- 17 Mart 2023
- 166
- 26
- 28
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün var aramızda bende 13Selam kızlar, benim de 1 eylül bat. 14 ağustos pik gördüm bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısı![]()
pozitif görürürz inşallahBir gün var aramızda bende 13
İnşallah siz geçince mi test yapacaksınızpozitif görürürz inşallah![]()
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acabaİnşallah siz geçince mi test yapacaksınız
Koruma böyle güzel çift çizgi olmaz galibaay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba
Merhaba çok sevindim sizin adınıza sarısı bana ve tüm istiyenlere olsun inşallahkızlar ya ben dün akşam 8 gibi test yaptım o zaman da çok silik görmüş gibiydim sabah yine baktım çizgi bariz belli ama kuruma çizgisi midir bu nedir aydınlatır mısınız beniEki Görüntüle 3634198
Testin markası nedir canım inşallah kuruma değildir.ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba
dün yaptım erken gebelik inş kuruma değildir uzaktan göz kırpmıştırMerhaba çok sevindim sizin adınıza sarısı bana ve tüm istiyenlere olsun inşallah
Benim yumurtalama da pik gördüğüm gün 14 ağustostu sanırım aynı gün erken gebelik testi mi yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz dün yaptığımda negatif çıkmıştı çok erken gösterir mi acaba![]()
prodoctor böyle yazılıyo sanırımTestin markası nedir canım inşallah kuruma değildir.![]()
Acaba ilişkiden kaç gün sonra veya yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testidün yaptım erken gebelik inş kuruma değildir uzaktan göz kırpm
yumurtlamadan 9 gün sonra yaptım 13-14-15 ağustosu değerlendirmiştik 14 pikti ovulasyondaAcaba ilişkiden kaç gün sonra veya yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi![]()
genelde doğru sonuç veriyor diye okudum hep İnşallahprodoctor böyle yazılıyo sanırım
Dpo 6. Akıntım yeni başladı bel ve kasık ağrım var sızlıyor regl olacak gibi. Sıcak basması yaşıyorum ve hiç çıkmayan sivilcem çıktı tabi düşünmekten olabilirbat 1 Eylül
dpo 5 ama sürekli uyku halindeyim bende anlamadım gitti![]()