• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Merhabalar benim de bat 1 Eylül . Bu ay geçen aydan farklı olarak yumurtlama zamanımdan sonra göbekten kasığa kadar bir göbek çizgim oluştu . Biliyorum çok erken bu çzigi için ama geçen ay olmayan çizgi bu ay neden var . Bu bir belirti olabilir mi sizce
Merhabalar ya ben de bir iki gündür görüyorum o çizgiyi eskiden yoktu ama ne kadar süredir orada bilmiyorum bir iki gündür gördüm çizgiyi. Göbekten başlayıp kasıktan aşağıya doğru inen dik kahverengi çizgi. Dünkü beta 1.85 çıktı bakalım inşAllah artış gösterir bat 31 ağustos-1 eylül

Aminn ağrı falan varmı sizde benim sadece sol tarafımda ara ara hafif batmamı diyeyim yanma mı dıyeyım öyle bırsey oluyo
Aynen benimde 3 gündür falan öyle. Adet sancısı desem bu kadar erkenden ağrı başlamazdı. İnşallah gebeliktir🤲🏻

Merhabalar ya ben de bir iki gündür görüyorum o çizgiyi eskiden yoktu ama ne kadar süredir orada bilmiyorum bir iki gündür gördüm çizgiyi. Göbekten başlayıp kasıktan aşağıya doğru inen dik kahverengi çizgi. Dünkü beta 1.85 çıktı bakalım inşAllah artış gösterir bat 31 ağustos-1 eylül
1,85 artabilir bir değer kuzum, bence cumartesi testini tekrarla💕 O bahsettiğin çizgi için de burda gebelik belirtisi olan birçok kadın okudum inşallah öyledir seninde 🌸

1,85 artabilir bir değer kuzum, bence cumartesi testini tekrarla💕 O bahsettiğin çizgi için de burda gebelik belirtisi olan birçok kadın okudum inşallah öyledir seninde 🌸
Amin inşAllah yani negatif değer olması üzdü ama 2 aydır <0.6 dışında bir değerle karşılaşmamıştım bu sebeple beni de sevindirdi bir tarafım umutlu bir tarafım üzgün ✨ eğer hcg artarsa bu çizgiye hcg nin +1 olarak yükselme eğilimi diyebiliriz belkiii 🤩 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🩷

Amin inşAllah yani negatif değer olması üzdü ama 2 aydır <0.6 dışında bir değerle karşılaşmamıştım bu sebeple beni de sevindirdi bir tarafım umutlu bir tarafım üzgün ✨ eğer hcg artarsa bu çizgiye hcg nin +1 olarak yükselme eğilimi diyebiliriz belkiii 🤩 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🩷
Bence artacak değerin🥰 Ama 2 gün sabretmeni tavsiye ederim. Cumartesiden önce test yapma canım. Moral bozmaya gerek yok. Varsa her türlü çıkacak erkenden yapıp can sıkmayalım🫶🏻💕

Bence artacak değerin🥰 Ama 2 gün sabretmeni tavsiye ederim. Cumartesiden önce test yapma canım. Moral bozmaya gerek yok. Varsa her türlü çıkacak erkenden yapıp can sıkmayalım🫶🏻💕
Eşim de aynı fikirde ben de sabredebilirsem bekleyeceğim 🥹 tam bekleyeceğim diyorum gün içinde birden geliyorlar bana 🥲 o anları tutabilirsem cumartesi pazara kadar bekleyeceğim 🩷 çook teşekkür ederim 🥰🥰✨✨

Yarın sabah bir dene istersen🌸 Yada tam gününü bekle daha garanti olur🫶🏻
Yani uygulama ya göre 2 günüm geçiyor ama geçen ayın 30 unda oldum bende yani şöyle anlatayım Mayıs 28 de 7 haftalık bebeğimi kaybettim karnimda kürtaj oldum sonrası 7 hazirana kadar kanama gördüm ve son olarak 30 temmuzda geldi kendiliginden

kızlar ben elendim bu ay

Eklentiler

• IMG_2987.webp
    IMG_2987.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 90
kızlar ben elendim bu ay
Canım inşallah beklediğin haber en yakın zamanda olur..
Bu testte kuruma çizgisi oluşabiliyor mu sonradan ben sabah yaptım çok silikti bekledikçe belirginleşmiş ama gün içerisinde yeniden yaptım başka testte çizgi yoktu

Bu testte kuruma çizgisi oluşabiliyor mu sonradan ben sabah yaptım çok silikti bekledikçe belirginleşmiş ama gün içerisinde yeniden yaptım başka testte çizgi yoktu
canım benimde sabah yaptığım koyulaşmış bu şimdi yeni yaptım deniyim bakalım buda koyulaşçakmı markası labuquick

canım benimde sabah yaptığım koyulaşmış bu şimdi yeni yaptım deniyim bakalım buda koyulaşçakmı markası labuquick
Evet bende sabah bu marka kullandım aşırı belirsizdi acaba kuruma çizgisi mi bilemedim bu marka pek kuruma çizgisi çıkarmıyor diye duymuştum

bak canım sabahkide bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    92,5 KB · Görüntüleme: 86
Back
X