Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23 Eylül canım
Ahhhh kuzum aynı tarih
Öyle düşünme lütfen belki vardır bu his de bir belirti olabilir sakın böyle düşünme Ovülasyon kullanıyorsan eğer takibini yap regl tarihine kadar bak mesela ben şimdi yaptım ama sıvı alımına dikkat etmedim yaparken kahve içtim düşün hatta atıyorum

Eklentiler

• AEF4C536-B802-410F-B9D9-C25C77A7B490.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık
Selam canım hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin arkadaşlar benimde 23 bakalım ne olacak bekliyorum 6 gün kala erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi çıktı ama yalancı diyorlar erken gebelik testlerine bakalım ne olacak

Canım benim ovü testim silik ben de bugün yapmıştım. Senin baya koyu hcg ne zaman yapacaksın? Sanki gebelik var gibi geldi bana

Ovülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak

Eklentiler

• 8C5EAC6C-907D-440D-B898-175274476060.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim ovü testim silik ben de bugün yapmıştım. Senin baya koyu hcg ne zaman yapacaksın? Sanki gebelik var gibi geldi bana
Bu da son hali sıvı alımına dikkat etsem sanırım bir tık daha koyu olucak kuzum benim regl tarihim 23 Eylül 22 sinde yapmayı düşünüyorum açıkçası

Eklentiler

• 3F59EA21-1392-4C06-AB75-E94CF22C0C08.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
Ovülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
Valla eğer ikinci yumurtlama değilse gebelikten dolayı olma ihtimali de yüksek. Yarın da yap bakalım yine daha da pik yapacak mı

Yok canım ben hatta hiç ovulosyon testi kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama bekleyeceğim bakalım belki pazartesi yaparım normal test ama senin çift çıkmış ya bayağı kırmızı hamile olma ihtimalin var canım öyle yaziolar hep bu ovi testlerine adetine yakın koyu olunursa hamiş oluyor muşsun sende de insAllah vardır canım ya

Kuzum inşallah hepimiz hamiş olalım ya

Bak canım bu

Bat 19 eylül bende katılabilir miyim ? )
Seninle aynıyız canim haber varmi bende gelen giden yok belirti de yok iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bekliyorum öyle
Bende bittiğinden beri ovu testi yapıyorum belki pik görürüm diye
Su pik olayını bir türlü çözemedim bilmediğim ne kadar çok şey varmış ovulasyon gebe kalmanın yüksek olduğu günler onda okeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…