- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kuzum öyle düşünme ne zaman regl tarihinKızlar zaman geçmiyor ya napıcaz böyle..ve içimde iyi bir his yok, kendimi olumsuza mı hazırlıyorum malum mu oluyor bilmiyorum
23 Eylül canımKuzum öyle düşünme ne zaman regl tarihin
Ahhhh kuzum aynı tarih23 Eylül canım
Selam canım hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin arkadaşlar benimde 23 bakalım ne olacak bekliyorum 6 gün kala erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi çıktı ama yalancı diyorlar erken gebelik testlerine bakalım ne olacakKızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık
Benimde 23 canım insAllah guzel haberler alırız hep birlikteBenim de bat 23 eylül heyecanla bekliyorum 2 aydır deniyoruz hadi bakalımmm gelsin hamişleeer
Canım benim ovü testim silik ben de bugün yapmıştım. Senin baya koyu hcg ne zaman yapacaksın? Sanki gebelik var gibi geldi banaAhhhh kuzum aynı tarih
Öyle düşünme lütfen belki vardır bu his de bir belirti olabilir sakın böyle düşünme Ovülasyon kullanıyorsan eğer takibini yap regl tarihine kadar bak mesela ben şimdi yaptım ama sıvı alımına dikkat etmedim yaparken kahve içtim düşün hatta atıyorum
Ovülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bakSelam canım hakkımızda hayırlısı olsun artık hepimizin arkadaşlar benimde 23 bakalım ne olacak bekliyorum 6 gün kala erken gebelik yaptım hayalet bir çizgi çıktı ama yalancı diyorlar erken gebelik testlerine bakalım ne olacak
Bu da son hali sıvı alımına dikkat etsem sanırım bir tık daha koyu olucak kuzum benim regl tarihim 23 Eylül 22 sinde yapmayı düşünüyorum açıkçasıCanım benim ovü testim silik ben de bugün yapmıştım. Senin baya koyu hcg ne zaman yapacaksın? Sanki gebelik var gibi geldi bana
Valla eğer ikinci yumurtlama değilse gebelikten dolayı olma ihtimali de yüksek. Yarın da yap bakalım yine daha da pik yapacak mıOvülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
Yok canım ben hatta hiç ovulosyon testi kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama bekleyeceğim bakalım belki pazartesi yaparım normal test ama senin çift çıkmış ya bayağı kırmızı hamile olma ihtimalin var canım öyle yaziolar hep bu ovi testlerine adetine yakın koyu olunursa hamiş oluyor muşsun sende de insAllah vardır canım yaOvülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
Valla kuzum yapıyorum mesela bugün de değerlendirdim açıkçası belli olmaz belki yumurtlamadır diye garanti olsunValla eğer ikinci yumurtlama değilse gebelikten dolayı olma ihtimali de yüksek. Yarın da yap bakalım yine daha da pik yapacak mı
Kuzum inşallahYok canım ben hatta hiç ovulosyon testi kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum ama bekleyeceğim bakalım belki pazartesi yaparım normal test ama senin çift çıkmış ya bayağı kırmızı hamile olma ihtimalin var canım öyle yaziolar hep bu ovi testlerine adetine yakın koyu olunursa hamiş oluyor muşsun sende de insAllah vardır canım ya
Ovülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
Ovülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
Bak canım buOvülasyon testi varsa kullansana canım t çizgisi koyu çıkması lazım bak ben biraz önce yaptım sıvı alımına dikkat etmedim bile hatta bak
İnsAllah canımKuzum inşallahhepimiz hamiş olalım ya
Kuzum bu Ovülasyon testi mi
Hayir erken gebelik testi canım bu 6 gün kalaKuzum bu Ovülasyon testi mi
Seninle aynıyız canim haber varmi bende gelen giden yok belirti de yok iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bekliyorum öyleBat 19 eylül bende katılabilir miyim ?)
Su pik olayını bir türlü çözemedim bilmediğim ne kadar çok şey varmış ovulasyon gebe kalmanın yüksek olduğu günler onda okeyimBende bittiğinden beri ovu testi yapıyorum belki pik görürüm diye
Kuzum ne kadar sürede çıktı
1 saat sonra felan di canım ya hemen çıkmadıKuzum ne kadar sürede çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?