Beğeni canavarı. Beğenmeye programlanmış.bende anladım.
aynen bende gormedım. du bigeçmişine bakayım nerde takılır napar.. Sadece beğeniyormu..:) Bahsettiğin üye tahmin ettiğim kişi ise eğer... Nasıl başarıyor bilmiyorum ama koskoca paragrafları "okuyup" salise geçmeden mesajları beğeniveriyor.İnsan bi zaman sonra sıkılır yahu... Cidden şu bölümde mesaj yazdığını görmedim. Kendi cümleleriyle fikrini merak etmiyor değilim hani...
bende anladım.
Ben bahsettim madam ve matmazelden akıllımıyım neyim evet kızlar kelimesi çok hoş yahu enerjik oluyor bu beden o kelimeyi duyunca yaa munecim beni mazur gör ama valla aşık oluyorum şu yorumlarınaa. ay demezem çatlardım ayoll..
Allah iyiliğinizi versin hala mı kadın, bayan konusundasınız?Bazı yorumlarda yurtdışında evli bekar ayrımı için Madam Matmazel ayrımı olduğu yazılmış, doğru Miss(bekar) Mrs(evli) ayrımları vardır, bizim ülkede de bu ayrım Kız-Kadın olarak kullanılmış, Kız bir cinsiyet kavramı değildir, evlenmemiş olduğunu vurgu için kullanılır, bu sebeple de bazen baltayı taşa vurduğumuzda paparayı yer, ben kadın değilim kızım tepkisiyle karşılaşırız, düşününce evlenmek, kadın olmak kötü mü, evlenerek ne yaptım beeen diye bunalıma sokarlar insanı
Halbuki biz kadın derken bekaretine birşey demiyoruz abla, cinsiyeten hepimiz kadınız, onu demeye çalışıyoruz, öte yandan kızlaaar diye seslenmeninde kötü olduğunu söyleyemeyiz, samimi arkadaş ortamında kızlar denilince insan bir anda kendini genç hissetmeye başlıyor, bir enerji geliyor yahu
Bayan hanım gibi kelimelerde sırf bu yüzden türedi sanırım, şimdi düşünsenize birine kadın dediğinizde dövmekten beter ediyor, Mune kız deseniz laubali bulunuyor, ne desin gariban, bayan, hanım, yengeee, teyzeeee
Ah bu kadınlar ne desen ters tepiyor, iyisi mi kadın cinsiyetimizle hanım hanımcık oturup kız dediklerinde muayne mi ettin terbiyesiz diyerek tepkimizi gösterip bayan diyenlerin kafasına çantayı geçirelim
Onlara da boyun devrilmesin, abla kadar taş düşsün başına deyip bir şaplak atılsınaaa birde APLAAAAA verimmiii diyenler var
Bildim kim o beğendikleri kendi fikirlerini yansıtıyor yazmaya gerek görmüyor parmaklarını yormuyor akıllıca valla..Beğeni canavarı. Beğenmeye programlanmış.
bayan kelimeside kibarlıktan kullanılıyor..dısarda herhangi bir adam bayan bakarmısınız diye hitap ediyor yada hanımefendi kadın bakarmısın diyemeycegine gore ki cok kaba bu nasıl biz adam veya erkek bakarmısın diyemiyoruz beyfendi diyoruz aynı olay bunun bu kadar abartılması cidden bana sacma geliyor..
Bildim kim o beğendikleri kendi fikirlerini yansıtıyor yazmaya gerek görmüyor parmaklarını yormuyor akıllıca valla..
A daha bu sabah profil mesajımda yazdım bunu kalp kalbe karşıymış :):) Bahsettiğin üye tahmin ettiğim kişi ise eğer... Nasıl başarıyor bilmiyorum ama koskoca paragrafları "okuyup" salise geçmeden mesajları beğeniveriyor.İnsan bi zaman sonra sıkılır yahu... Cidden şu bölümde mesaj yazdığını görmedim. Kendi cümleleriyle fikrini merak etmiyor değilim hani...
Oyum baciskolar kulübünden yanakk bize ne demek istiyor acep kadınlar kulübü kelimesi hiç yakışıyor mu, kızlar yada bayanlar kulübü olabilir
Kadın sessizliğiyle kulübün fenomeni olma yolunda iyi mi?A daha bu sabah profil mesajımda yazdım bunu kalp kalbe karşıymış :)
Sadece ben farkindayim sanıyordum hatta dayanamayip profilimde yazdım yoksa içimde patlayacaktıKadın sessizliğiyle kulübün fenomeni olma yolunda iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?