• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Selam kızlar, benim de 1 eylül bat. 14 ağustos pik gördüm bakalım inşallah bu sefer olur hayırlısı 🌸🥹

kızlar ya ben dün akşam 8 gibi test yaptım o zaman da çok silik görmüş gibiydim sabah yine baktım çizgi bariz belli ama kuruma çizgisi midir bu nedir aydınlatır mısınız beni 🥹
IMG_6682.webp

İnşallah siz geçince mi test yapacaksınız
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba

Eklentiler

• IMG_6682.webp
    IMG_6682.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 74
ay dün yaptım ekledim hatta fotoğrafını. adetime 6-7 gün var dün yaptığımda da sanki hayalet bi çizgi gördüm sabah baktığımda fotoğraftaki gibiydi ya bilemedim kuruma mı acaba

kızlar ya ben dün akşam 8 gibi test yaptım o zaman da çok silik görmüş gibiydim sabah yine baktım çizgi bariz belli ama kuruma çizgisi midir bu nedir aydınlatır mısınız beni 🥹Eki Görüntüle 3634198
Merhaba çok sevindim sizin adınıza sarısı bana ve tüm istiyenlere olsun inşallah 😍🥹
Benim yumurtalama da pik gördüğüm gün 14 ağustostu sanırım aynı gün erken gebelik testi mi yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz dün yaptığımda negatif çıkmıştı çok erken gösterir mi acaba 😊

Testin markası nedir canım inşallah kuruma değildir.🌸

Merhaba çok sevindim sizin adınıza sarısı bana ve tüm istiyenlere olsun inşallah 😍🥹
Benim yumurtalama da pik gördüğüm gün 14 ağustostu sanırım aynı gün erken gebelik testi mi yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz dün yaptığımda negatif çıkmıştı çok erken gösterir mi acaba 😊
dün yaptım erken gebelik inş kuruma değildir uzaktan göz kırpmıştır 🥹

Dpo 6. Akıntım yeni başladı bel ve kasık ağrım var sızlıyor regl olacak gibi. Sıcak basması yaşıyorum ve hiç çıkmayan sivilcem çıktı tabi düşünmekten olabilir 😅 bat 1 Eylül

Kızlar selam herkese benimde çatlatma 12 Ağustos aşılamam da 14 ağustosta oldu aşılamadan beri aşırı kasık bel ağrısı çektim ama hafifliyor gitgide ara ara oluyor sadece. Reglye 5 6 gün var daha ama beklemek çok zor gerçekten umarım bu ay sonu hepimiz pozitifleri görürüz 😍

Back
X