Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bozma moralini daha regl olmadigin surece umut vardir biraz daha sabirli ol .

Bence sen bekle hafta sonuna kadar ozaman kesin cikar
Valla dayanamadm bu sabahta yaptım dunkunden daha belirgin sanki ilk beş dk çıkan sonuç. Bence var gibi biseler yaa saliyi bekliyorum kan testi için

Eklentiler

• IMG_20210819_114050.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20210819_114016.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210819_113922.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 66
Sizler ne diyorsunuz kızlarım inşallah damdan cakilmam (

Eklentiler

• IMG_20210819_114556.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 60
Sizler ne diyorsunuz kızlarım inşallah damdan cakilmam (
Evet ben çizgiyi gördüm. ❤Bide ilk 5 dk dan sonra çıktığı için banada var gibi geldi. Mesela saatler sonra çıksa o adetin yakın olduğuna işaret ediyor. Erken gebelik testinde daha net çıkar sanki. Salıya kadar çok sitrese girmenek için yarın sabah erken gebelik testimi yapsanız acaba

İnsallah daha fazla yormadan güzel Rabbim bizlere de nasip eder. Çok anlamam ama polipin küçük sanırım gebeliğe engel olmaz? Eşin için kür falan denedinizin

İnsallah daha fazla yormadan güzel Rabbim bizlere de nasip eder. Çok anlamam ama polipin küçük sanırım gebeliğe engel olmaz? Eşin için kür falan denediniz mi
ınsallah canım amın, polıp kucuk bıde rahım ust tepe noktasındaymıs. esım ıcın doktor bır takcıye edıcı verdı bende kecıboynuzu kaynatıyorum bırde kecıboynuzu pekmezı fındık cevız falan. ay sonu tekrar baktıracak ınsallah artmıştır

Kiz Walla banada var gibi geldi kac gun war bata unutuyorum surekli
Kuzu bata 9 gün var ama 8 gösteriyor uygulama. İgnenin üzerinden 8 gün geçti bı de lh yapim diyorum dün o siliklesti. Bende acaba ikinci bı çatlama mi diye dün afedersiniz mecburiyetten ilişki yaşadım ama canım inanılmaz yandı bildiğin eziyet gibiydi yani olmaz normalde ya bişe var gibi hissediyorum inşallah bebektir

Erken gebelik testim yok ama eşime aldirayim yarın 8 gün kalmış oluyor bata. Çıkar değil mi? Yani normal kasette çıkan onda daha net çıkar

Mesela şuan test beklediği için daha bı koyulasmis ama pembelik var böyle siyahlik gibi kuruma gibi değil ayy çok heyecanlıyım inşallah vardır yarın cuma olmasa yarın giderdim teste ana araya haftasonu gircek yine haftabasini beklicem

Hanımlar bana da yardimci olursanız sevinirim temmuz adet sonrası eşim le 2 birliktelik oldu şehir dışında idi ki birlikteligimiz ağustos adetin e son 11 gün kala idi dün adet olmam lazım Di adetim duzenli fakat me gelen ne giden var geç döllenme olabilir mi test yaptım çıkmadı

Adetin geçtiyse çıkar canım bence hadi inşallah yap bı test

Ben olsam erken gebelik testi alırdım cumartesi ya da pazar sabahı yapardım . Mesela bazen test yapılır hiç bişey çıkmaz 3 4 saat sonra silik çizgi çıkar ya o yumurtlamanın veya adetin çok yakın olduğunun habercisidir. Ama sizin 5 dk da çıkmış hemen. O yüzden gebelik olduğunu düşündüm testi alıp negatif sonuç görürsem yıkılırım diyosanız pazartesiyi bekleyin tabi. Ama tevekkül ile karşılarım nasip tabi derseniz de erken geb. Testini almak merakınızı tam giderir

Hadi bakalim insallah vardir . Ama bana var gibi geldi. Belirtin war mi? Nasil hissediyorsun

Canim bekliceksin bir iki gun sonra tekrar test ins wardir

Selamm kızlar benim bat 30 ağustos yumurtlama geçeli daha 3 gün oldu ama yumurtlamadan beri aşırı kasık karın ağrım var bugün buna halsizlik eklendi hamileliğe yormuyorum çünkü daha 3 gün çok az bir zaman bu kadar erken belirti olmaz. Yumurtlamadan sonra bu şekilde ağrı yaşayan var mı

Kizlar bir sorum olcakk karnimin icinde balon warda patlamis gibi hissediyorum boyle aniden bosluga dusmus gibi. Butun gece karnimda cesitli agrilar.. bugun Sabah ise gelince sanki regl olcakmisim gibi hissettim . Ama regle 10 gun var. sonra karnimii masaya dayayinca boyle semsert hissettim hemen geri cekdim. Sanki bebek var gibiydi ayy kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…