• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

29 pik gösteriyor
Ay sonun da 23 pik sandim bugün de Dr 2 yumurtan görünüyor 23 mm ikisi de dedi kendi çatlar dedi. Ovulasyon testim tam manasıyla koyulasmadi ve eve gelince yaptim yine emin olamayınca sormak istedim çok teşekkür ederim canım 🙏💙

Bat 2 Eylül kızlar dün çizgiyi sadece ben goruyordum. Foto da belli olmuyordu . Bugün biraz belli oluyor çıplak gözle daha net . Pazartesiye kadar kan vermek için bekliyim diyordum. Marka laboquick kaset teset productor de hızlı gebelik testi . Sizce varmı dün çok az olup çizginin bugün artmas beni heyecanlandırdı da .
Eki Görüntüle 3637188 Eki Görüntüle 3637195
Canım hayırlı olsun evet çizgi var görüyorum çok mutlu olduummm :))

Ay sonun da 23 pik sandim bugün de Dr 2 yumurtan görünüyor 23 mm ikisi de dedi kendi çatlar dedi. Ovulasyon testim tam manasıyla koyulasmadi ve eve gelince yaptim yine emin olamayınca sormak istedim çok teşekkür ederim canım 🙏💙
Evet bende gördüm ama kararsız kaldım oluyor öyle hatta ikiz oluyormuş tutarsa 😅

Bat 2 Eylül kızlar dün çizgiyi sadece ben goruyordum. Foto da belli olmuyordu . Bugün biraz belli oluyor çıplak gözle daha net . Pazartesiye kadar kan vermek için bekliyim diyordum. Marka laboquick kaset teset productor de hızlı gebelik testi . Sizce varmı dün çok az olup çizginin bugün artmas beni heyecanlandırdı da .
Eki Görüntüle 3637188 Eki Görüntüle 3637195
İnşallah sen gebesindir canım🙏 dört tane prodoctor yaptım ben aynı böyle çizgiler gittikçe belirgindi ve regl oldum Malesef dün

Benimde ovilasyon 18 idi değerlendirdik adetime 3 gün kaldı hala testlerim negatif ama kasık batması baş ağrısı belirtileri var sanki vwr gibi hissediyorum ama 3 gün olmasına rağmen negatif çıkması beni üzüyor ihtimal var mı acaba
Adet gününe kadar ihtimal var canım , ama ben testle takip etmedim muhtemelen Ovulasyonu kaçırdım yani

Sizin adetinize kaç gün var . İnşallah hamileyizdir gerçekten şu süreç kadar zorlu süreç yokmuş 🥹

Herkese selaaam bu başlığa ilk defa yazıyorum. Bat bugün hala olmadım ama genelde bir gün geciktiği için kritik günüm yarın. hiç test yapmadım. Takvimde görülen ovülasyon tarihinde pik göremedim ama iki günde bir ilişkiye devam ettim. Bakalım ne olacak.

Arkafaslar ben bugunde yaptim hali hazirda 1 gun kaldi ya da günüm bazen 1 2 gun erken oluyor boyle cikti sanirim yok hic koyulasma yok.ayni oranda cikiyor

Eklentiler

• 1000194038.webp
    1000194038.webp
    25 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000194034.webp
    1000194034.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000194031.webp
    1000194031.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000194027.webp
    1000194027.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000194030.webp
    1000194030.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
İnşallah sen gebesindir canım🙏 dört tane prodoctor yaptım ben aynı böyle çizgiler gittikçe belirgindi ve regl oldum Malesef dün
Hadi ya ben 2 3 tane marka denedim hepsinde silik çıktı ama nasip zaten kan verene kadar kimseye demiycem . Anneme dedim o da hani bu tek çizgi dedi 🤣🤣 ona göre kopkoyu olması lazımmış 🤣 inşallah hep beraber güzel haberler alırız ♥️

Adet gününe kadar ihtimal var canım , ama ben testle takip etmedim muhtemelen Ovulasyonu kaçırdım yani
Canım bu hamilelik kimliğini kaldirmak istersen profil resmine tıklayıp hesap detaylarına gir aşağılarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih bölümü var ordaki tarihi sil kaydet duzelir.
Yanlış okumadıysanız bir yorumun da silemediginden bahsetmiştin o yüzden bilgilendirmek istedim yanlış anlamazsan 🌺

Canım bu hamilelik kimliğini kaldirmak istersen profil resmine tıklayıp hesap detaylarına gir aşağılarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih bölümü var ordaki tarihi sil kaydet duzelir.
Yanlış okumadıysanız bir yorumun da silemediginden bahsetmiştin o yüzden bilgilendirmek istedim yanlış anlamazsan 🌺
Denedim ama sıfırla butonu çalışmıyor

Kızlar dpo 9 çıkmadı sizce daha sonra pozitif olma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_9359.webp
    IMG_9359.webp
    18 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9358.webp
    IMG_9358.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_9357.webp
    IMG_9357.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 34