Bence sen bekle hafta sonuna kadar ozaman kesin cikarNeyse çoğu gitti azı kaldı bakalım. Yarın sabahta mi yapsam gebelik testi acaba bilemedim. İğne etkisi 7 günde geçer mi?
Canim bozma moralini daha regl olmadigin surece umut vardir biraz daha sabirli ol .Çok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü batOlsaydı çıkardı demi arkadaşlar
Valla dayanamadm bu sabahta yaptımBence sen bekle hafta sonuna kadar ozaman kesin cikar
Evet ben çizgiyi gördüm. ❤Bide ilk 5 dk dan sonra çıktığı için banada var gibi geldi. Mesela saatler sonra çıksa o adetin yakın olduğuna işaret ediyor. Erken gebelik testinde daha net çıkar sanki. Salıya kadar çok sitrese girmenek için yarın sabah erken gebelik testimi yapsanız acabaSizler ne diyorsunuz kızlarıminşallah damdan cakilmam (
İnsallah daha fazla yormadan güzel Rabbim bizlere de nasip eder. Çok anlamam ama polipin küçük sanırım gebeliğe engel olmaz? Eşin için kür falan denedinizin
ınsallah canım amın, polıp kucuk bıde rahım ust tepe noktasındaymıs. esım ıcın doktor bır takcıye edıcı verdı bende kecıboynuzu kaynatıyorum bırde kecıboynuzu pekmezı fındık cevız falan. ay sonu tekrar baktıracak ınsallah artmıştırİnsallah daha fazla yormadan güzel Rabbim bizlere de nasip eder. Çok anlamam ama polipin küçük sanırım gebeliğe engel olmaz? Eşin için kür falan denediniz mi
Kiz Walla banada var gibi geldiValla dayanamadm bu sabahta yaptımdunkunden daha belirgin sanki ilk beş dk çıkan sonuç. Bence var gibi biseler yaa saliyi bekliyorum kan testi için
Kuzu bata 9 gün var ama 8 gösteriyor uygulama. İgnenin üzerinden 8 gün geçti bı de lh yapim diyorum dün o siliklesti. Bende acaba ikinci bı çatlama mi diye dün afedersiniz mecburiyetten ilişki yaşadım ama canım inanılmaz yandı bildiğin eziyet gibiydi yani olmaz normalde ya bişe var gibi hissediyorum inşallah bebektirKiz Walla banada var gibi geldikac gun war bata unutuyorum surekli
Erken gebelik testim yok ama eşime aldirayim yarın 8 gün kalmış oluyor bata. Çıkar değil mi? Yani normal kasette çıkan onda daha net çıkarEvet ben çizgiyi gördüm. ❤Bide ilk 5 dk dan sonra çıktığı için banada var gibi geldi. Mesela saatler sonra çıksa o adetin yakın olduğuna işaret ediyor. Erken gebelik testinde daha net çıkar sanki. Salıya kadar çok sitrese girmenek için yarın sabah erken gebelik testimi yapsanız acaba
Mesela şuan test beklediği için daha bı koyulasmis ama pembelik var böyle siyahlik gibi kuruma gibi değil ayy çok heyecanlıyım inşallah vardırEvet ben çizgiyi gördüm. ❤Bide ilk 5 dk dan sonra çıktığı için banada var gibi geldi. Mesela saatler sonra çıksa o adetin yakın olduğuna işaret ediyor. Erken gebelik testinde daha net çıkar sanki. Salıya kadar çok sitrese girmenek için yarın sabah erken gebelik testimi yapsanız acaba
Adetin geçtiyse çıkar canım bence hadi inşallah yap bı testHanımlar bana da yardimci olursanız sevinirim temmuz adet sonrası eşim le 2 birliktelik oldu şehir dışında idi ki birlikteligimiz ağustos adetin e son 11 gün kala idi dün adet olmam lazım Di adetim duzenli fakat me gelen ne giden var geç döllenme olabilir mi test yaptım çıkmadı
Kız gene dayanamadım ya ben gene yapıştırdım bı testSabret azcık daha kıız salı test vermeye gidiyoz bişe kalmadı
Fakat çıkar mı ki şuan ilişki den 10gun geçti 14 gün geçmesi lazım yazıyor nette acayip heyecan ve korku yaşıyorumAdetin geçtiyse çıkar canım bence hadi inşallah yap bı test
Ay silik çizgi varKız gene dayanamadım ya ben gene yapıştırdım bı testhobi gibi bişey oldu bu bende yapmazsam isim rast gitmiyo anacm
Ben olsam erken gebelik testi alırdım cumartesi ya da pazar sabahı yapardım . Mesela bazen test yapılır hiç bişey çıkmaz 3 4 saat sonra silik çizgi çıkar ya o yumurtlamanın veya adetin çok yakın olduğunun habercisidir. Ama sizin 5 dk da çıkmış hemen. O yüzden gebelik olduğunu düşündümMesela şuan test beklediği için daha bı koyulasmis ama pembelik var böyle siyahlik gibi kuruma gibi değil ayy çok heyecanlıyım inşallah vardıryarın cuma olmasa yarın giderdim teste ana araya haftasonu gircek yine haftabasini beklicem
Hadi bakalim insallah vardir . Ama bana var gibi geldi. Belirtin war mi? Nasil hissediyorsunKuzu bata 9 gün var ama 8 gösteriyor uygulama. İgnenin üzerinden 8 gün geçti bı de lh yapim diyorum dün o siliklesti. Bende acaba ikinci bı çatlama mi diye dün afedersiniz mecburiyetten ilişki yaşadım ama canım inanılmaz yandı bildiğin eziyet gibiydi yani olmaz normalde ya bişe var gibi hissediyorum inşallah bebektir
Canim bekliceksin bir iki gun sonra tekrar test ins wardirHanımlar bana da yardimci olursanız sevinirim temmuz adet sonrası eşim le 2 birliktelik oldu şehir dışında idi ki birlikteligimiz ağustos adetin e son 11 gün kala idi dün adet olmam lazım Di adetim duzenli fakat me gelen ne giden var geç döllenme olabilir mi test yaptım çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?