canım ben onu duydum ama tavsiye eden de var etmeyen de.. Bende vaz geçtim
Şimdi baktım yine lekelenme var büyük ihtimal regl olucamİnşallah hamilesindir canım. Yumurtlama gününü biliyor musun. Yerleşme kanaması olmuş olabilir
Canım bende öyle oldum.Bata yanlış hatırlamıyorsam 5 kala.çok az kırmızı leke geldi sonra kahverengi lekeye dönüştü.Aradan 3 gün geçtikten sonra regl geldi.Aradaki o 3 gün hiç bişe gelmemişti temizdi.yerleşme sanıp beta baktırdım negatif çıkmıştıŞimdi baktım yine lekelenme var büyük ihtimal regl olucam
Evet bende olucam belli zaten sancilardan bide yüzümde bir sivilce çıkmıştıCanım bende öyle oldum.Bata yanlış hatırlamıyorsam 5 kala.çok az kırmızı leke geldi sonra kahverengi lekeye dönüştü.Aradan 3 gün geçtikten sonra regl geldi.Aradaki o 3 gün hiç bişe gelmemişti temizdi.yerleşme sanıp beta baktırdım negatif çıkmıştı
Biraz stres yapıp gebelik beklediğimiz için hormonlarda düzgün çalışmıyor.O sebeple böyle ya erkenden geliyor ya geç kalıyor regl.Bizde herşeyi gebeliğe yoruyoruzEvet bende olucam belli zaten sancilardan bide yüzümde bir sivilce çıkmıştı
Off çok pahalıymış test ama artık vereceğiz napalım yeterki sağlıklı ve hayırlı bir bebişimiz olsun:)) femarayı bilmiyorum ama doktora bir daha klomen asla kullanmam dediğimde başka birşey deneriz gerekirse demişti. Muhtemelen gittigimde klomen yerine femara yazar zaten diye düşünüyorum.Adetin 2 3 günü git evt canım. Bende saydığın tüm testleri yaptım rahim filmi istemediler. Ben söyledim onada adetim bitmişti doktor da doluydu kaldı
Şimdi Bi daha gidicem çektirmek için. Burda 1200 TL falan anestezi siz. Klomen yan etki yaptı ise femara kullan tabi doktora danışarak. Bende klomen den memnun değildim bende işe pek yaramadı femara istiyorum dedim tmm dedi yazdı. Hem femara daha iyi bir ilaç işlev olarak
Tabi daha pahalı klomen 40 50 TL falan femara 150 TL ama 3 ay gidiyor femara
Evt pahalı canım. Femara da klomen gibi yumurta geliştiriyor canım aynı tür ilaçOff çok pahalıymış test ama artık vereceğiz napalım yeterki sağlıklı ve hayırlı bir bebişimiz olsun:)) femarayı bilmiyorum ama doktora bir daha klomen asla kullanmam dediğimde başka birşey deneriz gerekirse demişti. Muhtemelen gittigimde klomen yerine femara yazar zaten diye düşünüyorum.
3 ay önceKimyasalı ne zaman geçirdiniz
İns rabbim yüzünü güldürür canımAyy ne güzel negatiften pozitife dönenlerdensiniz 4 gün kala bende test yaptim negatif cıktı bi ihtimal bekliyorum adetime 2 gün var çatlatma iğnesi klomen falanda kullanmıştım bu ay bakalım
Kan verdim canım pozitif çıktı .yarın doktora randevum var bakalım ins sağlıklı ilerler bu sefer dua edinNaptın canım kayboldun
Ya yine kesildi mide bulantım da var bugün gidip beta hcg değerine baktircamBiraz stres yapıp gebelik beklediğimiz için hormonlarda düzgün çalışmıyor.O sebeple böyle ya erkenden geliyor ya geç kalıyor regl.Bizde herşeyi gebeliğe yoruyoruzama yine de kaset test yap istersen için rahatlasın.Ben kanda daha garanti çıktığı için beta baktırmıştım.
Bak canım yanlış bilgi vermek istemem ama yaşadıklarımı yazicam benide kimse yargilamasin isteyen dener istemeyen denemez ins faydam olur. Ben kimyasal geçirdiğim ay arkadaşım bana sıcak su buharı yap dedi ısrarla kendisi denemiş zamanında benden yaşça büyük 2 çocuğu var.nasil olacak bu dedim bir kovaya oturabilecgin sıcaklıkta su seni yakmicak ama ılık da olmucak ve içine bir parmak vikis bildiğimiz çıkış Aycan üzerine yarım saat oturcan ve beline battaniye alcam bacaklarına kadar ortcen dışarıdan soğuk gelmeyecek usutmucen yani onu yaparken bunu ne zaman kadar yapcam dedim yumurtlama zamanına kadar yap dedi bende umudum yoktu ama zarar gelmez dedim yaptım ve ben bunu yaparken internetten süt ve maydonoz buharıni okudum onunda denedim bir kaç gün sıcak su buharı bir kaç gün sütlü maydonoz buharı denedim.sutlu maydonoz buharı nasıl yaptım onunda anlatayım 1 kilo süt bir demet yıkanmış maydonoz bir çay kaşığı karabiber bir tencerede kaynattim kovaya aldım oturabilecgin sıcaklık olunca vikis attım bir parmak içine ve üzerine oturdum belimden assagiya battaniye sardım 30 dk oturdum ilişki yaşadım sonrasında .yumurtlamaya kadar yaptım bunları sonrasında hiç yapmadım zarar veriyormuş çünkü yumurtalara.ve ben hamile kaldım beklemiyordum sonra kimyasal oldu neyse.ben bu geçtiğimiz adetimde 3 gün yakı yapıştırdım adetim bitince çıkardım sonra hemen sıcak su buharı ve süt ve maydonoz buharı yaptım 5 gün falan yaptım çünkü geçen ay ben ovulasyon kullanmadım yakı da yapıştırdım için yumurtlamam erken olur diye riske atmadım sizin anlicaniz adetten bittik sonra 5 gün yaptım bıraktım ve ben adetten sonra 1 gün boş 1 gün dolu gün aşırı iliski yaptım ilişki yaptıktan sonra da bir tampon bezine bir çay kaşığı fazla değil vikis koydum vajinamda iceri koydum ama tampoz bez içeri kaçmasın diye fazla iteklemedim bunu ilişki yaşadığım günler 2 defa yaptım yattım sabahları duş aldım bu arada bir de bunu da yumurtlamadan önce yapmaya özen gösterdim yumurtaya zarar veriyormuş bunu da arkadaşım demişti yaptım .ve gün aşırı iliskiye devam ettim umudum yoktu bu ay gene ama hamile kaldım şükürler olsu.bu yaptığım şey enfeksiyon varsa iltihab varsa onu sokuyomus bende biraz vardı o yüzdende hamilegim zorlasiyordu kızlar ben bunları yaptım sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplarım .Kızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor
Ne kadar açıklayıcı yazmışsın canım teşekkür ederim kavuşmuşsun mucizene rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim gibi bekleyen herkese inşallahBak canım yanlış bilgi vermek istemem ama yaşadıklarımı yazicam benide kimse yargilamasin isteyen dener istemeyen denemez ins faydam olur. Ben kimyasal geçirdiğim ay arkadaşım bana sıcak su buharı yap dedi ısrarla kendisi denemiş zamanında benden yaşça büyük 2 çocuğu var.nasil olacak bu dedim bir kovaya oturabilecgin sıcaklıkta su seni yakmicak ama ılık da olmucak ve içine bir parmak vikis bildiğimiz çıkış Aycan üzerine yarım saat oturcan ve beline battaniye alcam bacaklarına kadar ortcen dışarıdan soğuk gelmeyecek usutmucen yani onu yaparken bunu ne zaman kadar yapcam dedim yumurtlama zamanına kadar yap dedi bende umudum yoktu ama zarar gelmez dedim yaptım ve ben bunu yaparken internetten süt ve maydonoz buharıni okudum onunda denedim bir kaç gün sıcak su buharı bir kaç gün sütlü maydonoz buharı denedim.sutlu maydonoz buharı nasıl yaptım onunda anlatayım 1 kilo süt bir demet yıkanmış maydonoz bir çay kaşığı karabiber bir tencerede kaynattim kovaya aldım oturabilecgin sıcaklık olunca vikis attım bir parmak içine ve üzerine oturdum belimden assagiya battaniye sardım 30 dk oturdum ilişki yaşadım sonrasında .yumurtlamaya kadar yaptım bunları sonrasında hiç yapmadım zarar veriyormuş çünkü yumurtalara.ve ben hamile kaldım beklemiyordum sonra kimyasal oldu neyse.ben bu geçtiğimiz adetimde 3 gün yakı yapıştırdım adetim bitince çıkardım sonra hemen sıcak su buharı ve süt ve maydonoz buharı yaptım 5 gün falan yaptım çünkü geçen ay ben ovulasyon kullanmadım yakı da yapıştırdım için yumurtlamam erken olur diye riske atmadım sizin anlicaniz adetten bittik sonra 5 gün yaptım bıraktım ve ben adetten sonra 1 gün boş 1 gün dolu gün aşırı iliski yaptım ilişki yaptıktan sonra da bir tampon bezine bir çay kaşığı fazla değil vikis koydum vajinamda iceri koydum ama tampoz bez içeri kaçmasın diye fazla iteklemedim bunu ilişki yaşadığım günler 2 defa yaptım yattım sabahları duş aldım bu arada bir de bunu da yumurtlamadan önce yapmaya özen gösterdim yumurtaya zarar veriyormuş bunu da arkadaşım demişti yaptım .ve gün aşırı iliskiye devam ettim umudum yoktu bu ay gene ama hamile kaldım şükürler olsu.bu yaptığım şey enfeksiyon varsa iltihab varsa onu sokuyomus bende biraz vardı o yüzdende hamilegim zorlasiyordu kızlar ben bunları yaptım sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplarım .
Hayırlı olsun gözün aydın canım kaç çıktı değerinKan verdim canım pozitif çıktı .yarın doktora randevum var bakalım ins sağlıklı ilerler bu sefer dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?