O zaman gebelik yoksa yaşanan ilişkiden gelen kanamayı da ona bağlamamak lazım. Geleceği varmış denk gelmiş diyelim endişelenmeHayır sadece idrar testi yaptım negatifti
Bugün dpo 8 di test yaptım negatif 2 gün sonra tekrar yaparım kesinDpo 4 benim yarın dpo 5 inşallah. Henüz bariz farklı bir belirtim yok
Kuzum dpo 12’den önce yapma kendini strese sokmaBugün dpo 8 di test yaptım negatif 2 gün sonra tekrar yaparım kesin
Elimde çok test olunca galiba duramadımKuzum dpo 12’den önce yapma kendini strese sokma
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsın benim galiba dpo 1 yapay zekaya sordum öyle dediDpo 4 benim yarın dpo 5 inşallah. Henüz bariz farklı bir belirtim yok
Hoşgeldin canım, inşallah gönlüne olsun herşeymerhaba bende aranıza katılayım 7 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım 2 yıl önce çok kez ovu testi kullandım olmadı. şimdi bu ay kullandım tekrar bakalım ne çıkacak. adet tarihi 31 ağustos
Bilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur
İnşallah istediğin gibi olur canım evet günler geçmiyor gibi oluyor bugünlerdeBen de katıldım aranıza kızlarrBat 31 ağustos-1 eylül. Hiç belirtim yok beklemedeyim. Sanki günler hiç geçmiyor
Benimde DPO 4 Chatgbt ye göreBenimde kasıkta Ağrı oluyor ama sanırım psikolojik çünkü daha 2 dpo İnşallah bebişiniz vardırr
İnşallah güzel haberleri alırızBenimde DPO 4 Chatgbt ye göre
sağlıkla gelsin bebişler
yunurtlama sonrası progrsteron salgılanır o hormonla alakalı öyle belirtiler yaşabiliyoruz . allah gönlüne göre versinBilmiyorum psikolojik mi ama yumurtlamadan sonra ki günden beridir bel ve sırt ağrım var çok fazla olmasa da arada bir akıntı oluyor inşallah bebişim geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?