- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Aynı endise bende de var.Cok iyi anlıyorum seniKuzum böyle negatif çıkacak diye öyle endişeliyim ki yıkım olur bu ay yine
Kuzum sabah test yaptım reglime 4 gün kaldı negatif çıktı erken gebelik testi yapmadımAynı endise bende de var.Cok iyi anlıyorum seniDiyecek hicbir lafım yok bekleyip göreceğiz
Ben de sıvıya dikkat etmedim. Sabah yarım litre su içtim. Bi o kadar da portakal suyu. Ovulasyon bu şekilde. Bat 23 eylül. Böyle olunca ümit var mı demek?Ahhhh kuzum aynı tarih
Öyle düşünme lütfen belki vardır bu his de bir belirti olabilir sakın böyle düşünme Ovülasyon kullanıyorsan eğer takibini yap regl tarihine kadar bak mesela ben şimdi yaptım ama sıvı alımına dikkat etmedim yaparken kahve içtim düşün hatta atıyorum
Daha zaman var canım herkesin kaset testte bu kadar erken çıkmıyor. Demekki iğne etkisi tamamen kayboldu bunu görmüş olduk en azındanKuzum sabah test yaptım reglime 4 gün kaldı negatif çıktı erken gebelik testi yapmadım
Bunu ilk defa duydum öyle mi oluyormuş benim de tam tersi bugun adet günüm ama beyaz akıntı var başka hiç bir ağrı sızı da yok bi hafta öncesi kasık ağrım vardi pms den dolayi beklemedeyizKızlar adete 1 hafta hafta kala filan kuruluk başlıyorsa gebelik yok demek dimi malesef benim hayaller yarim kaldı sanırım kuruluk başladı bende hiç akintim yok sadece göğüs sızlamam var
Vas bende forumda okudum yanlış bilgi vermek istemem ama öyle oluyor kuruluk baslayinca adet yaklaşırmış yazıyordu herkez çok kesin yazmisBunu ilk defa duydum öyle mi oluyormuş benim de tam tersi bugun adet günüm ama beyaz akıntı var başka hiç bir ağrı sızı da yok bi hafta öncesi kasık ağrım vardi pms den dolay
O zaman siz bugünü de degerlendirin bence yumurtladınız mi bilemedimKuzum sabah test yaptım reglime 4 gün kaldı negatif çıktı erken gebelik testi yapmadım
Resmen hiç bisey bilmiyormuşm kuru kuruya yaşıyormuşum hayatı buraya girince anladim canimVas bende forumda okudum yanlış bilgi vermek istemem ama öyle oluyor kuruluk baslayinca adet yaklaşırmış yazıyordu herkez çok kesin yazmis
Elbette bide dikkat etmemişsin dikkat etmiş halini düşünBen de sıvıya dikkat etmedim. Sabah yarım litre su içtim. Bi o kadar da portakal suyu. Ovulasyon bu şekilde. Bat 23 eylül. Böyle olunca ümit var mı demek?
İğne derken kuzumDaha zaman var canım herkesin kaset testte bu kadar erken çıkmıyor. Demekki iğne etkisi tamamen kayboldu bunu görmüş olduk en azından
Benim akıntım var ama hayırlısıVas bende forumda okudum yanlış bilgi vermek istemem ama öyle oluyor kuruluk baslayinca adet yaklaşırmış yazıyordu herkez çok kesin yazmis
Değerlendirildi bakalım kuzum yaO zaman siz bugünü de degerlendirin bence yumurtladınız mi bilemedim
Ay karıştırdım tatlım ya ben seni de çatlatma iğnesi oldun gibi eklemişim aklıma sorryİğne derken kuzum
Aynen ya yakında fahri kadın doğumcu olucaz az kaldıResmen hiç bisey bilmiyormuşm kuru kuruya yaşıyormuşum hayatı buraya girince anladim canim
Bence biraz daha bekleyin burda okumuştum beta negatif olup üç gün sonra pozitif olan çok var inşallah bebiş vardır insallahBugün de tamamen akıntı kesilince acaba ikinci yumurtlama mıdır diye düşünüp değerlendiriyim dedim.ilişkiden sonra idrar yaprken kahve telvesi gibi akıntı geldi ama şu an o da bitti kesildi
Gerçekten mi öyle olabiliyomuymuş.Tamam o zaman ben bekliyim bat 23üydü o güne kadarBence biraz daha bekleyin burda okumuştum beta negatif olup üç gün sonra pozitif olan çok var inşallah bebiş vardır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?