Ayni seyleri bende hissettim ve hala devam ediyor . Balonn gibi hissediyorum bat 29 agustos. Yumurtlama sabahi sol yumurtlakim tarafimfa acayip kramplar oldu. Halsizkik uykusuzluk yorgunluk sislik hersey warSelamm kızlar benim bat 30 ağustos yumurtlama geçeli daha 3 gün oldu ama yumurtlamadan beri aşırı kasık karın ağrım var bugün buna halsizlik eklendi hamileliğe yormuyorum çünkü daha 3 gün çok az bir zaman bu kadar erken belirti olmaz. Yumurtlamadan sonra bu şekilde ağrı yaşayan var mı
Ay gördüm bacım gördüüüm yine çift çizgiler devam ediyor bakıyorum daKız gene dayanamadım ya ben gene yapıştırdım bı testhobi gibi bişey oldu bu bende yapmazsam isim rast gitmiyo anacm
Canım aynen bende öyle dua ediyorum yaa vallahi bgunden bı teste gidesim geldi ama artık çok geç yine haftayı beklicemAy gördüm bacım gördüüüm yine çift çizgiler devam ediyor bakıyorum dainşallah iğnenin etkisi değildir ve bebektir diye dua ediyorumm
Canım senin ovulasyon testinde mi koyuydu. Benim gibi dokuzuncu günden baa test yapmaya ya tutarsa diyerekKizlar bir sorum olcakk karnimin icinde balon warda patlamis gibi hissediyorum boyle aniden bosluga dusmus gibi. Butun gece karnimda cesitli agrilar.. bugun Sabah ise gelince sanki regl olcakmisim gibi hissettim . Ama regle 10 gun var. sonra karnimii masaya dayayinca boyle semsert hissettim hemen geri cekdim. Sanki bebek var gibiydi ayy kafamda deli sorular
Amin canım batimiz aynı. Rabbim herşeyin hayırlısını versin grubun manyağı benim. Bı haftada bebek yokluyorum üç gündür hergun test yapiyorum ki yaparım gibi deKızlar selam.Geçen ay ilk defa denedik biz ben de kendimi inanılmaz kaptırmışım halbuki hiç takmıyodum en başta.İlk aydan olursa şov olur diyodum sürekli çevremizde bebek sahibi olamayan ya da düşük yapan çok arkadaşımız var artık kolay değil o işler diyodum.Zaman yaklaştıkça heyecanlandım sürekli vücudumu dinlemeye başladım belirti yarattım kendi kendime.Finalde malum negatifi gördük günler sürdü atlatmam.Doktora gittim bi durum vardır belki diye.Doktor denemeye devam edin ama takip etmeyin hatta uygulamalarınızı bile silin baktıkça olmaz dedi.Biz de yeni ay yeni başlangıç dedik bu ay yarım yamalak denedik geçen ayki gibi tam performans sergileyemedik ama yumurtlama dönemini de atlamadık bakalım hayırlısı diyoruz.Bat 28 Ağustos.Kafaya takmadan beklemeye çalışıyorum.Allah herkese sabır versin bu süreçte..
Benimde karnım hamile karnı gibi şiştiAyni seyleri bende hissettim ve hala devam ediyor . Balonn gibi hissediyorum bat 29 agustos. Yumurtlama sabahi sol yumurtlakim tarafimfa acayip kramplar oldu. Halsizkik uykusuzluk yorgunluk sislik hersey war
Benim testlerim koyuydu catladi tabiki. Ama suanda kendimi cok tikanmis hissediyorum. Caliscak halde hissetmiyorum. Boyle neyin var deseler bisi de Yok halsizlik siskinlik rahatsizlk tatifi degisik ya insallah wardir cok istiyorum . Ama 10 gun war daha asla cikmazCanım senin ovulasyon testinde mi koyuydu. Benim gibi dokuzuncu günden baa test yapmaya ya tutarsa diyerekama bende hissediyorum aynı ya. Sanki bişey var böyle daha önce olmayan bişey orda bacak bacak üstüne atınca bile bı rahatsızlık oluyor orada
Mecbur beklemek zorundayız canım inşallah bebektendir tüm bu vücudumuzda olanlarBenim testlerim koyuydu catladi tabiki. Ama suanda kendimi cok tikanmis hissediyorum. Caliscak halde hissetmiyorum. Boyle neyin var deseler bisi de Yok halsizlik siskinlik rahatsizlk tatifi degisik ya insallah wardir cok istiyorum . Ama 10 gun war daha asla cikmaz
Insallah … Amin . Gunler gecmiyor. Beni uyutsalar bebek oldugunda uyandirsalarMecbur beklemek zorundayız canım inşallah bebektendir tüm bu vücudumuzda olanlar
Haha ya günler geçmiyor değil miInsallah … Amin . Gunler gecmiyor. Beni uyutsalar bebek oldugunda uyandirsalar
Keske
Benimde bat 30 ağustos. Yumurtlama 15 ağustostu ve çatlama 16 ağustos oldu. Ogünden beri şişkinlik hissim var ve çok hafif kasık sancım. Zaten bu ay yumurtlama dönemide hafif sancılı geçmişdi. Belirti olduğundan değil ama böyle oldu işte bu ay.Selamm kızlar benim bat 30 ağustos yumurtlama geçeli daha 3 gün oldu ama yumurtlamadan beri aşırı kasık karın ağrım var bugün buna halsizlik eklendi hamileliğe yormuyorum çünkü daha 3 gün çok az bir zaman bu kadar erken belirti olmaz. Yumurtlamadan sonra bu şekilde ağrı yaşayan var mı
Aynı şeyler benimdeBenimde bat 30 ağustos. Yumurtlama 15 ağustostu ve çatlama 16 ağustos oldu. Ogünden beri şişkinlik hissim var ve çok hafif kasık sancım. Zaten bu ay yumurtlama dönemide hafif sancılı geçmişdi. Belirti olduğundan değil ama böyle oldu işte bu ay.
Öğle yemeğini 12.30 da falan yedim ama şuan sanki bir tepsi börek yemişim gibi gergin hissediyorum vücudumuAynı şeyler benimde
15 yumurtlama 16 çatlama
Yumurtlama ağrısıdır dedim ama 4 gün geçti bu kadar sürmesi tuhaf geldi bana da
Bende aylarca psikolojik olarak kendime umut vermiştim o yüzden dersimi aldım umutlanmıyorum:) ama nisan ayında dış gebelik geçirdim, o gebeliğimde de yumurtlamadan adete kadar hep ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim mesela.Öğle yemeğini 12.30 da falan yedim ama şuan sanki bir tepsi börek yemişim gibi gergin hissediyorum vücudumueşimde siperm sıkıntısı olduğu için ben umutlu değilim. Yani umutsuzlukdan ziyede gerçekci bakıp beynimin beni aldatmasına izin vermemeye çalışıyorum. Ama günlerimiz hep aynıymış farklı vücut değişimlerimiz olduğunda haberleşebiliriz
Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Benim hiç tecrübem yok hiç hamile kalmadım. Geçen ay mesela sağ kasığımda ağrı vardı yumurtlama sancısı gibi biraz heveslenmişdim oda meğerse 2.kez yumurtalıyomuşum. Heves edince sürekli birşeylerden huy kapıyorum umut falan ediyorum. Onun yerine nasılsa olmucak eşim ameliyat olana kadar sadece ovulüasyonu tecrübe et iyi öğren kızım deyip kendimi ikna ettimBende aylarca psikolojik olarak kendime umut vermiştim o yüzden dersimi aldım umutlanmıyorum:) ama nisan ayında dış gebelik geçirdim, o gebeliğimde de yumurtlamadan adete kadar hep ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim mesela.
Gebelik testide yapmıcam hiç önceden. Test yapıp negatifi görünce bu sefer adet olana kadar da vakti geçiremiyorum ay ya varsa ya geç döllenmeyse falan diye. Fazla dikkat etmek beni fazla yıpratıyor malesefBende aylarca psikolojik olarak kendime umut vermiştim o yüzden dersimi aldım umutlanmıyorum:) ama nisan ayında dış gebelik geçirdim, o gebeliğimde de yumurtlamadan adete kadar hep ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim mesela.
Bilimsel olarak olmaması için hiçbi sebep yok ama olmayınca olmuyo deliricek gibi oluyo insan ama işte çok düşünmemek lazım.Şaka maka dünyayı hormonlar yönetiyoAmin canım batimiz aynı. Rabbim herşeyin hayırlısını versin grubun manyağı benim. Bı haftada bebek yokluyorum üç gündür hergun test yapiyorum ki yaparım gibi depsokolji gerçekten çok önemli. Planlı gebelik olunca takmamak elde değil. İki takmasan üçüncüye aklında acaba oldu mu diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?