Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

merhaba bende aranıza katılayım 7 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım 2 yıl önce çok kez ovu testi kullandım olmadı. şimdi bu ay kullandım tekrar bakalım ne çıkacak. adet tarihi 31 ağustos

Ben de katıldım aranıza kızlarr Bat 31 ağustos-1 eylül. Hiç belirtim yok beklemedeyim. Sanki günler hiç geçmiyor

Bilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur

Benimde kasıkta Ağrı oluyor ama sanırım psikolojik çünkü daha 2 dpo İnşallah bebişiniz vardırr
Bilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur

Benim de Dpo 6 henüz hiçbir belirti yok geçen ay Dpo 10 da belirtiler olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak

Bende akıntı var. Sarı akıntı oluyo. 2 gün önce çok oldu. Dün yoktu. Bugün yine başladı. Geçen ay kimyasal yaşadığımda da sarı akıntı olmuştu.

Benim akıntı hiç kesilmedi yani hiç kuruluk yok yumurtlamadan beri merak ettim

yunurtlama sonrası progrsteron salgılanır o hormonla alakalı öyle belirtiler yaşabiliyoruz . allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…