Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar size bişey sorabilirmyim ensen adetim Ağustos’un 20 de adet oldum Çakırı kökü suyu kullandım çok yariıma çıktı deniyim dedim içince kasımlarım hareketleniyordu normalde adet düzensizliğim var ama bişey kullanınca mutlaka adet olurum Eylül’ün 14 de kan verdim devlete hastaneye gitmiştim hormonlarıma batırmak için 3 yıl evliyim 8 ay önce bi gebelik yaşadım kalbi durdu kürtaj oldum doğal yolla gebe kalmıştım uzatmışım şimdi 1 haftadır adet ağrım çok ağırı var ama hala adet olmadım dün ağrım yine vardı hiç geçmedi afedersiniz lava boya gittim şeffaf akıntı yapışkan geldi ama hala adet gelmedi az az akıntım tek var ama ağrım var 18 yada 20 sinde adet olmamlazım bu günde geçti adet olmadım kan vermiştim 13 de negatıfti

Kızlar adete 1 hafta hafta kala filan kuruluk başlıyorsa gebelik yok demek dimi malesef benim hayaller yarim kaldı sanırım kuruluk başladı bende hiç akintim yok sadece göğüs sızlamam var

Ben de sıvıya dikkat etmedim. Sabah yarım litre su içtim. Bi o kadar da portakal suyu. Ovulasyon bu şekilde. Bat 23 eylül. Böyle olunca ümit var mı demek?

Eklentiler

• 5FB7B28D-09A2-4615-88E1-D9C9CA5EB3C1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar adete 1 hafta hafta kala filan kuruluk başlıyorsa gebelik yok demek dimi malesef benim hayaller yarim kaldı sanırım kuruluk başladı bende hiç akintim yok sadece göğüs sızlamam var
Bunu ilk defa duydum öyle mi oluyormuş benim de tam tersi bugun adet günüm ama beyaz akıntı var başka hiç bir ağrı sızı da yok bi hafta öncesi kasık ağrım vardi pms den dolayi beklemedeyiz

Bunu ilk defa duydum öyle mi oluyormuş benim de tam tersi bugun adet günüm ama beyaz akıntı var başka hiç bir ağrı sızı da yok bi hafta öncesi kasık ağrım vardi pms den dolay
Vas bende forumda okudum yanlış bilgi vermek istemem ama öyle oluyor kuruluk baslayinca adet yaklaşırmış yazıyordu herkez çok kesin yazmis

Vas bende forumda okudum yanlış bilgi vermek istemem ama öyle oluyor kuruluk baslayinca adet yaklaşırmış yazıyordu herkez çok kesin yazmis
Resmen hiç bisey bilmiyormuşm kuru kuruya yaşıyormuşum hayatı buraya girince anladim canim

Kızlar merhaba ben sizlere bişe danışmak istiyorum.Dün regli oldum yazmıştım size ancak başıma şöyle bir şey geldi.Sabah idrarımı yaptıktan sonra peçeteye az miktar açık renkli kan geldi ama öyle damla şeklinde diil bata 5gün vardı bende regli oldum erkenden sandım.Aradan 3 saat geçti tekrr wc gittm baktım hafif kahverengi akıntı kan fln yok.kuzenim kadın doğum hemşiresi ona sordum yerleşme öyle olmaz ama yine de beta ver emin olalım dedi.Gittim beta baktırdım.Aradım sonuç negatif dediler bende gidip almadım.dün geceden beri ne kan ne kahverengi akıntım yok tamamen kesildi.Böyle bişe yaşayan var mı?

Bugün de tamamen akıntı kesilince acaba ikinci yumurtlama mıdır diye düşünüp değerlendiriyim dedim.ilişkiden sonra idrar yaprken kahve telvesi gibi akıntı geldi ama şu an o da bitti kesildi

Bugün de tamamen akıntı kesilince acaba ikinci yumurtlama mıdır diye düşünüp değerlendiriyim dedim.ilişkiden sonra idrar yaprken kahve telvesi gibi akıntı geldi ama şu an o da bitti kesildi
Bence biraz daha bekleyin burda okumuştum beta negatif olup üç gün sonra pozitif olan çok var inşallah bebiş vardır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…