Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Kızlar ben 1 Eylül de kan verdim sağlık ocagindan bütün kanlar çıktı beta çıkmadı tekrar verilmesi gerekiyor dedi . 3 Eylül de verdim şimdi sonuç böyle 2 tane aynı tarih gözüküyor acaba bir tanesi önceki mi anlamadım sizin başınıza gelen varmı ?

Biri 3 Eylül biri 4 Eylül sonucu olabilir mi

Canım seni takip ediyordum, güzel sonuçlar aldın mı? Ben de gecikmedeyim merak ediyorum çok, allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin inşallah Salı günü beta hcg 70 çıktı yarın doktor randevum var onu bekliyorum umarım artmıştır. Siz ne durumdasınız

bend3 ayni sekilde test falan yapmayacagim randevumu aldim tahmini reglimin 2.gunune, olsam da olmasam da bu ay gideceğim ertelemeyecegim artik
Bencede git bi canım bende gidicem yumurta takibi yaptırmak istiyorum olgulaşmasından şüpheliyim kendimce

Bencede git bi canım bende gidicem yumurta takibi yaptırmak istiyorum olgulaşmasından şüpheliyim kendimce
ben temmuzda ondan suphelendim cunku ovulasyon testim tam pik gormeden dusmeye basladi ama bu ay tam piki gördüm dedigin gibi yeterince buyumuyor olabilir bazi aylar bende her seye tam baktiricam sirf ertelememek icin hemen aldim hsg yumurta takibi tupler tahliler ne gerekiyorsa bu ay da hamile kalmazsam baktiracagim

Çok iyi düşünmüşsün canım tedbir bizden takdir Allahtan en azından kafadaki düşüncelerde gider. Nasibimizin peşinden koşmamız gerekiyor demekki Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun Allah sabrını veriyor gerçekten şöyle uğraşmak bile bi heyecanlı bi umutlu

gercekten oyle bazen nasibin sana gelmez sen nasibinin peşinden kosarsin bizlerde pesinden kosan taraftayiz insallah emeklerimiz guzel sonuclar getirir bu ay guzel haberler aliriz

Kızlar benim adetim de 4 gün geçti pek bir belirti yok bazen gögüs hassasiyeti oluyor ama bugün biraz ağır temizlik yaptım perde yıkadım cam sildim birazcık kahverengi leke gelmiş sizce adetim mi sökmüştür yoksa başka türlü ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…